Çaldığı Motosikleti Taşıtmak İstediği Nakliyeci, Motosikletin Sahibinin Babası Çıktı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
bscap0008ik5.jpg
Kadıköy'de bir apartmanın önünden çaldığı motosikleti çalıştıramayan 15 yaşındaki sabıkalı hırsız, bir nakliyeci ile 50 YTL'ye anlaştı. Ancak, anlaştığı nakliyeci motosikletin sahibinin babası çıkınca hırsız yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre ilginç hırsızlık olayı, Bostancı Vukala Caddesi üzerinde yaşandı. Sabıkalı hırsız Ö.G.D. bir apartmanın parkındaki motosikleti gözüne kestirdi. Hırsız, motosikleti çalmak için çalıştırmayı denedi ancak başaramadı. Ö.G.D, motosikleti yürüterek sadece iki sokak taşıyabildi. Hırsız yorulunca bir nakliyeciyle 50 YTL karşılığında anlaştı. Ancak anlaştığı nakliyecinin motosikletini çaldığı Ömer Aksoy'un babası olması, Ö.G.D'nin planlarını altüst etti. Motosikleti parçalayarak satmayı hayal eden hırsız, kendisini karakolda buldu.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yukardaki resim sitemizde yayınlanan dakika dakika motorun çalınması adlı video değilmi?....

Sanırım fabrika önuydü....Hatta arka tarafta çalıştırıp kaçmışlardı...
Konuyla alakası yok değilmi?...:)

Arkadaş şanslıymış.... Umarım herkes çalınan motorlarını bulur....

Hırsıza ne demeli?....Sen git adamın babasına taşıtmaya kalk.... Ondaki de şans....:queen:

Hay Allahım ya ufacık çocuk, Allahın sopası yok işte...
Bu arada aynı paragrafı iki kez tekrarlamışsın sayın adminim.....

Moderatör (forrap)
Şanslı mı şanssız mı orası tartışılır (motosikletinin çalınması o veya bu şekilde şanslı olmak değil,ama bu şekilde de bulunması şans).
Ama garip bir olay olduğu kesin...
Çaldırmayan Allah çaldırmıyor mu demeli,ne demeli(aslında o öldürmeyen ama olsun:)Duruma uyması açısından)...

Aman Tunci duruma uysun diye bi söz söylemek zorunda değilsin, kasma o kadar :mrgreen: :queen:

adıköy'de bir apartmanın önünden çaldığı motosikleti çalıştıramayan 15 yaşındaki sabıkalı hırsız, bir nakliyeci ile 50 YTL'ye anlaştı. Ancak, anlaştığı nakliyeci motosikletin sahibinin babası çıkınca hırsız yakayı ele verdi.

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahaha :queen: :queen: :queen:
O an hırsızın yüzünü görmek isterdim:mrgreen:

Bir hırsız bukadar mı şanssız olur beeeaa:queen:

eee sonra nooolmuş :silent:

dövmüşler mi hırsızı bi güzel,
ağzı burnu parçalanmış mı?

ya böyle şeylerin de bilgisini verseler olmaz mı :mrgreen:

Şanslı mı şanssız mı orası tartışılır (motosikletinin çalınması o veya bu şekilde şanslı olmak değil,ama bu şekilde de bulunması şans).
Ama garip bir olay olduğu kesin...
Çaldırmayan Allah çaldırmıyor mu demeli,ne demeli(aslında o öldürmeyen ama olsun:)Duruma uyması açısından)...
Sayın forrap ilk cümleni bana acıklarmısın yaklasık 10 kere okudum bısey anlamadım sanırım bende bı sorun war.Bu sekılde bulunmasımı yoksa bulunmamasımı sans yada motosıkletın calınması o veya bu sekılde zaten sanslı olmak deıldır yanı BU ISIN NERESI SANS NERESI DEIL ACIKLARMISIN BANA?:):)

Katılıyorum sana 'yakalanan hırsız eşşek sudan gelesiye kadar dövülüp ağzı yüzü parçalandı' gibi demeçler verseler hırsızlar için ne kadar caydırıcı olurdu demi?

Super Moderator
valla ben NTV de izledim haberi arkadaşlar
hırsız adliyeye sevk edilmiş sevgili hakimlerimiz kanunu çok iyi bildikleri için :farao:
hırsızı işini tam yapamadığı için tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakmışlar ::ranntign::ranntign
tam çal yakalanma bi daha diye de öğüt vermişler::biggrinn

Hep böyle olsa keşke....

Çocuğun babası olmasa alıp taşıyacak nakliyeci de...

Parayı kapsın yeter ki değil mi ??

asm

iyi denk gelmiş hakkaten

baba oğul bir güzel hakkından gelselerdi

baksanıza hakim amcalar bu çocuk masum diyerek yargılayamamışlar!

cok mu vahsi olacak bilmiyorum ama acaba hirsizlik gibi adi suclarda arabistan modeli el kesme flm uygulansa avrupa insan haklari beyannamesini cok mu aşmış oluruz ?

Shakulin

Hep böyle olsa keşke....

Çocuğun babası olmasa alıp taşıyacak nakliyeci de...

Parayı kapsın yeter ki değil mi ??

ben haberlerde izledim adam motoru görmeden önce ruhsatını göreyim temiz kağıdın varmı? sordum dedi hırsızda evim yandı tekrar çıkaracam demiş

ama yinede taşımayı kabul etmiş:silent:

Sence :? :)
BEn yakalasaydım parça parça yeridirirdim mesala o motoru.Hiçte acımazdım,önce egzostan başlardım:pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar