lütfennnn yardımcı olunn

arkadaşlar ben çin malı motor almak istemiyorum bana acaba saglam fakat ucuz ( max 2000 ytl ) bıldıgınız motor markaları varsa yazabılır mısınız ayrıca bana çin dışında bıldıgınız markaları yazarsanız sevınırım ben internetten bakayım fiyatınada modelınede sımdıden cok tesekkurler okuyan okumayan herkezden allah razı olsun.

soruyu bıraz daha netleştirsen daha iyi olucak sanırım marka mı istiyosun model mi marka istiyosan cevabı basit honda yamaha suzuki kymco nun bu fiyata alınabilecek modelleri var gayet sağlam motorlar tabi ne tip motor istediğini bilmediğim için model yazamadım

başlangıç olarak ybr veya titan iyidir her ikiside sağlamdır, güç olarak kontrol edilebilirdir.
parçaları ucuzdur (diğer modellere göre).her ikisinide satmak kolaydır:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
başlangıç olarak ybr veya titan iyidir her ikiside sağlamdır, güç olarak kontrol edilebilirdir.
parçaları ucuzdur (diğer modellere göre).her ikisinide satmak kolaydır:cat:

selamlar babaci,arkadasıma aynen katılıyorum.......o fıyata baska en ıyı motor bulamazsın kardes.

yorumlarınız için tekrardan saolun.Scooter tarzı bir motor istiyorum fakat çin malları kalitesiz olduğunu duydum motorla uğraşmıyayım diye çin markası dışında alıcam ( max. 2000 ytl ) önerebileceğiniz model tipi varsa yazarsanız sevinirim. bu arada kyomco ne kadar kaliteli alınabılıcek bı motor mu agility 9.5 bygır gucunde iyi bir motora benziyor

yorumlarınız için tekrardan saolun.Scooter tarzı bir motor istiyorum fakat çin malları kalitesiz olduğunu duydum motorla uğraşmıyayım diye çin markası dışında alıcam ( max. 2000 ytl ) önerebileceğiniz model tipi varsa yazarsanız sevinirim. bu arada kyomco ne kadar kaliteli alınabılıcek bı motor mu agility 9.5 bygır gucunde iyi bir motora benziyor

www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/28370-yeni-kymco-agility-125-kullanicilari-buraya.html buraya bir bak istersen.param olsa hemen şimdi
alırım.

şahsen japon malı alacak param olmasa kymco'yu tercih ederim,çin mallarıyla kıyaslanamayacak kadar iyidir.ben yinede sözü kymco kullanan arkadaşlara bırakayım daha net bilgiler vereceklerdir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar