BMW F650 GS'in egzosu değişir mi?

Motorumdan (BMW F650 GS) çok memnunum ama her motorcunun rüyası olduğu gibi ben de motorumdan şöyle yeri göğü inleten, zemini titreten, alarmları çalıştıran, Bağdat Caddesindeki tüm kafaları baktıran :queen: bir ses çıksın istiyorum. Bu mümkün müdür? Özellikle kardeşim (shadow.man) yanıma geldiğinde en azından kendi motorumun sesini duyabileyim. Arkadaşın HD'ını benim beynimde patlıyor da.:pr: Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim.

arrow dakar tipindeki motorlara özel bi seri çıkarmıştı ama türkiyede bulmak çok zor ebayden satın alıp takabilirsiniz başka markalarda enduro egzosu zor...zaten endurolar çok sesli çalışan makineler bide egzos takıp kafa şişirmeye gerek yok bence ama zevk meselesi... :rendeer:

arrow veya acroprvic derim iyi ses verir ister manifolttan (bogazdan)çıkan bi takım al orjinalini bozmuyayım dersen. istersen sadece tüp al eksaoz ucunu kestir gitsin..

zaten endurolar çok sesli çalışan makineler bide egzos takıp kafa şişirmeye gerek yok bence ama zevk meselesi... :rendeer:

Bilgiler için teşekkürler... maalesef benim derdim olabilidiğince kafa şişirmek :queen:

arrow veya acroprvic derim iyi ses verir ister manifolttan (bogazdan)çıkan bi takım al orjinalini bozmuyayım dersen. istersen sadece tüp al eksaoz ucunu kestir gitsin..

OK, bilgi için çok teşekkür ederim. Keyifli sürüşler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar