Bionik adam oldum:)(polis koruma kaskı)

Arkadaşlar Dün en sonunda düzgün bir kask ve tum koruma ekipmanlarını tamamladım

Daha once bu konu hakkında topik var ama ben tekrar dikkat cekmek istedim kask almaya gittigimde once 20-25 lik kasklara baktım ama onların plastik ve cok dayanıksız kasklar oldugunu gordum ve dıger yuksek fıyatlılara baktım satan tezgahtar bu daha guvenlı degılmı dıye sordugumda şöyle bir cevap geldi
''(20-25lik ler) onlar polis koruma KASKı ???'' nasıl oldugunu idrak edemedim once sordugumda ise
''bu kasklar yanlızca cevirmelerde ceza yememek icin takılan kask'' diye bir cevap geldi arkadaslar en dusuk 1 milyar verip bir motor alıyorsak o alan beynide korumak ıcın bence en azından 50-70 100 YTLi gozden cıkarıp duzgun bır kask alalım
Butun bir bel koruması ıle dızlık ve dırseklık aldım ve ogrendımkı dızlık dırseklık yanlızca dusmelerde degıl bu havalarda bıle eklem yerlerımızı romatızmadan koruyor
Bir kac gun için degil bu sevdamızın bir omur boyu surmesi dileğiyle

HaKLıSıN Kardeşim :) ama idareLik olsun diyee ucuzundan almak lazım ; Hele bulunduğu yöre de doğru düzgün kask yoksa :)

HaKLıSıN Kardeşim :) ama idareLik olsun diyee ucuzundan almak lazım ; Hele bulunduğu yöre de doğru düzgün kask yoksa :)

sende haklısın! ama ımkanları zorlamak gerekıyor armak gerekıyor hatta 1,000 lık 2,000 kaskları gorunce boyle seylerde varmıs dedım benım motor 1 lıra yaa:)
PS:ınternet uzerınden satıs yapıyor haberın olsun adrese teslım

BiLiyorum yalnız kasak olsun mont olsun bedenleri ve kalıpları çok faKLı.. Mesela su an kullandığım kask S ama bu bile azıcık büyük geliyo bana .. Gidip denemek lazım ; görmek bakmak lazım .. :bounce:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Motorumu almadan once emniyet icin gereken ekipmani hazir etmeyi dusunuyorum. Onemli materyaller eksik iken motora bir kere bindi mi insan, bir daha kolay kolay eksikleri tamamlamiyordur diye dusunuyorum. Gozlemlerimle bu sonuca vardim. :)

Motorumu almadan once emniyet icin gereken ekipmani hazir etmeyi dusunuyorum. Onemli materyaller eksik iken motora bir kere bindi mi insan, bir daha kolay kolay eksikleri tamamlamiyordur diye dusunuyorum. Gozlemlerimle bu sonuca vardim. :)

kasıyorsun bıraz kendınle savas verıyorsun :))ben motoru aldım daha E-5 e cıkmadım ama cıkmak ve cıkmamak arasında cok tereddut yasadım:)
(bu arada yarım kask ve mont varken ama yarım kaska guvenmıyorum)

tamamla bence dogru karar

ah ah bende istirem motor ama yaş kurtarmaz ya kurtarsa para kurtarmaz kahrolsun adaleetsiz dünya---------

ewt önce ekipmanları toplamak lazım benim amcamda bi jawa aldıydı ekipmanları motoru sattığında hala yoktu:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de "bionik adam oldum" deyince sırtlıklı, göğüslüklü, dirseklikli, dizlikli,eldivenli, kasklı bir fotoğrafını bekliyordum. Neyse hayırlı olsun. :)

koruma her zaman çok önemlidir. bence paraya kıyıp kaliteli malzemeler almakta fayda var.

benim bir botum eksik kaldı onu da alıcam şu an harley botu ile idare ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar