@CERRAHI
Erhan, bu hatayı bir daha yapmamanı tavsiye ederim. Daha motoru yeni aldın, alışma aşamasındasın. Ben bu tür adamlara hiçbir şekilde tepki vermiyorum, daha çok deliriyorlar, sonra sıkılıp çekip gidiyorlar. Kimseyle trafikte kapışma. Şöyle düşün, "altımdaki alet bir gaz açmayla onları perişan edebilecek kuvvette", bu düşünceyle mutlu ol ama gazı açma![]()
cerrahi abı senın motor neydı pardongecmıs olsun bıde ...
motorun hayırlı olsun.. kazasız sürüşler diliyorum.. ama lütfen sende biraz bunun için çaba göster.. saygılar..
dikkat et dostum....................
ya sımdı belkı elestıreceksınız ama hep merak etmişimdir o 600 rr nın son hızı ne ?? ( ben hız yapmıyorum deme ama sadece merak )
geçmiş olsun kardeşim, malesef bu tip mongolların hiç bir zaman nesli tükenmeyecek, o yüzden mümkün olduğu kaar uzak durmakta fayda var.
kardeş başka zaman hız yap yapma demem ama gavura kızıpta oruç bozmagerçekten sabırlı adamsın erhan abi..
ben olsaydım ve altımda o makine olsaydı.. hemen tozumu ona yutturmuştum...
ne fren ne de viraj tekniği olan apex noktasıymış yarış çizgisiymiş hayatında duymamış adamlar, piste çıksa ilk virajda en iyi ihtimalle spin atacak kadar tecrübesiz ve bilgisiz tipler maalesef trafikte iki-üç makas atınca bi de kazara edindiği bi remus egzosu varsa ciddi bi f1 potansiyeli görüyolar kendinde. tabi bu dediğim bazı motosiklektçi arkadaşlar içinde geçerli. en uzak durulması gereken sürücü kategorisinde bunlar. modifiyeli otomobillerden kaçmak ve kaçınmak lazım.