Cekirgeden herkese selamlar!

aramıza hoşşgeldin sayın pazarlamacı bey :)görüşmek dileği iLe :)

aramıza hoşgeldin motorsiklet ile ilgili bulabileceğin tek yer.. burası doğru tercih yapmışsın seviyeli bi yer olmakla birlikte arkadasların konularda aktif olmasının da yararı var.

Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
Allah gönlünüze göre versin insallah.
Neyi arıyorsanız 'O' nu bulasınız.

16 aylık aradan sonra tekrar hoşgeldin. Yıl sonunda ehliyetini alıp; yeni yıl hediyesi olarak kendine gönlündeki motoru almanı dilerim...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Tesekkurler arkadaslar. Yeni yil ile birlikte tahmin ediyorum ki Kadikoy-Kozyatagi-Bostanci-Suadiye- Erenkoy civarinda dolasan 28 yasinda, altinda muhtemelen dusuk cc sport&touring motorlu bir MTci goreceksiniz. Zamanla seyahat tutkusunun ardindan kosup motoru ile yeni yerler kesfetmeye koyulur, kim bilir? :) Su an icin odak noktamiz ehliyet. :wiinkk:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
"enginn" tavsiyeniz icin tesekkurler. Surus teknigi konusunda bir seyler yapmam gerektigini dusunuyorum. Duse kalka ogrenmek motosikletcilere gore birsey olmamali. Motora nasil bakim uygulanir bunu da "deneyip gorecegiz" felsefesine uyup kulusture cevirmek yerine tecrubeli insanlarin nasihat ve onerilerini dikkate almali. Ulkemizde yerlesen, "trafige cikip yolda pismek" olarak algilanabilecek kani umarim degisir. Bize yardim etmeye istekli herkesten destek almaliyiz. Bu yuzden buradayim, pur dikkat yazilari okuyor, resimleri inceliyorum. Bir insan bir konu basligi aciyor ve onlarca hatta bazen yuzlerce cevap geliyor. Her birini usanmadan okuyorum ki bir cok gorus acisina hakim olayim. Bende motosiklet tutkusunun olusmasina neden olan olan seylerden bir tanesi de "bilincli olmak, kontrollu olmak, isleri sansa birakmamak" dusuncesidir. Tanidigim motosiklet suruculerinin hemen hepsi olaylara temkinli yaklasan, tedbirini alan kisiler. Ama otomobil soz konusu oldugunda insanlar yollari derslik gibi goruyorlar.

Geç yazılmış bir mesaj olsa da hoşgeldiniz.Kazasız sorunsuz sürüşler.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar