- Konu Yazar
Merhabalar..
Bu nasıl bir şerefsizliktir diyorum.. Başka bişey demiyorum.. Bugün normal bi şekilde kırmızı ışıkta durdum.. Bir önceki ışıkta da arkamda olan Mavi Şahin(doğanda olabilir), yanında bi kız.. Neyse bu adam ben ışıkta durduktan sonra yavaş yavaş arkamdan geldi.. Ve resmen bilerek motoruma arkadan çarptı..
r:
r: Yavaş bi çarpışmaydı. Plakalıgıma çarptığı için grenajımda bi şey yok.. Ama gel gelelim plakalıgım çizik içinde. Tabi arabanın burnundaki sinek ölüleri benim motoruma geçmiş.. Motorumdaki plakanın altındaki Burdur-MT stickeri yırtılmış.. Ya hala anlam veremiyorum.. Ne sorununuz var motosikletlerle.. Hemen plakasını alıp, polisi aramak geldi aklıma.. Tabi sonra beni şikayetçi olacagım için merkeze çağırıp, ehliyet kontrolü yapacaklar.. Ehliyetim olmadığı için böyle bişey yapmadım. Durup dururken bir de motoru bağlatıp, ceza yemeyeyim diye.. Ama artık sabredemiyorum. Şu 6 ay biran önce geçsede şu ehliyetimi alıp, bu tür şerefsizlere gününü göstersem..
Bugün bir kez daha anladım ki ehliyetin olmadı mı 8/8 haklı olsan bile, bir anda 8/8 suçlu duruma düşüyorsun..
Kazasız belasız günler diliyorum hepinize..
Bu nasıl bir şerefsizliktir diyorum.. Başka bişey demiyorum.. Bugün normal bi şekilde kırmızı ışıkta durdum.. Bir önceki ışıkta da arkamda olan Mavi Şahin(doğanda olabilir), yanında bi kız.. Neyse bu adam ben ışıkta durduktan sonra yavaş yavaş arkamdan geldi.. Ve resmen bilerek motoruma arkadan çarptı..
Bugün bir kez daha anladım ki ehliyetin olmadı mı 8/8 haklı olsan bile, bir anda 8/8 suçlu duruma düşüyorsun..
Kazasız belasız günler diliyorum hepinize..