Gökova Gezisi

Bu hafta sonu, yeni VFR800'ümüzle ve topcase'imizle ilk uzun yolumuzu yaptık. İzmir'den Gökova'ya gittik. Hava sıcaktı, o yüzden boynuma bir fular uydurdum, sık sık onu ıslattım, klima gibi oldu! Sık sık durduk, Çine'de çöpşiş yedik (önce dışardaki deynekçiyle kavga ettikten sonra - adam ufak bir yere sıkıştırmaya çalıştı bizi, malum araçtan saymazlar ya)

c.jpg

Yol son derece rahat, ve sevimli - önce kuşadasına uğradık, oranın serinliğini depoladıktan sonra yola çıktık. Oyalana oyalana sonunda Akyaka'ya vardık (Gökova körfezindeki şirin kasabanın ismi). Önce otel bulmamız gerekiyordu, biraz arandıktan sonra "Summer Hotel" ismindeki şirin, modern ve rahat bir butik otelde karar kıldık. Odalar son derece lükstü, havuzu güzeldi, ev sıcaklığında bir ortam bulduk. Motoru gözümüzün önüne park ettik, ama zaten hiç hırsızlık olmadığını duyunca rahatladık.

a.jpg

Bu da aynı nokta, ama bunda motor görünüyor:
d.jpg

O gece Azmakbaşı'na gidip nehirin kenarında balık yedik. Hem çok lezzetli, hem de atmosfer olarak son derece hoştu. Ertesi gün ise bol bol havuza girdik, plajda yürüdük, denize girdik, ve hatıra ıvız zıvırları aldık :)

b.jpg

Mükemmel bir tatil oldu, 2 günde 600 km yapmışız! Ama denilen doğruymuş, büyük motorda insan az yoruluyor!

e.jpg

Herkese selamlar, -turgut

Son düzenleme:
Eeee hani fotoğraf :) Seni değil güzelim VFR ı görmek istiyorum :queen: Anladık güzel olmuş, eğlenmişsin ama fotoooooooo :queen:

tubis: Abi kusura bakma anca yetiştirdim fotoları :) Bir daha bak benim mesaja :)
-turgut

merhabalar turgut. öncelikle VFRen hayırlı,uğurlu olsun..kazasız,belasız ,keyifli sürüşler diliyorum...hafta sonu gezin gerçekten güzel olmuş . evet resimler az geldi ,daha çok kareler olsaydı ,tadından yenmezdi,,,,,,yani . yaklaşık 30 km daha gelseydin bizim mekana gelirdin,neyse bir dahakine bekleriz... paylaşımlarından dolayı teşekkürler...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gezi de güzel vfr de..... Ne desek ki?....:silent:

GKN

güzel olmuş güzel,
biz motorla artık ekimde gidicez biyerlere oda büyük ihtimal abant olur
çünkü ekime kadar motorsuzumm............

merhabalar turgut. öncelikle VFRen hayırlı,uğurlu olsun..kazasız,belasız ,keyifli sürüşler diliyorum...hafta sonu gezin gerçekten güzel olmuş . evet resimler az geldi ,daha çok kareler olsaydı ,tadından yenmezdi,,,,,,yani . yaklaşık 30 km daha gelseydin bizim mekana gelirdin,neyse bir dahakine bekleriz... paylaşımlarından dolayı teşekkürler...

Çok teşekkür ederim Yeditepeli!
Hay allah bilmiyordum o kadar yakında olduğunu yoksa uğrardım!
Neyse bir dahaki sefere inşallah - bu sefer Marmaris'e gideriz!
-turgut

@tkalfaoglu

Hayırlı olsun motorun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Motorun genel sürüş özelliklerinden ve gaz tepkilerinden ayrıntılı bahsedersen sevinirim. Olumlu ve olumsuz yönlerinide paylaşmanı bekliyoruz.

Görüşmek üzere.

Pek konusu değil ama motorla ilgili yegane kötü sayabileceğim şey, ağır oluşu.
Yani yan yatarsa kaldırmak çok zor. Onun dışında herşeyden memnunum diyebilirim,
hiçbir dezavantajını göremedim henüz.

agirlik dez avantaj deil bence bu arada gezi guzel olmus bizim mekanlar buralar :) umarim beyenmissindir. motor güzelmiş bende su an herkesin sport cruiser olarak kabul ettigi yeni bir tarz olan gv 650 kullanıyorum ama enkısa zamanda süper sport a gecis yapmayi dusunuyorum. bu da guzelmissss :)

gokovaya kadar gelıp mugla mtden kımseyle haberleşmemkenize darıldım açıkcası ynede hoşgeldniz:) ...

yolunuz acık olsun kazasız belasız geziler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar