MT GAZİANTEP piknık sefası ve hayvanat bahcesi gezisi

Gaziantep İl Temsilcisi
Gaziantep mt alarak bu haftakı gezimizi ilimizin 10 km batısında bulunan içinde piknık alanı ve hayvanat bahcesını barındıra Gaziantep bın akcıgerı olan burç ormanı olarak belirlemiştık....

Hem piknık amaçli hemde hayvanat bahcesı nı gezmek amaçli duzenledımız gezımizi benın ve İstanbuldan yıne MT üyesi sertacım nıcklı setaç arkadaşimizla yaptımız ufak kaza harıcınde sorunsuz ve güzel bir ortamda gectı

Gaziantep hayvanat bahcesı hakkında ufak bir bilgi

Türkiye nın en büyük avrupa nın 4 . büyük hayvanat bahcesıdır 1000 dönun arazı üzerine kurulan ve toplamda 300 tür ve 4000 adet hayvanıyla sadece Gaziantep'e değil tüm bölgeye ve Türkiye'ye hizmet etmektedirler.

İçerisinde servis binası, kafeterya, akvaryum, kanatlılar için kafesler, maymun, kanguru, deve kuşu, atlar, deve, ceylan, geyik, dağ keçisi, dağ koyunu, karaca, Kamerun koyunu evleri tel örgüyle çevrilmiş doğal ortamının ve kışlık barınaklarının bulunmaktadır.Hayvanat Bahçesinı 2006 yılında yaklaşık 510.000 ziyaretçi gezmiştir.

Ve resimler

toplanma yerımızde toplandık

98143621gg0.jpg
[/URL][/IMG]

içerisi cok kalabalık sankı antep buraya gelmiş

s7302495nu6.jpg
[/URL][/IMG]

karnımız zil calıyor hemen yemek yapmalıyız kebabları saplıyorum

91136094fi6.jpg
[/URL][/IMG]

89787935al7.jpg
[/URL][/IMG]

mangal yakılıyor

13556972ui3.jpg
[/URL][/IMG]

İstanbuldan gelen mt üyesi sertç kardeşim misafirimiz oldu kendizi bizi kırmayıp geldıgın için teşekürler sertaç

71739658ug2.jpg
[/URL][/IMG]

salata ve kebab hazır :cat::cat::cat::cat:

67187357lm5.jpg
[/URL][/IMG]

54050216uj3.jpg
[/URL][/IMG]

buda bizim rossi kenan

45hu1.jpg
[/URL][/IMG]

kebablar pişiyor:queen::queen::queen::queen:

88382624dr0.jpg
[/URL][/IMG]

95813045fe6.jpg
[/URL][/IMG]

yemek hazır mt sofrada ac kurtlar gibi

10wu2.jpg
[/URL][/IMG]

11os3.jpg
[/URL][/IMG]

ve hayvanat bahcesı gırişi cok kalabalık

12bw0.jpg
[/URL][/IMG]

ve içerdeki hayvanlar

13qf2.jpg
[/URL][/IMG]

14oo0.jpg
[/URL][/IMG]

15vz2.jpg
[/URL][/IMG]

16mp6.jpg
[/URL][/IMG]

17uy9.jpg
[/URL][/IMG]

18wx7.jpg
[/URL][/IMG]

hayvanat bahcesını ziyaretcılere gezdıren araç

19eg3.jpg
[/URL][/IMG]

sevimli bir tay

20iq4.jpg
[/URL][/IMG]

soguk kanlılıgı ile bilinen yılan

21al0.jpg
[/URL][/IMG]

32za2.jpg
[/URL][/IMG]

22yk9.jpg
[/URL][/IMG]

ne kadar sevimli degilmi bizden korkmadı hayret:p:p:p:p:p
bu boynuzlar üzerine bir muabbet mt gülme krızıne gırdı aklıma geldıkce güluyorum kenan kende ne cevherler varmiş:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

23qd6.jpg
[/URL][/IMG]

ve GAZİANTEP MT

24ts7.jpg
[/URL][/IMG]

25xn7.jpg
[/URL][/IMG]

sevimli bir lama

26io2.jpg
[/URL][/IMG]

27bh8.jpg
[/URL][/IMG]

28lz3.jpg
[/URL][/IMG]

şunun gözelline bakın

29ra9.jpg
[/URL][/IMG]

30bu7.jpg
[/URL][/IMG]

ve balıklar

33ka8.jpg
[/URL][/IMG]

34wj8.jpg
[/URL][/IMG]

35sq4.jpg
[/URL][/IMG]

Aha buda ormanlar kralı arslan oglu aslan

36ps2.jpg
[/URL][/IMG]

37xh9.jpg
[/URL][/IMG]

38nr8.jpg
[/URL][/IMG]

ve zurefa boya bak hay yavrum benim:cyclopsan:cyclopsan

39au8.jpg
[/URL][/IMG]

40rg3.jpg
[/URL][/IMG]

41di3.jpg
[/URL][/IMG]

Gaziantep mt yoruldu çimenı gören uzandı malum 3 km pankur gezdık

42dp3.jpg
[/URL][/IMG]

birde dondurma yıyelim dedik

44fc2.jpg
[/URL][/IMG]

ve bir gezimizi daha mutlu bir şekilde bitirmenın sevıncı icerısındeyız burdan geziye katılan tüm arkadaşlara teşekür ederim......

GAZİANTEP MT DEN TÜM MT YE SELAMLAR SEVGİLER..:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

GÖRÜŞMEK ÜZERE.......

Evet haftalardır beklenen mangal kombinasyonlu gezi gerçekleşmiş.:mrgreen:

Elinize sağlık güzel gezi olmuş:)

içim açıldı valla görünce:)

hem bu hayvanlar trafikteki hayvanlardan!!! daha zararsız...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pazar günü harika bi gun geçirdik herşey çok güzeldi...geziye katılan ve katılamayan bütün arkadaşlara teşekkür ederim başka gezilerde görüşmek üzre...

Hoşcakalın...

Gaziantep Mt

Ghost-Rider

aydemir kebapsız bi geziniz olmazmı sizin:mrgreen:
kolestrol komasına gireceksiniz Allah göstermesin...
herşey çok güzel teşekkürler:rendeer:

ya abi herşey süperdi kebabların tadı damagımızda gerçektende geyik ve boynuz muhabbeti güzeldi kenan sagolsun çok güldürdü bizi hayvanlarında hepsi birbirinden şirindi.bide gaziantep mt hayvan sevmez derler:queen::pnede güzel gezdik ve ögrendik hayvanların özelliklerini çok hoş bi geziydi ufak defek aksilikler olsada güzeldi ellerinize saglık gelen gelmeyen herkese teşekkürler.kalın saglıcakla

Son zamanlarda uzun mesafe gezi yapınca pikniği unuttuk. Valla canım çekti be:mrgreen: Güzel gezi olmuş. Hayvanlar da çok güzeller.

ALİ ABİ ALACAGIN OLSUN YAZMA DEMİŞTİM ŞUU BOYNUZ MUHABBETİNİ AMA SAGLIK OLSUN :pale::pale::pale::pale:

HARBİDEN GEZİ ÇOOOK GÜZELDİ GEZİYE KATILAN ARKADAŞLARIMA TEŞŞEKKÜR EDİYORUM:rendeer::rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
Evet haftalardır beklenen mangal kombinasyonlu gezi gerçekleşmiş.:mrgreen:

Elinize sağlık güzel gezi olmuş:)

evet elint coktan beri mangal yakmıyorduk özlemişiz valla

içim açıldı valla görünce:)

hem bu hayvanlar trafikteki hayvanlardan!!! daha zararsız...

mehmet kardeşim kayıpsın yıne artık yengeden izin alda katıl aramıza senı bu kadar kılıbık bılmezdım....:p:p:p:p:p:p

aydemir kebapsız bi geziniz olmazmı sizin:mrgreen:
kolestrol komasına gireceksiniz Allah göstermesin...
herşey çok güzel teşekkürler:rendeer:

yok gursel kardeşim olmaz mangalsız gezı gerci coktan beri mangal yakmıyorduk bak adana bu tarafa gelecek senıde beklerız gürsel

daha foto yok muydu :queen::queen::queen:

foto cok cakalaz zaten fotoları atana kadar canım cıktı

Son zamanlarda uzun mesafe gezi yapınca pikniği unuttuk. Valla canım çekti be:mrgreen: Güzel gezi olmuş. Hayvanlar da çok güzeller.

evet yılmaz uzun yola gıdınce ınsan unutuyor pıknıgı ama gaziantep mt asla unutmaz

evet boynuz muhabbeti çok güzeldi. teşekkürler kenan günümüzü şenlendirdiğin için yaptığın espiri ile. Ortam güzeldi yemekler şahane idi yapanların ellerine sağlık. vakitin nasıl geçtiğini anlamadık bile. Katılan herkese buradan şahsım adına teşekkür ediyorum. Özellikle istanbuldan gelip, bizleri kırmayan sertac abime.

Hayvanat bahçesi güzelmiş. O tarafa yolum düşerse ziyaret ederim mutlaka.

aydemir gaziantep mt ye yine gezmiş mangal olayına diyecek yok özdeşlesti zaten olmassaydı yazardım buraya resimler harika konuşuyor paylaşımın için saol

abi o hayvanlardan dışardada var hatta biri az daha bizi eziyordu. keşke onunda resmini koysaydın çeşit olurdu.:p valla ben devam edemedim ama benden sonra tadını çıkarmışınız. resimlerde arşivlik olmuş başta sen olmak üzere oradaki tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum birkaç saatliğinede olsa buluşma imkanı bulduk.ama hepside birbirinden değerli ve samimilerdi. dostluğunuz daim olsun ALLAHIM kaza bela vermesin. :rendeer:

güzel gezı de su mangalda güzel olmus.
akşam vaktı sımdı tıtıtıtı.:pr:

Gaziantep İl Temsilcisi
aydemir gaziantep mt ye yine gezmiş mangal olayına diyecek yok özdeşlesti zaten olmassaydı yazardım buraya resimler harika konuşuyor paylaşımın için saol

evt kadir biraz öyle oldu galiba

abi o hayvanlardan dışardada var hatta biri az daha bizi eziyordu. keşke onunda resmini koysaydın çeşit olurdu.:p valla ben devam edemedim ama benden sonra tadını çıkarmışınız. resimlerde arşivlik olmuş başta sen olmak üzere oradaki tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum birkaç saatliğinede olsa buluşma imkanı bulduk.ama hepside birbirinden değerli ve samimilerdi. dostluğunuz daim olsun ALLAHIM kaza bela vermesin. :rendeer:

hayvan cok dişarıda dogru sertaç saten sen gıttıkten sonra koptuk resmen bir boynuz muabbetı vardı sorma sertaç....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ali abi kenan'ın böylesine zevkine düşkün birisi olduğunu bilmiyordum ama artık öğrenmiş olduk motoruna baksana abi adamın ne kadar zevk sahibi olduğu belli olmuyormu bana motorunu söyle sana kim olduğunu söyliyim hesabı:queen::queen::queen:

superr

valla superdı arkadaslar tavsıye ederım sızde katılın kenan............................................ : )))) anladın sen onu bak boyle desıfre etmeyelım arkadası hepınıze tesekkurler yenısını 4 gozlee beklıyorum

komşum güzel olmuş ellerinize saglık bi dahaki sefere balcan kebabıda isteriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar