Ybr 125 & Mz Etz 251

YBR mi?? MZ 251 mi ??

• 2004 YBR 125 10.000km

Oy: 27 55.1%
  • 1991 Alman MZ 251 13.000km

Oy: 22 44.9%

• Kullanılan toplam oy
    49
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
fıyatı we bıkac ayrıntıyı yazmayı unutmusum galıba:)
YBR 2.000 ytl kazalı sasi preste duzeltıldı kafa grenajı yenı lastıklerı yenı
MZ 1.800 ytl kazasız ustamın soyledıgıne gore cıvatalarına kadar orjınal..20 ytl'lık benzınle 160+ km yol yaptıgını soyledı usta..

chopperrider;
1991 den sonra uretılen MZ ler alman degıl dıye bılıyorum..turkıyede toplandıgını kombassan uretımı oldugunu duymustum ama ne kadar dogru bılemıcem..
yuksek modellı MZ ler dedıklerın artık syhan 250 dıye gecıyo we ewet onlarda 2 zamanlı..egerkı km saatıde yanlıs gostermıyosa 160 goruyo seyhanlar..
ama dıkkatını cektıyse 1989-1991 modeller arası MZ ler 2000+ modellerden daha pahalı..

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

fıyatı we bıkac ayrıntıyı yazmayı unutmusum galıba:)
YBR 2.000 ytl kazalı sasi preste duzeltıldı
MZ 1.800 ytl kazasız .........

ı..
arkadaşım okuyasın diye bu kadar büyük yazıyorum;bu başlığı açmış olman kadar hatalı iş yapmış olamazsın.bu kaza olayını neden baştan yazmadın.2000 ytl ye prese girmiş alet kazığın kazığı.bence kaç o aletten.sakın sakın alma.mz yi al yada alma sana kalmış.sen ne yapıyorsun ya ağır kazalı bir alete o para verilir mi?bedava verseler bile alma.belli hızdan sonra o aleti yolda tutamazsın.o aletin piyasadan hiç kazasızlarını bile 1800 ytl ye kadar alırsın.
yanlış anlama ama adam o paraya satacak enayi buldum diye avuçlarını oğuşturuyordur.ben 2004 ünü 45.000 km de 1500 ytl ye aldım.diyeceksin km si çok.ama alet hala sorunsuz(yediği 150 ytl yi saymazsak;o da normal(aküsü sırf 40 ytl tuttu,gaz elciği gaz teli de 30 ytl felan işte)

Son düzenleme:
mz in fiyatı pahalı geldi bana...1500 e fln indirtmeye çalış bence...muhakkak pazarlık yap

bence ybr al derim sonucta 250 lik bir race almıyorsun servis yedek parca yakıt bunlarda önemli bende ybr den once eski model düşündüm ama şu anda 2007 model ybrnin lastik havasını dahi kontrol etmiyorum bakım aralığında servise götürüyorum ne kadar saglam olursa olsun sonucta 16yıllık makine.

bence ybr al derim sonucta 250 lik bir race almıyorsun servis yedek parca yakıt bunlarda önemli bende ybr den once eski model düşündüm ama şu anda 2007 model ybrnin lastik havasını dahi kontrol etmiyorum bakım aralığında servise götürüyorum ne kadar saglam olursa olsun sonucta 16yıllık makine.
okuma alışkanlığımız yok ki.koca koca yazdık arkadaşım ybr kazalıymış.hem de şase eğecek kadar ağır kaza.zaten sağlamının etmediği paraya kazalısını alıcak.ben olsam iki motoru da almazdım.o paraya kazasız temiz ybr bulurdum.

Ulen Eren ; gidip o YBR yi alacağımızı kim söyledi ? :mrgreen:
Sen YBR alacam de ; gider başka memleketten alırız.:wiinkk: Hem daha ucuzunu daha sağlamını buluruz. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eren mz all be kapışmaya motor olsun :p
kapısmayı unut kardesım bea..yetısemezsın sen bana :p

Ulen Eren ; gidip o YBR yi alacağımızı kim söyledi ? :mrgreen:
Sen YBR alacam de ; gider başka memleketten alırız.:wiinkk: Hem daha ucuzunu daha sağlamını buluruz. :cat:

almıcam ybr walla wazgectım:) MZ alcam dın dın dınn gezcem..kokusunu bıle ozledım 2 zamanlının..walla bugun otobus beklerken mz gectı onumden cıgerımın her kosesıne cektım kokusunu :mrgreen:
arkadaşım okuyasın diye bu kadar büyük yazıyorum;bu başlığı açmış olman kadar hatalı iş yapmış olamazsın.bu kaza olayını neden baştan yazmadın.2000 ytl ye prese girmiş alet kazığın kazığı.bence kaç o aletten.sakın sakın alma.mz yi al yada alma sana kalmış.sen ne yapıyorsun ya ağır kazalı bir alete o para verilir mi?bedava verseler bile alma.belli hızdan sonra o aleti yolda tutamazsın.o aletin piyasadan hiç kazasızlarını bile 1800 ytl ye kadar alırsın.
yanlış anlama ama adam o paraya satacak enayi buldum diye avuçlarını oğuşturuyordur.ben 2004 ünü 45.000 km de 1500 ytl ye aldım.diyeceksin km si çok.ama alet hala sorunsuz(yediği 150 ytl yi saymazsak;o da normal(aküsü sırf 40 ytl tuttu,gaz elciği gaz teli de 30 ytl felan işte)

ya dusundumkı motor toplandı duzeltıldı falan ama ıcıme sındıremedıydım..ama fıkrım degıstı mz alıcam gerekırse sıfır motor korum ustune ama mz alcam :)

yasasın 2 zamanlııı:cherry::cherry:

kapısmayı unut kardesım bea..yetısemezsın sen bana :p

almıcam ybr walla wazgectım:) MZ alcam dın dın dınn gezcem..kokusunu bıle ozledım 2 zamanlının..walla bugun otobus beklerken mz gectı onumden cıgerımın her kosesıne cektım kokusunu :mrgreen:

ya dusundumkı motor toplandı duzeltıldı falan ama ıcıme sındıremedıydım..ama fıkrım degıstı mz alıcam gerekırse sıfır motor korum ustune ama mz alcam :)

yasasın 2 zamanlııı:cherry::cherry:
en iyisini yapıyorsun.1-2-3-25

ben ikisinide kullandım hatta bu gün saat 13:00 11 den 12.30 a kadar mz etz 251 ile gezdim ilk kullandığım vitesli motorda mz di
bende senin gibi kararsızım bu hafta ya sıfır bi ybr yada full modifiye li bi 251 almayı düşünüyorum arkadaşım 7 yıldan beri mz kullanıyo ve ıcığından cıcığına herşeyinden anlıyo her bozulduğunda gel diyo ... herkes dalgamı geçiyon tabiki sıfır ybr dicek gibime geliyo

ben ikisinide kullandım hatta bu gün saat 13:00 11 den 12.30 a kadar mz etz 251 ile gezdim ilk kullandığım vitesli motorda mz di
bende senin gibi kararsızım bu hafta ya sıfır bi ybr yada full modifiye li bi 251 almayı düşünüyorum arkadaşım 7 yıldan beri mz kullanıyo ve ıcığından cıcığına herşeyinden anlıyo her bozulduğunda gel diyo ... herkes dalgamı geçiyon tabiki sıfır ybr dicek gibime geliyo
korkma sıfır demeyecem.ikinci el temiz al.ben aldım memnunum.üstelik arada ciddi fiyat farkı oluyor.

ya bu mz alanlara şaşıtorum ki bu topicta dahada şaştım mzin devri bitti kardeş anlayamadınmı bunu hala,o paraya başka bi ybr al,honda al,tvs al napacan mzi iki zamanlı motormu istiyon onlarında pili bitti artık,alırken nasıl:cat: satabilirim diye düşünmeyeceğin bir makina al

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ya bu mz alanlara şaşıtorum ki bu topicta dahada şaştım mzin devri bitti kardeş anlayamadınmı bunu hala,o paraya başka bi ybr al,honda al,tvs al napacan mzi iki zamanlı motormu istiyon onlarında pili bitti artık,alırken nasıl:cat: satabilirim diye düşünmeyeceğin bir makina al

Tencere dibin kara seninki benden kara misali......

Mz de n alıp veremediğin nedir anlamadım?.... Bu kadar nefretin sebebi ne?....Seninki de 2 zamanlı sen neden biniyorsun demezler mi adama?.....

1500-2000 ytl ye başka 250 lik motor alabiliyormusun mz gibi güçlü hızlı atak?...

Mz de n alıp veremediğin nedir anlamadım?.... Bu kadar nefretin sebebi ne?....Seninki de 2 zamanlı sen neden biniyorsun demezler mi adama?.....

1500-2000 ytl ye başka 250 lik motor alabiliyormusun mz gibi güçlü hızlı atak?...

mzle bi sorunum yok, evet motorumun biri iki zamanlı ve mzcikten kaliteli,,,walla ben o fiata mz almam kime satacam sonra yada bi dakka alıcısı çok olur aslında ya nasıl olsa mz kiloyla satarım,,,,,,

gel vatandaş geeeeeeeeellllll !!!!!binnıraya gel buraya:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Formdaki arkadaşlara yardımcı olucak mesaj yazıcaksan yaz....Yanlış yönlendirmeyelim kimseyi....

30 kişi cevap yazmış hepsi mz demiş sen ne diyorsun.....:queen:

Geyik yapmak istiyosan gel konu dışına.... Hasını yapıyoruz.... Ne ararsan var...:cat:

Ama arkadaş ikilemde kalmış yardımcı olacağımıza zarar veriyoruz....

al MZ yi keyfine bak bence parça sorunu ben hiç yaşamadım hemde ben biraz motoru yorarım eşşeğe biner gibi binerim ama banamısın demiyo.:mrgreen:

alp tunay sayfanın en üstüne bak öyle kim mz demiş kim yamaha demiş:cat:

eskinin yenisi olmaz

alp tunay sayfanın en üstüne bak öyle kim mz demiş kim yamaha demiş:cat:

eskinin yenisi olmaz
konun aslında bu kadar derin yönü yok.marka ve model mukayesesi yapılacaksa zaten konu yerine taşınmalı.
yok arkadaş ikilemde dersek çok yanlış yapıyoruz.
ben yukarda koca koca kırmızı harflerle yazdım.alacağı ybr zaten ağır kazalı.onu alırsa hatalı olacağı kesin.

Eren abi sen onu bunu geç bak ben dert yanıo muyum? çok yakıomuş vırtmış zırtmış ohooo::blusssh:
Varsa ..ıçına güvenen gelsin 250 cc ister 4 ister 2 zamanlı motoru olan::repci::
Bi kere onun performansı sana geç yakıtı herşeyi unutturur.Tuncay usta EMOK tan gelirken ne motorlara toz yutturdu:wiinkk:
Sen önceden cross kullanıyodun özgürlük istersin yolda durmazsın.Ben KOCAKURT'umla ister on road ister off road her yere giriyorum ve taş gibi motor niye çünkü alman güvencesi var alp_tunay abim haklı o ybr ye o para verilmez ille ybr alırım diosan başka ybr buluruz sana ama benim kanaatim: Al bi MZ;dünyayı gez:bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar