Sandisk 2GB memory stick

Elimdeki hiç kullanılmamış sandisk marka 2gb memorystick pro duo kartımı daha ucuz olan sony 2gb kart ile değiştirmek istiyorum. hayırsever mt üyelerinden yardım bekliyorum =( üzerine para da verebilirim, yeter ki elimdeki hiç kullanılmamış sandisk heba olmasın.

Arkadaşlar selamlar. Samsung VP-d453 model kameramı miniDV kasetler ile kullanmaktan sıkıldım ve bir memorystick alıp o şekilde kullanmaya karar verdim.. bir mağazaya gittim ve kameramı da yanımda götürüp memorystick sordum; adam bana "bu kameralara sadece sony memorystick takılır" dedi. orada da sony satılmıyormuş.. çıktım başka bir mağazaya gittim, orada da şu diyalog geçti:

ben: kamerama memorystick alıcam ama sadece sony ile çalışırmış, sizde bulunur mu?
satıcı: olur mu öyle şey, memorystick'in markasının bir önemi yok. en iyisi sandisk'tir. sandisk verelim size.
ben: peki ya bu kamerada çalışmazsa, o zaman ne olacak?
satıcı: Garantiniz benim. memorystick markası seçen kamera olmaz, güvenin bana.

bu diyalogtan sonra sandisk marka memorysticki aldım. oracıkta paketi açtım ve kameraya taktım. kamera kartı görüyor, fotoğraf çekebiliyor fakat vidyo kaydedemiyor. ve adi adam "ürün açıldığı için değiştiremeyiz, zaten üründe de bir problem yok, sorun sizin kameranızda" dedi ve konuyu kapattı. 80 milyona aldığım kartla eve geldim (tabi biraz carladım ama nafile). daha sonra bir arkadaşımdan 512mb sony memorystick aldım ve kamera sony ile kusursuz çalışıyordu. sonra internette yaptığım araştırmada da gördüm ki bu kameraya sony almak gerekiyormuş.

şimdi 2gb sony memorystick almam gerek ama elimdeki sandiske 80ytl verdim çöpe mi atıcam? =( bu arada 4gb sony de kabulümdür, üzerine fark veririm. buraya kadar okuduysanız çok çok teşekkürler.

bu sandiski satan magazayıda bize söylerseniz sevinirim. Ahlaksızlığının cezasını en azından biraz görmüş olur. Yalancı satıcılara dayanamıyorum ya. Üç kuruşluk adam "garantisi benim abi" ayakları yapıyor olmayıncada işin içinden sıyrılıyor.

isim vermesem daha iyi. ama şunu söyleyebilirim, bu tür ürünleri tekno marketlerden almak gerek. ben bunu büyük bir fotoğraf mağazasından aldım.

aslında memorystick bir marka değildir sony'nin kendi ürünlerinde kullandığı bir kart biçimidir.

marka ayırımı yapmaması lazım ama gerçekten aralarında bir uyumsuzluk olabilir+hafıza kartı ürünleri genellikle ömür boyu garantilidir

Ketchup, tüketici mahkemesine başvur, paranı faiziyle geri al, hem de şu tiplerin gözünü korkut bence :wiinkk:

İçeri gir , bağır-çağır. Tehdit et. Mahkeme , savcılıktan bahset...

Aldığın parçayı da dükkanın ortasında yere vur!

Bakalım o zaman ne yapacak! Ş..siz...

Elimdeki hiç kullanılmamış sandisk marka 2gb memorystick pro duo kartımı daha ucuz olan sony 2gb kart ile değiştirmek istiyorum. hayırsever mt üyelerinden yardım bekliyorum =( üzerine para da verebilirim, yeter ki elimdeki hiç kullanılmamış sandisk heba olmasın.

Arkadaşlar selamlar. Samsung VP-d453 model kameramı miniDV kasetler ile kullanmaktan sıkıldım ve bir memorystick alıp o şekilde kullanmaya karar verdim.. bir mağazaya gittim ve kameramı da yanımda götürüp memorystick sordum; adam bana "bu kameralara sadece sony memorystick takılır" dedi. orada da sony satılmıyormuş.. çıktım başka bir mağazaya gittim, orada da şu diyalog geçti:

ben: kamerama memorystick alıcam ama sadece sony ile çalışırmış, sizde bulunur mu?
satıcı: olur mu öyle şey, memorystick'in markasının bir önemi yok. en iyisi sandisk'tir. sandisk verelim size.
ben: peki ya bu kamerada çalışmazsa, o zaman ne olacak?
satıcı: Garantiniz benim. memorystick markası seçen kamera olmaz, güvenin bana.

bu diyalogtan sonra sandisk marka memorysticki aldım. oracıkta paketi açtım ve kameraya taktım. kamera kartı görüyor, fotoğraf çekebiliyor fakat vidyo kaydedemiyor. ve adi adam "ürün açıldığı için değiştiremeyiz, zaten üründe de bir problem yok, sorun sizin kameranızda" dedi ve konuyu kapattı. 80 milyona aldığım kartla eve geldim (tabi biraz carladım ama nafile). daha sonra bir arkadaşımdan 512mb sony memorystick aldım ve kamera sony ile kusursuz çalışıyordu. sonra internette yaptığım araştırmada da gördüm ki bu kameraya sony almak gerekiyormuş.

şimdi 2gb sony memorystick almam gerek ama elimdeki sandiske 80ytl verdim çöpe mi atıcam? =( bu arada 4gb sony de kabulümdür, üzerine fark veririm. buraya kadar okuduysanız çok çok teşekkürler.

yukarıdaki samimi anlatımını yazarak, az bir zararla GG'de satabilirsin.
http://fotograf-kamera.gittigidiyor...rlari_Memory-Stick-MS_W0QQkatZZgehbQQsraZZeda

yukarıdaki samimi anlatımını yazarak, az bir zararla GG'de satabilirsin.
http://fotograf-kamera.gittigidiyor...rlari_Memory-Stick-MS_W0QQkatZZgehbQQsraZZeda

tüm cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler. karakterim gereği gidip rezillik çıkartamicam sanırım =( çalışanlara bi zarar gelir falan kimsenin ahını almim. ama doğrusu o evet. gitti gidiyor.com çok iyi fikir. şimdi verdiğiniz linke girip baktım, tam da benim ihtiyacım olan sony'ler, benim aldığımın yarı fiyatınaymış. keşke önce oraya baksaydım. herkese çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar