eyüp te sabah namazı(yoğun istek üzerine) 05/08/2007

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
faruk kardeş,
geleceğin av köpeene bayıldık, hele aplan görmesin mıncık manyaa yapar o nu:queen::queen:
Benim de, Puanter lerim oldu bir zamanlar. Yabancıya havlamadıkları gibi, verdiğim herkes ile av yaparlardı:cat: Şaane hayvanlar, dilleri olsa muhabbetleri adamı sabahlatacak kadar akıcı, hoş olurdu:cat:

merak etme abi bunun dili yok ama bakışlarıyla konuşuyor bende ögrendim onla öyle konuşuyorum artık sabah akşam yarımşar saat gezdirmesem veya salmazsam oldugu yeri batırıyor ama normelde çişini bile etmiyor :queen::queen:

abi sen tatilden geldin mi yaw ne çabuk

faruk su nikahtaki toplu cekildigimiz resmi bana atsana ama msn den at gazaba ugramasın hani ben para vermedim ya o ndan :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

burda bazıları tarafından gazaba ugrarda :pale::pale:

faruk kardeş,
geleceğin av köpeene bayıldık, hele aplan görmesin mıncık manyaa yapar o nu:queen::queen:
Benim de, Puanter lerim oldu bir zamanlar. Yabancıya havlamadıkları gibi, verdiğim herkes ile av yaparlardı:cat: Şaane hayvanlar, dilleri olsa muhabbetleri adamı sabahlatacak kadar akıcı, hoş olurdu:cat:[/QU
ayıpsın arabayla geleyım getireyim şımaıgın teki zaten herkesle yüzgöz oluyor
ama av meselesine gelince gecen gittik denem icin 20 metre uzagima gitmedi allah bozmasın hata arkadasım köpegini dovdü bunu agbisi arkadaşta o bizim yanımızdan ayrılmadı not: sozon acılmadı ama köpeklerı egitmek icin tufeksız gitik :queen::queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abim kusura bakmayın abi cumartesi günü motoru bağladılar plakam yolda düştüğü için pazartesi çıkartabildim gelmedim :pr:

zeytinlide kalakaldım öyle sap gibi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abim kusura bakmayın abi cumartesi günü motoru bağladılar plakam yolda düştüğü için pazartesi çıkartabildim gelmedim :pr:

zeytinlide kalakaldım öyle sap gibi

geçmiş olsun her işte hayır vardır belki böylesi hayırlıydı böyle oldu allah beterinden sakınsın

allah kabul etsın.inşallah motor aldımda bende gelebılırm.

allah kısmet ederse ramazanda tekrarlamak istiyoruz eger avrupa yakasındaysan ve bize cok ters biryerde degilsen senide alabilirz :wiinkk::cat:

Son düzenleme:
inşallah ramazanda niyetliyiz böyle bir namaz planlamayı düşünüyoruz sahuru orda yapıp namazımız kılıp donmeyi eger adminimiz izin verirse tekrar burdan duyururuz
:cat::rendeer:

İnşaallah.Bir aksilik, iş güç çıkmazsa Çerkezköy'den çıkar gelirim Tekirdağ'dan gelen arkadaşla beraber.

Halis abi, Ramazan'da iftar programlari da duzenleyebiliriz..

hoba iftar 10 numara fikir mt iftar yemeği eyüp sultan !! motoru bağlamazlarsa benzinimde bitmezsse ordayım

metalgod, sen barboros'dan sahilden gel bisey olmaz :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Halis abi, Ramazan'da iftar programlari da duzenleyebiliriz..

once bir sabah sahur yapalım ondan sonra iftarda yaparız iftar icin yer beyenip ayırtmak gerekir sonra gelcem diyip sonra yok benzin bitti motoru polis bagladı adamlara boşuna yer ayırtmış oluruz :queen:

kıskandım.bizde antalyd muratpaşada sabh namazı yaparız.nolcek....:p

ben o namazın kazasını kılacam abi yarın sabah :queen:

yav valla çoküzüldüm abi gelemediğime ihsanhakan abide öldürecek zaten adama söz verdik nikahınada gidemedik şimdi devletin saygın kurumlarından biri olan emniyet amirliğine bişi demek istemiyorumda akçayda gezen onca kasksız plakasız motor duruken hatta biz polisle konuşurken bi kaç tanesinin yanımızdan geçtiği görülürken neden benimmotorum bağlanıyo .... üstelik ruhsat numarasından sahibinin ben olduğum ispatlanmış demekki çorba çekmiş canları onuda neyse... dellendirdiniz beni :)

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben o namazın kazasını kılacam abi yarın sabah :queen:

yav valla çoküzüldüm abi gelemediğime ihsanhakan abide öldürecek zaten adama söz verdik nikahınada gidemedik şimdi devletin saygın kurumlarından biri olan emniyet amirliğine bişi demek istemiyorumda akçayda gezen onca kasksız plakasız motor duruken hatta biz polisle konuşurken bi kaç tanesinin yanımızdan geçtiği görülürken neden benimmotorum bağlanıyo .... üstelik ruhsat numarasından sahibinin ben olduğum ispatlanmış demekki çorba çekmiş canları onuda neyse... dellendirdiniz beni :)

bilemiyorum senle onlar arasında olan birsey :queen::queen:

çok parlak çocuğum dikatlerini çekiyorum :queen:

allah kabul etsin böyle etkinlikler düzenlemenizi taktirle karsılıyorum .. insaallah bir dahaki pazar namazınıza gelmek isterim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar