kardeşim "asılanlar"'ın adı niye geçmiyor bu haberdee.Koparanları hezimete uğrattığımız havuzun dibini boylattığımız neden yazmıyoor kimlerin elinde bu medyaaa.......![]()
valla medyanın çoğu benim elimdekimin kimi hezimete uğradığını bilenler biliyo zaten dostum yanışmıyım
![]()
kardeşim ne hezimeti allah allah nerden cıkartıyorsunuz. senin gibi dürüst yakışıklı ahlaklı bir gazeteci kardeşime yakışıyor mu böyle yanlı demeçler. gelme bak sen onların gazına
valla medyanın çoğu benim elimdekimin kimi hezimete uğradığını bilenler biliyo zaten dostum yanışmıyım
![]()
kardeşim ne hezimeti allah allah nerden cıkartıyorsunuz. senin gibi dürüst yakışıklı ahlaklı bir gazeteci kardeşime yakışıyor mu böyle yanlı demeçler. gelme bak sen onların gazına
zuhahahahah:queen::queen::queen::queen: murat abı sen ıpı cekerken dusmemısındır dıye sonra ozellıkle ve ozenle senı attık sevıldıını bıl ama guzel asıldık sızı beyahhhhhh karsı taraf yunan ordusu gıbı patır patır suya dustu yuppııııı.....:cherry::cherry:
Şu medyanın sözleri kendi kafasına göre yorumlamasına da hastayım :mrgreen: Hürriyette başka bişey yazıyor,ses gazetesinde başka...
Ne çok şey demişim yahuDostluk ve kardeşliği pekiştirmek için sık sık bir araya geliyoruz ne zaman dedim ben ya
Sürekli bu tür organizasyonlar yapıyoruz felan dedim de,dostluk ve kardeşliği pekiştirmek felan sanırım konunun özetinden çıkan bir sonuç
![]()
AH be eczacı bizim bozulcak motorumuzz bile yok biznapalım beterein beteri var yakında olcak inş.aHH aHHH..
Ben yoktum ben....
Allah bu polen motoru ne yapsın ne diyim...
Parçalarım gelmedi hala...
:salut:
bende diyorum neden araya kaynadım....çözdüm şimdi olayı.....
murat abi söz çok çalışacagım derslerime ,motosiklete binmeyide öğreneceğim söz sana bak eğitmen bile olacagım sonra araya kaynamam dimi....dimi haa....:queen::queen:
ama boy işini nasıl halledeceğiz topuklu giysem veya,parmak uçlarıma çıksam işe yarar mı...?
Eyvaaaahhhh ben neler kaçırmışım yaaaa.
Neyse gelecek sefere