kardeşime skutır alacam yardım lütfen..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar selam,
şahsım olarak racing motorlar ile ilgileniyorum ve bir racing kullanıcısıyım kardeşim hersabah işe gitmek icin benim motoru almak istiyor bende bundan iyice sıkıldım (ehliyetim yok ken ben bile kullanmıyorum beyefendi kullanmak istiyor:) ve kendisine bir 0 km skutır hediye alma fikri uyandı bende acaba kendisine ne alsam ??? yardımlarınızı model önerilerinizi bekliyorum..

ugur mondial 150 hs veyahut 150 rs düşündüğüm etrafta gördüğüm motorlar
bu motorların sıfır km lerinde kampanya yapan yerler biliyorsanız o yerin bilgisinide isterim :mrgreen:

şimdiden teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
ehliyetini aldık be kardeşim gecen pazar sınava girdik 15-20 günde ehliyet cebinde:) bazen abisimiyim babasımıyım anlayamıorum :queen:

Mondial büyük mü :silent: Sonuçta iyi bir marka beat, az yakar, güzel gider.. Artı çok da tatlı oluyor oynamalar yapılınca.. Hem senin değil kardeşinin beğenmesi önemli olan, ağzını yoklamalısın, çaktırmadan...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mondial büyük mü :silent: Sonuçta iyi bir marka beat, az yakar, güzel gider.. Artı çok da tatlı oluyor oynamalar yapılınca.. Hem senin değil kardeşinin beğenmesi önemli olan, ağzını yoklamalısın, çaktırmadan...

boyut olarak daha haşmetli duruo gibi mondial :) istanbul trafiğinde biraz heybetli gözükecenki sıkıştırmasınlar zaten ben eskortluk yaparım arkasında bir süre:) kardeşim abiii skutır lütfen dio ne beğenmesi işe gaz cevirerek gitsin yeter :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
2000ytl hic yokmuş gibi gelir, zaten 2000den fazla o iki tekerli acaip şeylere vermekte istemiyorum gönül olarak ;) kenan sofuoglu kaskı alcam motoru büyütcem para lazımdı bide kardeşimiz girdi araya :cyclopsan

illa scooter almakmı istiosun ehliyetinide almıs nasılsa brz daha butce ayır 2.el bi cbr125r al bence cok daha fazla mutlu edersin onu:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sabah uykulu uykulu gazı cekip gitcem dio hic sorma vites değiştirmekle flan ugraşamam dio:cherry: hem yağmur camurda da gideceği icin skutır daha az ıslatır onu en azından kapalı :bounce:

Olur mu canım ne cbr ı küçük gelir cbr onlara al bi 600 rr tam olsun.. :queen: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla 600 rr kışa girince kendime alcam inş kardeşime ancak bi kaç tur veririm :cherry:

sabah uykulu uykulu gazı cekip gitcem dio hic sorma vites değiştirmekle flan ugraşamam dio:cherry: hem yağmur camurda da gideceği icin skutır daha az ıslatır onu en azından kapalı :bounce:

sabah sabah senn o aleti goturmeye kalkan birinden beklenmicek bi cumle:p
sende bilirsin ama gercekten scooterlara tutkusu yoksa snrdan bu cumlesi için cok pişman olcak:cherry:

2000ytl hic yokmuş gibi gelir, zaten 2000den fazla o iki tekerli acaip şeylere vermekte istemiyorum gönül olarak ;) kenan sofuoglu kaskı alcam motoru büyütcem para lazımdı bide kardeşimiz girdi araya :cyclopsan

o bütçeyle ancak çin malları alabilirsin.Ama o paraya ikinci el bir marka al derim.(Honda,Yamaha)Sıfırını zaten o bütçe ile alamazsın.

İyi de sen zaten kararını vermişsin, neden bize danışıyorsun....

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla cin malı min malı skutır hakkında hic bir bilgim yok sizden skutır alacam ama hangi modeli alayım die yardım istedim aklımda bir skutır var ama model marka bilgisi yok maaaaaleseffff

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar