ihsanhakan abimizin nikahı için katılım listesi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ıhsan abımız Allah mutlu ve mesut etsın,bır omur bır yastıga bas koyun,darısa hoorrdakı butun arkadasların basına bende dahıl.:)))))))))

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
alpercımmmm benıde ekle,bu mutlugunde abımızı yanlız bırakmayalım.

Super Moderator
evet bu mutlu günde hakan abimizi ve yengemizi yalnız bırakmıyoruz
akrabalar bizi görünce ufak çaplı bi şok olsunlar istiyoruz ve tüm MT ailesini bekliyoruz kayıtlar için bugün son gün evet arkadaşlar pazar günü öğleninizi değerlendiriyoruz ve nikah sonrası konvoydan sonra bi yere gidip bişiler içebiliriz süprizlerimizi bekleyiniz efenim:queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güncelleme yapılmıştır evet son gün arkadaşlar
yarın daha yol kesip benzin parası isticez:p
:queen::queen:

eyvah eyvah olmadı sımdı,yahu onceden soylesene ben depoyu fullemıstım neyse bugun bıtırım yarın caresıne bakarızz.:queen::queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet bu mutlu günde hakan abimizi ve yengemizi yalnız bırakmıyoruz
akrabalar bizi görünce ufak çaplı bi şok olsunlar istiyoruz ve tüm MT ailesini bekliyoruz kayıtlar için bugün son gün evet arkadaşlar pazar günü öğleninizi değerlendiriyoruz ve nikah sonrası konvoydan sonra bi yere gidip bişiler içebiliriz süprizlerimizi bekleyiniz efenim:queen::queen:

iyi fikir fena olmaz ama acıkla(vardiyalı ) calışıpta nikahtan sonra bize katılmak isteyenler ola bilir :queen:

beni hiç kafanıza takmayın vardiyalı çalışıyorum ama uykusuzluğa alışkınım halis abi sanki kafama bir taş geldi ufak çaplı.nereye isterseniz oraya gelirim sizinle

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
beni hiç kafanıza takmayın vardiyalı çalışıyorum ama uykusuzluğa alışkınım halis abi sanki kafama bir taş geldi ufak çaplı.nereye isterseniz oraya gelirim sizinle
faruk sade sen degilsin birde nikah saati calışan arkadaşlar var onlar belki nikahtan sonra gelmek isterler onlar icin dedim

Ben bi gün önceden gittim baktım,nikah dairesi yerinde duruyo:cherry:.Hadi gittin baktın be saf! bide skull'u arayıp nerdesiniz diye ne soruyosun?:queen:.
Ben günleri karıştırmışım arkadaşlar.Sabah uyandım işle ilgili bir problem oldu.Onu hallettikten sonra hemen giyinip çıktım ve yardıra yardıra nikah dairesine gittim.Boşverin yanlış nikaha gitmeyi,ortada hiç kimse yoktu.KApıdakilere sordum,Abi Kurtuluşta biyer daha var belki oradadırlar dedi.Sonra bir Erhan'ı arayıp sorayım dedim.İyiykide demişim,nikah yarınmış:mrgreen:.Anlıycanız evlendirdim ben Hakan abiyi bugün:cherry:

Ben bi gün önceden gittim baktım,nikah dairesi yerinde duruyo:cherry:.Hadi gittin baktın be saf! bide skull'u arayıp nerdesiniz diye ne soruyosun?:queen:.
Ben günleri karıştırmışım arkadaşlar.Sabah uyandım işle ilgili bir problem oldu.Onu hallettikten sonra hemen giyinip çıktım ve yardıra yardıra nikah dairesine gittim.Boşverin yanlış nikaha gitmeyi,ortada hiç kimse yoktu.KApıdakilere sordum,Abi Kurtuluşta biyer daha var belki oradadırlar dedi.Sonra bir Erhan'ı arayıp sorayım dedim.İyiykide demişim,nikah yarınmış:mrgreen:.Anlıycanız evlendirdim ben Hakan abiyi bugün:cherry:
Ya bende bütün gün kulağım neden çınlıyor diyordum:queen::queen::queen:
kardeşimize hayırlı mutlu bir evlilik dilerim................
Kardeş sen gelmiyormusun yoksa Ömerlideki gibi arkalarda mangalmı yapıcan:rendeer:

güncelleme yapılmıştır evet son gün arkadaşlar
yarın daha yol kesip benzin parası isticez:p
:queen::queen:

Alper geç kaldın son 1 YTLmi nikah şekerlerini alırken simit almak için harcadım:queen::queen::queen::queen:

suan da keşke maddi imkanım olsa da katılabilseydim keşke çok isterdim ama kalbim ihsan abiyle bir ömür boyu mutluluklar abime

Atilla kardeşim gelmiş gibi yarın kalbimizde olacalsın hiç üzülme sen nikahtasın:rendeer:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ya bende bütün gün kulağım neden çınlıyor diyordum:queen::queen::queen:

Kardeş sen gelmiyormusun yoksa Ömerlideki gibi arkalarda mangalmı yapıcan:rendeer:

Alper geç kaldın son 1 YTLmi nikah şekerlerini alırken simit almak için harcadım:queen::queen::queen::queen:

Atilla kardeşim gelmiş gibi yarın kalbimizde olacalsın hiç üzülme sen nikahtasın:rendeer:

bizde yol vermeyiz bende nikah dairesine gidecek kadar benzin var ne olcak şimdi motoru cekerim yolun ustüne para veren gecer deli dumrulu oynarım bende :queen::queen::queen:

Hakan Abi, sabah sabah gelen bi telefonla işe gelmek durumunda kaldım, üzülerek yazıyorum nikahta yanında olamayacağım...Ömür boyu mutluluklar diliyorum

abi hayırlı olsun inşallah bi yastıkta kocarsınız::biggrinn gelmeyi istedim ama karaman nere istanbul nere:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar