saniye saniye motosiklet hırsızlığı...

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşanan motosiklet hırsızlığını güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti. Bir dakika süren olayda zanlı, dikkat çekmemek için motosiklete binip çalıştırmadan ayakları ile itekleyerek benzin bitti numarası yapıp kayıplara karışıyor.

Alanya Belediyesi Halk Ekmek satış büfesinde çalışan Mustafa Şahin'in bir ay önce 12 taksitle aldığı 07 NMT 08 plakalı motosikleti Şekerhane Mahallesi'nde çalındı. Şahin, iş yerine yakın bir yere motosikletini park etti. Bir süre sonra motosiklete rahat tavırlarla yaklaşan 20-25 yaşlarında bir genç motosikleti binip çalıştırmadan itekleyerek karşı kaldırıma geçirip kayıplara karıştı. Polis, Alanya Belediyesi güvenlik kameralarından tespit edilen zanlıyı araştırıyor.

İHA

video için tıklayınız...
http://haber.mynet.com/detail_news/...erav.mynet.com/hv/motosiklet_hirsizligi65.wmv

Son düzenleme:
Geçmiş olsun ama anladığım kadarıyla arkadaşımız hiçbir tedbir almamış kilit falan gibi

gitti motor... :salut: Allah kimsenin başına vermesin...

Geçen arkadaşın motoru götürüyolarmış tam kamyonete yüklerken arkadaş "heeeyy naapıyosunuz siz?" demiş. "Motoru götürüyoruz" cevabını almış. "Olurmu öyle şey benim motorum o" dediğinde ise işte dumur cevap geliyo. "Bi 500 milyon ver indirelim, o kadar uğraştık taşıdık" :queen:

ciiddimi bu pınarr şaka felan olduğunu söyle ne olur bu kadarda olmaz ya hayret bişeyy insanın düşüncelerini kelimeye dökmekte zorlandığı an o an olsa gerek

Geçen arkadaşın motoru götürüyolarmış tam kamyonete yüklerken arkadaş "heeeyy naapıyosunuz siz?" demiş. "Motoru götürüyoruz" cevabını almış. "Olurmu öyle şey benim motorum o" dediğinde ise işte dumur cevap geliyo. "Bi 500 milyon ver indirelim, o kadar uğraştık taşıdık" :queen:

ciddi olamazsın yuh artık yaaaaaaa pes doğrusu:pr: vallahi canımı ortaya koyar ne gerekiorsa yapardım

ciiddimi bu pınarr şaka felan olduğunu söyle ne olur bu kadarda olmaz ya hayret bişeyy insanın düşüncelerini kelimeye dökmekte zorlandığı an o an olsa gerek

ciddi olamazsın yuh artık yaaaaaaa pes doğrusu:pr: vallahi canımı ortaya koyar ne gerekiorsa yapardım

Tamamen gerçek yaşanmış bir olay. Böyle bi durumda ben ne yapardım bilemiyorum gerçekten. ama motoru bırakmayacağım parayıda vermeyeceğm kesin :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar