Tigem Tesisleri-Kocatepe Camii Gezimiz Kısadan bir gezi

:)Tigem Tesisleri-Kocatepe Camii Gezimiz Kısadan bir gezi Ankara:)

grnt009ob3.jpg

Tigem Tesislerinin önündeyiz Ve Beygirlerimizin Resmi.

grnt010jj0.jpg

BuDa Jokeyleriyle ama Bi Jokey eksik Oda bi sonraki fotoğrafta olacak.

grnt011yk5.jpg

İte kayıp jokeyde geldi. Kardeşim ne yapalım kimseden ricada edilmiyo tersleyi veriyorlar. Altı üstü bi foto çekecekler.... :) Alla Alla Giderde Kızlardan rica edersen öle olur işte.

grnt004td0.jpg

Hikmet abi Talip abiyi Kıskacına almışş. Zannederim Titanlardan bahs ediyor. Hikme tabi tam bi titan manyağı. Başka motor umrunda olmaz. Tabi Hikmet abi Bende senin gibi 950 ytl ye 2004 es alsam bende anlatır dururum.

grnt005pp7.jpg

en sonunda bi poz aldım ... Oda zorla adamların fotoğrafa alerjisi var ya :)

grnt006bq5.jpg

bende Burdayım......

grnt007pr9.jpg

Etraftan bi görüntü piknik için Ankarada Tavsiyemdir Güzel bir yer...

burdan Kalkıyoruz.. Talip ve Doğuş kardeşlerimizi uğurluyoruz biri Eşini işten alıcakmış gitmesi lazımmış diğeride mesai ye yetişmesi gerektiği için bizi ekiyorlar. Saygı Duyuyoruz. Onları gönderdikten sonra Hikmet abi Hüseyin ve Ben dedik bi Kocatepe Yapalım....
Biraz Tekeerlek döndürelim demi... :cat:

grnt013sf0.jpg

Yolda Hüseyin'in CBR ı yüzünden Durmak zorunda Kaldık Neymiş Yavaş Gitmişiz Hararet Yükselmiş... Arkadaş Sonradan görme canım :)
Neyse Durduk ve biraz dinlendik... Tabi CBR da dinlendi...

grnt014ac8.jpg

grnt015wo5.jpg

Sonunda Kocatepe Camiindeyiz....

grnt016tj5.jpg

grnt017vz1.jpg

grnt018wz4.jpg

Cami içersi gerçekten çok enfess. Ama Kadınların Her yerde dolaşması kötü bi durum. Hatta Biri içerde kocasına sırtını kaşıttırıyordu. Gülünç konusu oldu.. Vay kılıbık herif...

grnt019cp1.jpg

grnt020wm9.jpg

Hikmet abi ve hüseyin garip pozları..

Şimdi Direk Mithatpaşaya ve Okey oynamaya...

grnt021pe3.jpg

Hikmet abinin böyle durduğuna bakmayın.. Kaç kere yakalandı taş çalarken. Üçkağıtçı seni aba ne yazıkki yenildi..

grnt022wi3.jpg

Vay hüseyinim vayy hiç bişeyden haberin yok olum hikmet abi 30 taşla oynuyo.. :)

İstediğiniz kadar çalın olum son fotoğraf benim yendiğimin göstergesidir.

grnt023cd0.jpg

Bir Daha ki Gezi Yazımızda Görüşmek üzere...

1-Doğuş Mondial 250 MCT
2-Talip Titan Es
3-Hikmet Titan Es
4-Mehmet Titan
5-Hüseyin Cbr 125

Son düzenleme:
kadınların cami içerisinde olmalarının kötü bir durum olmasının sebebi nedir .ve bir erkegin eşinin sırtını kaşıması neden kılıbıklık olsun ki

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kadınların cami içerisinde olmalarının kötü bir durum olmasının sebebi nedir .ve bir erkegin eşinin sırtını kaşıması neden kılıbıklık olsun ki

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Bende merak ettim şimdi......:queen::queen::queen:

orda olsaydınız daha iyi anlardınız... :) Kadın kıçına kadar aştı kocası kaşıdı bizde yanındaydık... Hatta bi ara abi şurasıda bile dedim yani ... :)

orda olsaydınız daha iyi anlardınız... :) Kadın kıçına kadar aştı kocası kaşıdı bizde yanındaydık... Hatta bi ara abi şurasıda bile dedim yani ... :)
kullandıgın abiyane tabirler hiç hoş diil durumu izah edicek daha iyi seçilmiş cümleler kullanabilirsin.bi insandan bahsederken edep ve haya sınırlarını bu derece zorlamanın manası yok.yinede sen bilirsin tabi

Son düzenleme:
söylediklerinde haklısın. ama bence insanların camiye girerken daha edepli olmaları gerekir. Ayrıca buraya yazmak zorunda değilsin. Yani... Bence yazma... O hanımın o hareketi yaparken utanması gerekir di..

Son düzenleme:
söylediklerinde haklısın. ama bence insanların camiye girerken daha edepli olmaları gerekir. Ayrıca buraya yazmak zorunda değilsin. Yani... Bence yazma... O hanımın o hareketi yaparken utanması gerekir di..
bulundukları mekanda edepli olmaları konusunda haklısın ama sende aynışekilde bunları yazarken daha dikkatli olmalıydın .sonuçta bahsi geçen bir insan.

evet neyse... Gerçekten güzel bir geziydi.. Katılmak olan arkadaşlar olursa memnuniyetle tanışabiliriz.. Ve gezilerimizde onlarıda görmekten mutluluk duyarız.... Saygılar

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cafeci06 Ankarada buluşmalar oluyor sizde gelin hikmet abi de gelsin :)

nereye oluyo :p yalanını yesinler akraba :cherry: ankara o kadar büyük şehir ki birbirinden habersiz iki üç grup birden çıkartabiliyor mt olarak :mrgreen:

nereye oluyo :p yalanını yesinler akraba :cherry: ankara o kadar büyük şehir ki birbirinden habersiz iki üç grup birden çıkartabiliyor mt olarak :mrgreen:

Pro eşliğinde çikolata sosu ile hazırlanmış Anatoliada oluyor sizide bekleriz efendim :queen: :mrgreen:

:p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizden habersiz düzenliyo demekki artık kerata :p

mehmedim.kardeşim benim.ellerine sağlık güzel olmuş bea.yaw hikmet abiyide de nasıl yakalamışsın öyle.helal olsun sana :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL

Kaşımak diye buna derim işte......

Şekil 1 a sen... 2a ati....3b pro...... Aslında banlatmak lazım sizi....:pr::pr:

Pro eşliğinde çikolata sosu ile hazırlanmış Anatoliada oluyor sizide bekleriz efendim :queen: :mrgreen:

:p

Yok la bunların buluştuğu falan..... Sallıyolar işte...Pro arada geçerken bakıyor birilerini bulursa takılıyor...

Naapsın bu 600 lükçüleri...Adam 1000likçi.... Artık usta sürücü...:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar