Çılgın Bisikletci...

hahahahaha bir anda motordan soğudum bisikletçi olmak istedim

bu arkadaş kesinlikle buyuk yetenek sahibi taktir ediyorum

Bi ara böle merdivenlerden böle bahçe duvarlarına falan zıpladı hop hop dedim düştü şişmdi...Herif aşmış yahu bu ne böle...

abi o dereden nasıl geçmektir o öyle ben bisikletsiz geçmeye kalksam kesin ayaklarımız suya sokarım adam zıpladı geçti helal olsun

abi çok kötü düşüyor adam :cyclopsan kask kafadan fırladı ayakta zor duruyo çok kötü valla bu kazanın motosikletle olduğunu düşünemiyorum :cyclopsan Allah göstermesin

taktir ettim, çocuk aşmış...durduğu yerde en az 50 - 70 cm yükseliğe bisikletle zıplıyor...çözemedim gitti vesselam...

bu bisikleti süren insan mı yoksa o bisiklet sihirli mi anlayamadım.nasıl yapabiliyor yaa:silent:

ya bu adamlar benim murtazala yaptığım hareketleri youtube vermişler bide benden izinsiz nese artık bende ünlü oldum istemeye istemeye adamı ünlü yapıyolar canım:rendeer:

bende eskiden böyle yapardım iki ayagımı iki kolumu kırmıştım,
paylaşlımın için saol hiç tavsiye etmem kimseye

abi çok kötü düşüyor adam :cyclopsan kask kafadan fırladı ayakta zor duruyo çok kötü valla bu kazanın motosikletle olduğunu düşünemiyorum :cyclopsan Allah göstermesin

Hiç bir zaman hangi konuda olursa olsun şansını zorlamamak lazım...yani azrailin üzerine fazla gitmemek lazım:cherry: Kardeşi,m altı üstü bisiklet yavvv mobilet olsa neyse diyeceğimde o adam ölmediğine dua etsin ölmüştür belkide salak.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar