İzmir MT - Manisa MT Gazetede

aHH aHHH..
Ben yoktum ben....

Allah bu polen motoru ne yapsın ne diyim...
Parçalarım gelmedi hala...

:salut:

kardeşim "asılanlar"'ın adı niye geçmiyor bu haberdee.Koparanları hezimete uğrattığımız havuzun dibini boylattığımız neden yazmıyoor kimlerin elinde bu medyaaa.......:)

valla medyanın çoğu benim elimde :p kimin kimi hezimete uğradığını bilenler biliyo zaten dostum yanışmıyım:)

valla medyanın çoğu benim elimde :p kimin kimi hezimete uğradığını bilenler biliyo zaten dostum yanışmıyım:)

kardeşim ne hezimeti allah allah nerden cıkartıyorsunuz. senin gibi dürüst yakışıklı ahlaklı bir gazeteci kardeşime yakışıyor mu böyle yanlı demeçler. gelme bak sen onların gazına

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kardeşim ne hezimeti allah allah nerden cıkartıyorsunuz. senin gibi dürüst yakışıklı ahlaklı bir gazeteci kardeşime yakışıyor mu böyle yanlı demeçler. gelme bak sen onların gazına

Havuzun yarısı ipten tutarsa kazanırlar tabi....Hepinizlede başederdik ama yer ıslaktı....

Dimi Wallace.............:bounce::wiinkk:

Hamzaaa Rüstemmmm alın bu adamın makinelerini elinden dağıtın ofisini yakın yıkın yağmalayın uleeyyynn:bounce: (burdaki hamza rüstem tamamen simultane ve hayalürünü isimlerdir markayla ilgisi yoktur:))

zuhahahahah:queen::queen::queen::queen: murat abı sen ıpı cekerken dusmemısındır dıye sonra ozellıkle ve ozenle senı attık sevıldıını bıl ama guzel asıldık sızı beyahhhhhh karsı taraf yunan ordusu gıbı patır patır suya dustu yuppııııı.....:cherry::cherry:

Moderatör (forrap)
Şu medyanın sözleri kendi kafasına göre yorumlamasına da hastayım :mrgreen: Hürriyette başka bişey yazıyor,ses gazetesinde başka...
Ne çok şey demişim yahu :p Dostluk ve kardeşliği pekiştirmek için sık sık bir araya geliyoruz ne zaman dedim ben ya:) Sürekli bu tür organizasyonlar yapıyoruz felan dedim de,dostluk ve kardeşliği pekiştirmek felan sanırım konunun özetinden çıkan bir sonuç :)
Neyse,gayet güzel olmuş.
Ama biz ünsüz (kendi dalımızda ünlüyüz o ayrı :p)insanların bile söyledikleri değişime uğrarken,ünlülerin sözlerinin çarptırılması hiç şaşırılmaz değil :)

zuhahahahah:queen::queen::queen::queen: murat abı sen ıpı cekerken dusmemısındır dıye sonra ozellıkle ve ozenle senı attık sevıldıını bıl ama guzel asıldık sızı beyahhhhhh karsı taraf yunan ordusu gıbı patır patır suya dustu yuppııııı.....:cherry::cherry:

allah allah valla siz kesin bir yerlere kafanızı vurdunuz neyse ben hiç öyle birşey hatırlamıyorum. basın kayıtlarında da yok nereden uydurursunuz bunları sizi şakacılar sizi

Şu medyanın sözleri kendi kafasına göre yorumlamasına da hastayım :mrgreen: Hürriyette başka bişey yazıyor,ses gazetesinde başka...
Ne çok şey demişim yahu :p Dostluk ve kardeşliği pekiştirmek için sık sık bir araya geliyoruz ne zaman dedim ben ya:) Sürekli bu tür organizasyonlar yapıyoruz felan dedim de,dostluk ve kardeşliği pekiştirmek felan sanırım konunun özetinden çıkan bir sonuç :)

bak ya şimdiden kaprislere başladın forrap. dilimli zeytinleri unutmadık derken bu yok abi ben demedim böyle şeyler falan. ayıp oluyor yakında sen dersin gezilere limuzin motor ile gelecem diye korktum şimdi senden

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bende diyorum neden araya kaynadım....çözdüm şimdi olayı.....
murat abi söz çok çalışacagım derslerime ,motosiklete binmeyide öğreneceğim söz sana bak eğitmen bile olacagım sonra araya kaynamam dimi....dimi haa....:queen::queen:

ama boy işini nasıl halledeceğiz topuklu giysem veya,parmak uçlarıma çıksam işe yarar mı...?

Ayaklarının altına sigara kağıdı koy......:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
emeği geçenlere ve mt aktörlerine candan teşekkürler.alpinde dediği gibi meşhur olduk hep birlikte.bizim ulaşamadığımız hiçbiryer yok.heryerdeyiz,doğuda,batıda,kuzeyde,güneyde

Eyvaaaahhhh ben neler kaçırmışım yaaaa.
Neyse gelecek sefere

rahmi abi son pişmanlık para etmez.:pr::pr:

Son düzenleme:
dostlar bizi unuttunuz galiba o gezide AYDIN MT'de vardı. emeği geçen herkese teşekkürler.

Moderatör (forrap)
Altta yazıyor dostum,Aydın MT den ayhism arkadaşımızda vardı diye.Tek kişi geldiğin için yazmadım Aydın MT diye,konu içinde ismin de geçiyor ilk mesajı dikkatli okursan.

kusura bakma dostum gözümden kaçmış. bu arada adımın geçmesinden çok memnum oldum tekrar teşekkürler

ulan forrap bir organizasyon yaptın,,bütün milleti meşhur ettin..
şimdi işin yoksa,,yok magazincileri,,yok galası,,yok extrası,,yok çeşmesi,bodrumu uğraş dur bakalım..:cherry:

Moderatör (forrap)
Hehe,sorma ya Mecit millete buluşma yapalım diyorum menajerimle görüş diyorlar :) Kendim ettim kendimmm buldummm şarkısını söylüyorum bende :)

hehehhee çok güzel yaaaa Erhan ın motoru da yakıyor yıkıyor hani,yeşil yeşil,Cemal e de teşekkür ediyoruz tekrardan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar