Adamı deli ediyorlar bu dengesizler....

Ben de böyLe gaza gelmiştim arabamlaa soLuğu direkle bütünleşip aldım :) uyma miLLete :)

@CERRAHI

Erhan, bu hatayı bir daha yapmamanı tavsiye ederim. Daha motoru yeni aldın, alışma aşamasındasın. Ben bu tür adamlara hiçbir şekilde tepki vermiyorum, daha çok deliriyorlar, sonra sıkılıp çekip gidiyorlar. Kimseyle trafikte kapışma. Şöyle düşün, "altımdaki alet bir gaz açmayla onları perişan edebilecek kuvvette", bu düşünceyle mutlu ol ama gazı açma :)

Abi sorma bende uymamak icin cok ugrastım ama zor durumda kalacagımı anladıgım an gaz actım yoksa hiç işim olmaz acıkcası.
Önerilerin icin cok tsk ederim iyiki varsın :rendeer:

motorun hayırlı olsun.. kazasız sürüşler diliyorum.. ama lütfen sende biraz bunun için çaba göster.. saygılar..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bu gibi kimselerin halinden çok altındaki araçların markalarınada acıyorum, yani arabalarada acıyorum.. la ford tan pöjo dan araba olmaz zaten.. adam yerine bile koymayın bunları

böyle dengesizlere uyupta sizde onlar gibi olmayın.bir şekilde savın başınızdan.
bu gibi durumlar bazen kötü sonuçlar doğurabilir.

cerrahi abı senın motor neydı pardon :) gecmıs olsun bıde ...

600RR kardesim. Sagolasın :rendeer:

motorun hayırlı olsun.. kazasız sürüşler diliyorum.. ama lütfen sende biraz bunun için çaba göster.. saygılar..

İnan bana elimden geleni yapıyorum artık bende uymayacagım.
Bir kere oldu artık gelene gecene sensin usta diyecegim buyur yol senin :mrgreen:
Gerçi basta bugunkü kardesimize onuda söyledim ama anlamadı napalım bizde yolu aldık

dikkat et dostum....................

Etmeye gayret ediyoruz abim. İnsallah kendi halime kullanıyorum ve hep öyle kalmak amacım. Nefsimisle göz acıp kapatana kadar başbaşa bırakmasın bizi güzel rabbim.
amin.

Son düzenleme:
ya sımdı belkı elestıreceksınız ama hep merak etmişimdir o 600 rr nın son hızı ne ?? ( ben hız yapmıyorum deme ama sadece merak )

geçmiş olsun kardeşim, malesef bu tip mongolların hiç bir zaman nesli tükenmeyecek, o yüzden mümkün olduğu kaar uzak durmakta fayda var.

ya sımdı belkı elestıreceksınız ama hep merak etmişimdir o 600 rr nın son hızı ne ?? ( ben hız yapmıyorum deme ama sadece merak )

Benim gordugum en fazla 140. daha çömeziz anlayacagın. limiti konusunda ise duydugum kadarı ile 280 290 civarı.

geçmiş olsun kardeşim, malesef bu tip mongolların hiç bir zaman nesli tükenmeyecek, o yüzden mümkün olduğu kaar uzak durmakta fayda var.

Eyvallah kardesim haklısın elimizden geldigince uzak durmaya calısıyoruz. Allah uzak etsin bu nevi musibetleri basımızdan.

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Adam ne cesaret sıkıstırmaya kalkmış, aptal cesaretine bak sen.

erhan aman diyim kardeşim dikkatli ol boşver böyle serserilere kulak bile asma...o dengede nede olsa ama sen ufak bir dengesizlikte asfaltla kucaklaşırsın...daha yeni aldın motorunu ama üstünde 6 geçirdikten sonra bile böyle zirzoplara aldırma sakin git kardeşim...:wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş geçmiş olsun
kaliteli motora biniyosunya kompleksli insan çok kıskanmış olabilir
bu olay hayatın her dalın da olabiliyo arabaya biniyosun oluyo,iş yapıyosun oluyo vs vs her zaman ola biliyo asil azmaz bal kokmaz boşver:)

gerçekten sabırlı adamsın erhan abi..
ben olsaydım ve altımda o makine olsaydı.. hemen tozumu ona yutturmuştum...

ne fren ne de viraj tekniği olan apex noktasıymış yarış çizgisiymiş hayatında duymamış adamlar, piste çıksa ilk virajda en iyi ihtimalle spin atacak kadar tecrübesiz ve bilgisiz tipler maalesef trafikte iki-üç makas atınca bi de kazara edindiği bi remus egzosu varsa ciddi bi f1 potansiyeli görüyolar kendinde. tabi bu dediğim bazı motosiklektçi arkadaşlar içinde geçerli. en uzak durulması gereken sürücü kategorisinde bunlar. modifiyeli otomobillerden kaçmak ve kaçınmak lazım.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ne fren ne de viraj tekniği olan apex noktasıymış yarış çizgisiymiş hayatında duymamış adamlar, piste çıksa ilk virajda en iyi ihtimalle spin atacak kadar tecrübesiz ve bilgisiz tipler maalesef trafikte iki-üç makas atınca bi de kazara edindiği bi remus egzosu varsa ciddi bi f1 potansiyeli görüyolar kendinde. tabi bu dediğim bazı motosiklektçi arkadaşlar içinde geçerli. en uzak durulması gereken sürücü kategorisinde bunlar. modifiyeli otomobillerden kaçmak ve kaçınmak lazım.

Bir SS çi olarak esef le kınıyorum seni..... Ne o bizden kaçıyormusun?....:p

Haklısınız arkadaslar.
Gavura kızıp oruc bozmaya benzer arkadasın da dedigi gibi. Ben daha yeniyim bu makinede dolayısı ile nerde ne tepki verecegini bilmiyorum ve bütünleşmediğim huyunu bilmedigim motorlada sacma sapan seylere girişecek kadarda cahil degilim. sizde olmayın ne olur. Zaten trafik sıkısık durumda 200 mt ilerisine kadar aradan kactım hepsi bu. gaz acma muhabbetimde bu yani o da trafikten gelemdi zaten. Aman ne olur sakin kullanalım. Ölümüne degil ölene kadar kullanalım su meleti...

Saygılaırmla..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar