merhaba arkadaşlar

çook teşekkür ederim tubiş sizden çok söz etti...

:rendeer::rendeer::rendeer:
Valla tubişle senin kulaklarını biz de az çınlatmadık :p En kısa zamanda tanışırız umarım. Gerçi sizin İstanbul'a gelmeye niyetiniz yok artık biz Antalya 'ya geliriz :bounce:

Super Moderator
ailemize hoşgeldin enişte:rendeer:
umarım kalıcı ve katılımcı olursun:cat:

hoşgeldin enişte bey , artık iş güç haram sana tubiş'in yazılarını takip etmekten..:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
türkiyenin enbüyük motosikllet sitesine hoşgeldin okan kardeş,adını çok duydum.inş kalıcı ve paylaşımcı olursun aramızda.antalyadan geçtim tubiş hastaydı tanışamadık.iyiki katıldın bize.tubiş sana emanet.tatilden döndün demek.

hoşgeldin tubişin aşşşşkkkkıııı :rendeer: tubiş eski üyelerden sanki katılmakta biraz geçikmiş gibisin :p kazasız güvenli sürüşler

Moderatör (forrap)
Okan hoşgeldin :) Senle her ne kadar konuşma fırsatını elde edemesekte,Tubiş sağolsun seni senden iyi tanıyor gibiyim :mrgreen: Yakında da başlar bak şurda ne yazmış aşkım diye link atmaya:p

Tekrar hoşgeldin,kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle:wiinkk:

Yaaa Arkadaşlar bu kadar ilgi ile karşılaşacagımı vallahi bilmiyordum çook teşekkür ederim hepinize ve sebebim olan tatlıma.. hepiniz çook iyisiniz...

Bana da sürpriz oldu arkadaşlar valla, haberim yoktu siteye girince öğrendim.. Size onu, ona da sizi anlatıyorum, napsın, ben demeden üye oldu.. :mrgreen:

hoşgeldin sefalar getirdin enişteeeee:mrgreen::rendeer::cat:

Hoşgeldin dostum. Antalya'da görüşemedik. Umarım başka zaman tanışırız. Görüşmek üzere :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar