Düzce' den Ashba

Selamunaleyküm arkadaşlar. Ben de forumunuzdaki çaylaklar arasında yerimi alıyorum hayırlısıyla. 2 senelik tecrübem var sadece. Çin motoru olduğundan pek de tecrübe diyemeyiz gerçi. Olsa olsa baş ağrısıdır :p
Motoru sattım, inşallah buradan edindiğim bilgilerle ve sizin önerilerinizle hangi motoru tercih etmem gerektiğine de karar vericem.
Saygılar

aga motor motor dur ; ÇiN min idare etcen iştee :) aramıza hoşgeldin :) Düzce MT ye bi uğra sen :)

hoş geldin sefa getirdin.çinlileride yabana atmıyalım.
onlar olmasa coğu ınsan bence motorla tanısamazdı.

Hosgeldım hemserım :) Forumdaki Düzce lilerin sayısına bır kısı daha eklendı :) Umarım aradıgın bılgılere ve ıstedgıın motora kavusursun :)

hoş geldiniz...umarım en kısa sürede aklınızdaki motora kavuşursunuz...

Konya Çerkeslerindenim.Adigeyim.Sitede sanırım Çerkes sayısı hiç de fena değil.Hangi Köydensin?

Esmahanım Köyü' nden Aşba Apsuva' sıyım. Nette sizin gibi kaerdeşlerimizle tanışmak çok hoş oluyor. :cat: Siz kimlerdensniz? Hem Başka Çerkes nicki göremedim ben daha...

345

Hoşgeldin...Çin de olsa tecrübe sahibi olmana yardımcı olmuş iki yıl ve seni motorcu yapmış önemli olanda bunlar zaten maddiyatı ayarladıkça allah sağlıkda verdikce gerisi gelir...

Arkadaşlar, kişisel kararsızlığım için konu kirliliği yaratmak istemedim; o yüzden burada bahsedicem. AHangi motoru alıcağım konusunda halen bilgi topluyorum ama bazı şeyler belirginleşti tabiki. Kullanan arkadaşlar Honda cbr125 den çok memnun görünüyorlar. Bence de iyi motor ama bi arkadaşımda repsol vardı, Ata DEMİRER in bisiklet tiplemesine benzer bir durum ortaya çıkıyordu (sırf et, önü tekerlek)
Şaka bi yana tabiki o arkadaşım gibi geniş (!) bir insan değilim ama 1.85 boy var, bi 5-10 cm daha atabilir. Cbr nin üstünde fasulye sopası gibi kalmak var... Alternatif olarak Aprilla yı düşünüyorum ama oda masraflı diyorlar... Siz ne dersiniz?

Aramıza hoşgeldin,sefalar getirdin.Dilerim en kısa zamanda doğru kararı verir motoruna kavuşursun.
Tavsiyem önce nasıl bir tarz motoru tercih edeceğini belirlemen...

Hoş geldin :)
Çok özledim düzce yi yaavv:pale: Bu hafta sonu bir iş çıkmasada o tarafa bir gazlasam bende:) Efteni de mangal-rakı......:pale: Şaane olur :cat:

hoşgeldin hemşerim :)
sen yeter ki motosiklet iste.elimizden geleni yaparız..

çin deme ben onu da alamıyorum eee ızın vermeyınce vermıyolar bizimkiler ne kadar maddı durumun ıyı olsun... :salut:

aramıza hosgeldınn...!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar