Moto Forumlar size ne kazandırdı..ne kaybettirdi..

Teknik anlamda kazandırdıkları çok. Fakat beni asıl bağlayan, beni anlayan yüzlerce insan olması, araba alınır bu fiyata diyen insanların olmaması, kısacası motosiklet sevdalısı insanların olması.

ylmzzz kardeş sana katılıyorum aynen özetlemişsin olayı ....
motorr kullanırken ne kadar çok şeyi bilinsizce yaptığı öğrendim ve motorumu daha çok sevdim.....

aynen katılıyorum sana mete_han abi, 1 yıldan fazladır üyeyim ama aktif bir kullanıcı değildim, nedeni ise ben üye olana kadar açılan bütün konuları okudum gerçenten çok değerli bilgiler var, artık dahada güvenli ve kontrollü motorcuyum diyebiliyorum kendime :) ve gerçektende çıkmak istemiyorum :)

Forum banada gerçekten çok şey kazandırdı.İlk basda motorsiklet hakkında herşey.Sonrada tabi yeni insanlar ve sıcak bir ortam.gerçi forumdan 1 kişiyle yüz yüze görüşme imkanım oldu ama olsun :) Ayrıca forumda fotografını koyan bazı arkadaşlarıda dışarda görmüşlüğüm oldu.Sanki bir ünlü olma mekanı :p metehan hoca dışarda pek gözükmediğinden ünlülüğünün pek farkında değil :p:cherry: Bence dışarda hiç tanımadığın insanlar seni gayet iyi tanıyor.:cat:

wllaha bende bu siteye üye olma amacım motor alcaktım ama du bakam dedim bi soralım sitedeki abilere ne dicklerdiye abiler hemen HONDA HONDA dediler yoksa çin malı alıyodum ama şimdi hondaya yöneldim ve bu site gerçekten iyi bir site büyükler bizim gibi acemi yada kendinden yaşca küçüklerlen ilgileniyolar.motor bilgim arttı :cat: ÇOK ŞEY KAZANDIM ÇOK

ohhoooo ben çok ama çok şey kazandım.. çok iyi dostlarım oldu.. motosiklet hakkında en güzel bilgilere sahip oldum kimi zaman burdaki üyeler yardımcı oldu bana.. üstelik çok sıxak bir ortama dahil oldum yaşasın mt forum:cherry: abi birde soruosun ne kazandırdı diye daha ne olsuuunnn...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ben yillardir motosiklet sahiplerine gipta ile bakarken son 2-3 yildir icimdeki merak daha da artti ve bir seneyi askin suredir siteye uyeyim. Lakin aylarca mesaj yazmamayi, teknik konular hakkindaki yazilari okumayi tercih etmistim. Motosiklet almaya simdiki zaman kadar yakin degildim cunku. Bir nevi gercekletirilmesi guc bir hobiydi motosiklet benim icin. Simdilerde ise harekete gecme zamanidir diyip ehliyet almak icin hazirlik yapiyorum. Onumuzdeki 5-6 ayicinde de motosiklet almayi planliyorum. 2008 yili ilk aylarinda umarim toplasmalarda ben de sizlere eslik edecegim. Sitede suan daha once de yuz yuze tanistigim 3-4 arkadasim var, onlarla sohbet etmek, motor uzerine bilgi almak cok keyifli. Firsat buldukca suruculerin tecrubelerini bizlerle paylastigi mesajlari okuyorum. Modeller ile ilgili yapilan testler, guncel haberler takip acisindan cok degerli. Vakit ayirip bizimle birseyler paylasmak istemis herkese cok tesekkur ederim.

Saygilar,
Tamer

zaman kabettirdi, hala da kaybettiriyor...:p

ama bişeyler kaybetmeden de başka bişiler kazanamazsınız ki...

çok zaman kaybettirdi, çok şey kazandırdı.

mete abi seni kazandırdı ya başka ne olsun...

herkes kendi yaşadığı tecrübelerini aktarıyor, bilgisini paylaşıp merak ettiği şeyi soruyor.
mesela ben yüz yüze iken konuşamam heycanlanırım.burda nasılsa beni gören yok ya istediğim gibi atıp tutuyorum :p gerçi artık kadıköydeki toplantıda arslanfb ve a-sorti ile yüz yüze tanışmak nasip oldu.denizci muzafferi de sırtından görmek nasip oldu:mrgreen:

Forum banada gerçekten çok şey kazandırdı.İlk basda motorsiklet hakkında herşey.Sonrada tabi yeni insanlar ve sıcak bir ortam.gerçi forumdan 1 kişiyle yüz yüze görüşme imkanım oldu ama olsun :) Ayrıca forumda fotografını koyan bazı arkadaşlarıda dışarda görmüşlüğüm oldu.Sanki bir ünlü olma mekanı :p metehan hoca dışarda pek gözükmediğinden ünlülüğünün pek farkında değil :p:cherry: Bence dışarda hiç tanımadığın insanlar seni gayet iyi tanıyor.:cat:

efenim utandırdınız beni...:p

mete abi seni kazandırdı ya başka ne olsun...

herkes kendi yaşadığı tecrübelerini aktarıyor, bilgisini paylaşıp merak ettiği şeyi soruyor.
mesela ben yüz yüze iken konuşamam heycanlanırım.burda nasılsa beni gören yok ya istediğim gibi atıp tutuyorum :p gerçi artık kadıköydeki toplantıda arslanfb ve a-sorti ile yüz yüze tanışmak nasip oldu.denizci muzafferi de sırtından görmek nasip oldu:mrgreen:

şımartmayın beni lütfen...:pben sizler için varım...halkimi seviyorum...:cherry:

forumdaaa cok samimi cana yakın abi ve ablalarımla tanıştımm arkadaşş edindimm
motorr hakkındaa bilgi edindimm devamlıı kaskımıı kafamdann cıkarmacagımıı öğrendımm
kaaybettiğimm iseee hızzz vee çoşkuu

Moto Forumlar size ne kazandırdı..ne kaybettirdi..

kaybettirdigi pek birşey yok.

Kazandırdıkları hakkında ise sayfalarca yazabilirim ama kısaca birbirinden degerli arkadaşlar ve motosiklet üzerine gerekli teorik bilgiyi kazandırdı.
MT artık hayatımın bir parçası oldu. Evde işte gittim her yerde MT.

Beni anlayan bir sürü insan var burda daha ne olsun.. Normal yaşam da bir arkadaşıma, kuzenime, anneme anlattığımda bana uzaylı gibi bakıyolar... Ama bu sitede ki herkes benle aynı düşünüyor, aynı duyguları hissediyor... Hatta hak veriyor, işte o zaman budur diyorum... MT yi çooook seviyorum..... :)

szr

Bende bu forumda çok şey buldum daha tam sizlerle kaynaşamasamda aynı duyguları hissettiğimizi düşünüyorum ve aslında yazmaktan çok okumak hoşuma gidiyor ama pasif kalmamak adına bişeyler yazabilmek ve güzel dostlar edinebilmek ya da kısacası kafa dağıtmak , stres atmak adına bana büyük faydası oluyor bu sitenin:wiinkk:

sadece MT'ye üyeyim.. Ve nasıl motorcu olundugunu bu sitede öğrendim..
Teşekkürler MT..

valla hertürlü şey kazandım ama bişey kaybettiğimi sanmıyorum (zaman dışında :mrgreen: )
+1
Şunu da okuyayım buna da bakayım derken yorgun düşüp motora binemek :)

önce eğitim
sonra kask + eldiven + bot
en sonra motor alınır.

eğitim + kask + eldiven + bot ve motor bir bütündür.

+1
Şunu da okuyayım buna da bakayım derken yorgun düşüp motora binemek :)

önce eğitim
sonra kask + eldiven + bot
en sonra motor alınır.

eğitim + kask + eldiven + bot ve motor bir bütündür.

teşekkür ederim canım +1 in için :mrgreen: motoforum lar bana birşey daha kaybettirdi 1 günlük mete_han kayıbı :queen:

SAğol spirnofum senide tanımak güzeldi her ne kadar yanlış tarafda olsanda :rendeer:

he ama sizin yanınızda olsaydım çekişme ve rekabet ortamı olmazdı.o zamanda zevki kalmazdı.bizim 5'li sayesinde ince düşünmeyide oğrendim.eskiden bu kadar ince laflar sokamıyodum.size kittleye kitleye geliştirdim kendimi.:queen::queen:

ayrıca mete_han abi yine Komtan'dan 1 gün ambargo yemiş.kudurur şimdi cvp yazamayınca :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
:queen::queen::queen:

Banlanmış....:queen:

Biz konusunu sildirtmeye çalışırken adam ban yemiş....:queen:

Forum bana Motosiklet hakkında ne biliyorsam kazandırmıştır.Bunun için ne kadar teşekkür etsem azdır.:queen:
Lakin kaybettirdikleri de çok: Örnek olarak zaman. Forumlarda birine girdiğimde okuduklarımın abartısız %90 bilgi değeri olamayan, kişisel muhabbetler, (Abi yarın buluşuyoz mu?..Ne yaptın O işi vs) :pr:bilgi değeri olmayan yorumlar (Ooo süper makina O bizim dayı oğlunda da var.., anlamsız smileliler vs...)Yav 2Honda modeli kıyaslanıyor aralarında adam "geçer tabi ne de olsa honda" diyor.Şaka gibi::angry2::
Çinlilerden hoşlanmasamda ve en sevdiğim marka Honda olsa da (ardından Zealsun) bir Çin makinası yorumuna girip: "Ehe he Honda alsanıza şöyle süper böyle süper" Diyenlere de sinir oluyorum.Herkesin aldığı-ettiği bütçesi kendine sanki alan bilmiyor kim daha iyi.Ben bile Mondial cub lardan alsam mı diye düşünüyorum ki CBR125R Hastasıyım.Hatta buyrun burdan yakın:): Cbr 125'in sayfalarına bakacak olursanız 420 sayfadan 10 sayfa zor bişeyler çıkar hele son 150 sayfa isim vermek istemiyorum sadece 4-5 kişinin kişisel muhabbeti ::angry2::.Lütfen ya lütfen diyorum.
Lütfen sevgili üyeler bu siteye girene bişeyler katabilecek şekilde yazalımda site size ne kattı sorusuna doyurucu bir yanıt verebilelim.
Bir de mümkünse Marka model çatışmalrından uzak duralım, binmeden okumadan kesin hükümlere varmayalım.:mrgreen:
Moderatörlere gelince tek kelimeyle örnek alınası kişiler :cherry: ve işlerini kusursuzca yapıyolar zaten birilerinin yazılarına bakmadan evvel durumuna bakıyorum 5000 yazısı olup pek anlam ifade etmeyenler :pale: olduğu gibi 100 yazı yazıp herbirini Mesleki referans olarak gösterebileceğim üyeler var.:cat:

Lütfen MSN' de değiliz :mrgreen:
Burası bana birşeyler katsın istiyorum vaktimi öldürmeden çok şey mi istiyorum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar