suzuki gs500 yardım

Arkadaslar Suzuki Gs500 Eksantrik Kepi Lazim çok Acil Yardimci Olana Yemek Ismarliyacağim Allah Razi Olsun Hepinizden

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmıs olsun abıı.....,
bende satılık gs500 var 88 model....parca lazımsa motoru komple vereyım....ucuzada anlasırız....
o kep dedıgın karburatörun ordan motorune ıcıne gırıp ekzantrık mılının gergınlıgını alan parca mı acaba...

Forumdan Uzaklaştırıldı

Shot at 2007-08-10

ha tamam tamam....sımdı kaptım....:cherry:
bendekının bırısı yalam olmustuda bı numara buyuk vıda ıle sorunu halletmıstık...
onlar kolay bulunur ya...bulunmasada bıseyler uydurabılırsın....:cat:

sahibinden.com'a bi bak yedek parça bölümüne vardır. genelde çalıntı motorların yedek parça, kullanılmış parça diye satıyor şerefsizler ama bulabilirsin belki

Fatih Kilicli var Sahibinden Com da onda bir ara GS500 parcalari vardi kazali bir motordan sanirim . Bir sor belki vardir elinde

bahadinli kardeşim ve diğer arkadaslar emekler ıcın tesekkur ederım bahadinli telefon numaranı versene konusalım motorun parcasını fıyat ne dıyorsun bıde nerdesın kendım bızzat almaya gelıcem allah razı olsun senden yaa ya bulamasaydım parcayı bıterdım ben

Forumdan Uzaklaştırıldı
bahadinli kardeşim ve diğer arkadaslar emekler ıcın tesekkur ederım bahadinli telefon numaranı versene konusalım motorun parcasını fıyat ne dıyorsun bıde nerdesın kendım bızzat almaya gelıcem allah razı olsun senden yaa ya bulamasaydım parcayı bıterdım ben

abı motoru parca olarak satmıyorum yaa...komple tam takır satıyorum....
1 mılyara verıyorum motoru komple yürür vazıyette...
motorun tek sorunu karburatör ve hava filitresi....hava filitresi olmadıgı ıcın motor duzgun calısmıyor....
bende bu ayın 20 sınde askere gıdecegım ıcın mecburen satmak zorundayım...
egerkı 1 mılyara alırım dersen satısınıda alırsın ıster ölece bın ıstersen parcala parcalarını kullan...yok satıs ıstemem dersen plakasını alırım motorun ruhsatınıda alırım motoru hurdaya cıkarırıım...sende parcalarını kullanırsın...hangıısı ısıne gelırse....
ben ankda yasıyorum....

Arkadaslar Suzuki Gs500 Eksantrik Kepi Lazim çok Acil Yardimci Olana Yemek Ismarliyacağim Allah Razi Olsun Hepinizden

dotum sen kepi gebzedeki selçuk ecza deposunda bulunan gs500 için mi istiyorsun?

eğer onun içinse sahibi arkadaşım. ben ona çıkma kep buldum. bahadinlinin motoru da önerdim artık tercih kendisinin.

sağlıcakla.

Son düzenleme:
Eğer o kep kırık vs değil da yatak filan sarmış ise,diğer yerlerini boyayıp hatalı yerini sert krom kaplatıp yeniden alıştırabilirsiniz.(eğer işten kendiniz anlıyorsanız)
Yoksa kapakçılar pek uğraşmak istemeyebilir.:wiinkk:

evet selcuk eczadakı adasım volkan abı ıcın arıyorum bahadinli o kadar para cıkmaz ama sadece kepe ne ıstıyosun en acil tarafından kep lazım bize

Eğer o kep kırık vs değil da yatak filan sarmış ise,diğer yerlerini boyayıp hatalı yerini sert krom kaplatıp yeniden alıştırabilirsiniz.(eğer işten kendiniz anlıyorsanız)
Yoksa kapakçılar pek uğraşmak istemeyebilir.:wiinkk:

kep vidalandığı deliğin iç kenarından kırık bilmiyorum aynı motordan mı bahsediyoruz ama benim arkadaşımın gs500 nün kepi kırık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet selcuk eczadakı adasım volkan abı ıcın arıyorum bahadinli o kadar para cıkmaz ama sadece kepe ne ıstıyosun en acil tarafından kep lazım bize
abı kusura bakma osekılde satamam yaa...5-10 ytl lık parca ııcn koca motoru heba edemem....kusura bakma yanı...komple ıstersenız vereyım....

Hmmm Iyi Abi Nekadara Buldunuz Bu Arada Senin Isim Neydi Abi Ben Volkan Biliyosun Zaten

Abi Bizde Hayirlisiyla 2 Adet Yamaha Ybr Almayi Dusunuyoruz Sifir Ekimin 10 Ndan Sonra Bakalim Ne Olacak Yamaha Ybr125 E Acaip Bi Sempatim Var Titandan Vazgectim Ama Ybr Den Gecemiyorum

Son düzenleme:
benim adım barış dün volkan abi ile yalova çınarcık orhangazi ve iznik üzerinden geçen bir rotada gezi yaptık gs500 ünü idareten toplayıp katıldı aramıza kepi 100 liraya buldum son söz onun tabiki :)

hmm guzel abı ınsallah motosıklet alıcam yerınız olursa gezılerınıze katılmak ısterım dogrusu

barış abi seni hatırladım volkan abıyle gelmısdık bı aksam ercan abının oraya hatrldnmı sende

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar