[Kastamonu - MT]

sana katılıyorum merkez haklısın,bu arada tanışalım ismim emre taşköprüde inş mal. satıcısıyım. kastamonuda oturuyorum 2000 yılından beri motor kullanıyorum!ALLAHA ŞÜKÜR HİÇ KAZAMIZ YOK :p BÖLE İŞTE ,sende kendini tanıtırsan sevinirim.kal sağlıcakla :rendeer:

emre tanıştığımıza memnun oldum :) benim ismimde fatih bende dekarasyon ve müteahhitlik yapıyorum ve cidede ikamet ediyorum.1995 den beri de ben motosiklet kullanıcısıyım ve hayatta en zevk aldığım tutkulaarımdan biridir motor gezintisi idailimdeki motorumuda 2006 da aldım allaha şükür.

bende memnun oldum,yolun düşerse bekleriz taşköprüye,yazları zaten geliyoruz cide taraflarına falan,inş grşrz buarada msn adresim [email protected] birbirlerimize yardımcı geziler düzenleyebiliriz ilgin için saol kib

abi meraba nasılsın__?fazerler ne kadar yakıo ölçtünmü hiç_?

arkadaşlar kastamonuda motoru bırakın motosiklet kulübü bile var yaklaşık 40 üyesi var ve race cros hepsini yapıyoruz kastamonuda olupda burayı bilmeyen arkadaşlar size ne diyim ki ya

yaz gelıyor kimse bizi kutamaz artık. yollar bizi beklıyor

Son düzenleme:
uzun bi ara yoktum dostlar.kamokktan yazan kim acaba? göksel abi sen misin? şimdi burada herkes msn adresini versin.önümüzdeki 2007 yazı organizasyonlu geçmeli.evet millet herkes adresini yazsın bakalım.

merhaba kastamonuda bi motosiklet kullanıcıyım ama sürekli çevre illeri ve ilçeleri gezmekteyim bende eğer haber verirseniz size katılmaktan memnun olurum saygılar

yeni katılan arkadaşlara ve herkese merhaba arkadaşlar inşallah havalar ısınasıya geziler yapacaz lakin kastamonudaki motosiklet kulübünü biliyoruz biz kastamonuyu türkiyede sesimizi duysunlar diye ben bu dopinkin kurucusu olarak bir adım attım ve sizden bu sayfanın yürümesi ve yaşatılması adında sizden kastamonulular olarak rica ediyorum her ilin sayfası var ve herkes ordan tanışıp konuşuyorlar bu sayfa genel olarak kastamonu merkez ve ilçelerinide kapsadığı için herkesin birbirinden haberi oluyor ben cidedeyim ve kastamonudaki kulübe hergün gidemiyeceğime göre bu sayfadan ben niye aynı tutkuyu yaşadığım insanlarla görüşmeyeyimki o yüzden sizlerden ricam tanıdığınız her motosiklet kullanıcısına bu sayfanın varlığını bu sitenin adresini vermesidir biz burda nekadar fazla yelpazede insan olursak okadar faliyetlerimiz fazla olur.nedeni ise kastamonudaki motosiklet kulübünün çalışmaları bütün ilçeleri kapsamadığından burda sanal ortamda görüşmek mümkün hemde hergün böylaca kulübünde gücü artar ve düzenlenen faliyetlerde daha aktif oluruz herkese teşekkür ederim

merkez doru söylüyor,bir olup yurda açılmamız lazım ,kamokta hemen her fırsatı bizim için sunuyor bunları değerlendirmek lazım!en azından sadece bir tatil günümüzü ayırsak bile bizim için yeterli herkese selamlar!

merabalar,SATILIK MOTOSİKLET 2006 MODEL KYMCO XCITING 500 1840 KM DE,FÜME RENK SIFIRDAN FARKI 1840 KM YAPMIŞ OLMASI,FİAT 10000YTL PAZARLIK PAYI VARDIR SON SÜRAT 170KM SAHİBİNDEN.COM SİTESİNDEKİ İLANDAN MOTORA BAKABİLİRSİNİZ__!İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER MOTOR KASTAMONUDA

merabalar,SATILIK MOTOSİKLET 2006 MODEL KYMCO XCITING 500 1840 KM DE,FÜME RENK SIFIRDAN FARKI 1840 KM YAPMIŞ OLMASI,FİAT 10000YTL PAZARLIK PAYI VARDIR SON SÜRAT 170KM SAHİBİNDEN.COM SİTESİNDEKİ İLANDAN MOTORA BAKABİLİRSİNİZ__!İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER MOTOR KASTAMONUDA

10000 ytl fazla o motora 8000 ytl ye bulunuyor piyasada:)

ikinci el çok düşük haklısın,ama ben o fiyatlara vermem,paraya ihtiyacı olanlar versin,binerim bende cillop gibi motor

sende ybr yi anlatta kastamonu bir dinlesin,merak eden var ybr yii geri kalma:p

Son düzenleme:
merhaab arkadaslar bende kastamonudan serkan kawasakı er5 ım var sızlere katılmaktan mutluluk duyarım ..

serkan adas bu arada sen o ybr yı değiştireli baya oldu be bakforuma yazmamıssın ama forumada yazacak adam kalmamıs sanırım.herkese kendı alemınde sanırım..forum cokecek yakında..tedavulden kaldıracaklar bole devam ederse....:(

Son düzenleme:
Kardeslerim bende SENPAZAR'lıyım. İstanbulda yasıyorum. Kısmet olursa mıotosikletle gelmek bende size katırılım artık :rendeer:

Saygılarımla..

kastamonudan adam kalmadı valla ..(.ruhuna elfatıhaa...
zaten daha fazlasını beklemıyordum.....(

meraba arkadaşlar ya bir türlü toparlanamadıkk kastamonulu olarak,aramızda hiç bağ yokk,herkesin işi başından aşkın sanırım,inşallah kendimizi toparlarızzz:)

29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:

Haydi Kastamonu MT bu çok güzel bir fırsat hem tanışırsınız hem de şehitlerimizin anısına,Bayram gününde kortej düzenlersiniz.Ne dersiniz???

ss

kastamonudan adam kalmadı valla ..(.ruhuna elfatıhaa...
zaten daha fazlasını beklemıyordum.....(

hocam biz neyiz burda ne çabuk unuttun kötü bi mondialle seni tokatladığım o günleri neyse şaka bi yana kışta geldi ama güzel bi pazar günü mangal gibi bişi yapalım derim ben ama sadece yapalım diom bakın illa yapalım demiom saygılar :)

merhaba kastamonu ses verin.

adaş neredesin. evet YBR yi değiştireli çok oldu YBR den sonra Kawasaki Er-5 yapmştım ama onu da yakıt sistemi, arızaları nedeniyle sattım biliyorsun. 2006 model 1800 km bir YAMAHA FAZER FZ6 aldım. nerdeyse demek hata olur daha sıfır :)

:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar