MOTOSİKLETLERİ FARK EDİN - 11.08.2007 saat 11:00'da Kadıköy İskele Meydanı

GUNCEL
Ehlıyetım yok onun ıcın motorıze gelmeyı dusunmuyorum;)ama ılla gel bosver dersenız motorla yoksa motorsuz gelecegım ;)
ehlıyetsız cıkayımmı arkadaslar?:)

Tum MT uyelerını duyarlı olamaya cagırıyorum bu bızım can guvenlıgımız ıcın yapılan bır gosterıdır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
böyle organizasyonlar hafta ici veya ctesi olmaz yaaaa pazar günleri olur;
örnek;
avrasya maratonu,
rallilerin en önemli ana turları,
piknik gezileri,
tek günlük fuar ve ffestivaller

inş farkedilirizzzzz

Gaziantep İl Temsilcisi
hadi istanbul mt ve cevre iller görmek isterız sizleri

Kısmetse bende oradayım arkadaşlar...

Bizimde bişiler söyleme vaktimiz gelmişti... :cat:

huuuuu arkadaşlar nerdesiniz yahu :silent: :pale:

topu topu 270 kişi görüntülemiş...

gelmiyor musunuz yoksaa.....

yaw festival mi bu mu arada kaldım festival daha yakın ayrıca böyle bir etkinliğe de katılmak istiyorum bakalım aniden karar vericem.

ya festivalsiz yapıverin bu seferlik..

ya da önce toplantıya gelinn sonra yalovaya gidinn...

ya festivalsiz yapıverin bu seferlik..

ya da önce toplantıya gelinn sonra yalovaya gidinn...
büyük ihtimal bende öyle yapacağım cumartesi akşam programım iptal olma durumu var akşam yalova'ya kaçabilirim bu etkinliği kaçırmayalım derim çok önemli bir etkinlik olacak....

dün atv anahaberde denk geldi ::coool::kenan sofuoğluyla muhabir motosikletle geziyolar ve yolda bunların önüne sağına soluna onlar yokmuş gibi çıkanları dururup neden bööle çıkış yaptın gibi soruyolardı, kenanda motosiklet kullanımı hakıında tavsiyeler verdi, haberde motosiklet-araba kazalarının bir çoğunda araba sürücülerinin motorları ciddiye almamalırnın veya alkollü olmalarının ana neden olduğundan falan bahsetti, hayatımda ilk defa motoskletle yapılan, motorcu tarafından bakan bi haber gördüm,
bence Kenan::coool:: ile motosikletin bu kadar çok anıldığı bi dönemde bu organizasyon sanılandan daha çok ilgi çekebilir..............

T_uruncu nun güncel eylemine tam destek :) gell gell bu topice geeellll

Son düzenleme:
büyük ihtimal bende öyle yapacağım cumartesi akşam programım iptal olma durumu var akşam yalova'ya kaçabilirim bu etkinliği kaçırmayalım derim çok önemli bir etkinlik olacak....

Arkadaslar her zaman konserlere toplantılara saglıklı gıdebılmemız ıcın ınsanlara kendımızı fark ettırebılmemız ıcın oncelıkle bu organızasyona katılmamız gerekıyor.
bu toplantı umarım tv lerde yayınlanır aslında bu haber oncesi MOTORCUNUN GÖZYAŞLARI adlı klip 4 dakika icin yayınlansa butun kanallarda daha süper olurdu

keşke organizasyon daha geniş kapsamlı yapılsaydı. her şehirde olsa, daha etkili olabilirdi. mesela ben de katılmak isterdim izmirde olsaydı. tabi medyanın ilgisini çekmek gerek bu açıdan istanbul önem taşıyor. ama aynı tarihte her şehirde yapılacak bu tip bir organizasyonun çok daha fazla ses getirirdi. insanların televizyondan gördüğü ile şahsen şahit olduğu bir eylemin kişi üzerindeki etkileri farklı olacaktır.

Guncel...................................

guncel......................................

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Etkinlik Buluşma Noktası
Tarih: 11 Ağustos 2007 Cumartesi
Saat: 10:30
Buluşma Noktası: Kadıköy Sahil (Kadıköy sahildeki beşiktaş vapur iskelesinin önü)
Buluşma Kroki ve Harita:
( Google Haritası )

Büyük resim için üzerine tıklayın

Buluşma noktalarını bulamayan arkadaşlar bana cep telefonumdan ulaşabilirler.
Erhan - 05436756321

"Arkadaslar her zaman konserlere toplantılara saglıklı gıdebılmemız ıcın ınsanlara kendımızı fark ettırebılmemız ıcın oncelıkle bu organızasyona katılmamız gerekıyor."
Neveragain34 ne güzel demiş. Kadıköy'de olmazsak bundan sonra festivallere de gidemeyecegiz. Çünkü kimse bizi farketmeyecek...

"Arkadaslar her zaman konserlere toplantılara saglıklı gıdebılmemız ıcın ınsanlara kendımızı fark ettırebılmemız ıcın oncelıkle bu organızasyona katılmamız gerekıyor."
Neveragain34 ne güzel demiş. Kadıköy'de olmazsak bundan sonra festivallere de gidemeyecegiz. Çünkü kimse bizi farketmeyecek...
1o numara helal olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar