hadi o adam bugune kadar 15 msj yazmış sayfanın motorun ruhunu bilmiyorum ama senin 105 . msj nasıl iii dersiniz yapmayın arkadaşlar
3 sefer sıkıştırsa ne olacak bilader?
Honda Accord dan bahsediyorsun
Bir tamponu motorunu satın alır
saçma sapan şeyler yapıp marifetmiş gibi anlatmaz mı birde
saolasın kardes sana hak verıyorum dıyer arkadasların dusuncesınede saygı duyuyorum...arkadaşlar fikir ayrımı çıktı ortaya.
adam 3 kere sıkıştırdı diyo, ya sıkıştırıp kaza yaptırsaydı motora.
hata 1 kere olur 3 kere yapıyorsa bence kasıtlıdır ....
sonra motoru sıkıştıran honda gazlayıp gitti motor sürücüsü öldü diye topik açılırdı.
bizde o topiğe cevap yazardık kahrolsun 4 teker bilmemne diye.
tamam yanlış bi hareket ama ya motor kaza yapsaydı daha mı iyiydi.
honda nın kaportası demirden ama motorun kaportası bi insan..
bence o anki refleksle iyi olanı yapmış diye düşünüyorum.
kınayanlar olabilir.
herkes düşüncesinde özgürdür.
bu benim düşüncem ...
klavyene elıne yureıne sağlık ....öbür topiçte arkadaşın artcısının ayağına arabasıyla bir bayan sürücü dokunuyor ve bir sürü tepki ısyan burda bı arkadas kendısını sıkıstıran bir bayan surucuyu sıkıstırıyor ve yıne bır suru ısyan tepkı ama bu sefer bızden olan bırısıne.tamam arkadas yanlıs bısey yapmıs olabılır ama bu kadar da abartı tepkılere gerek yok dıye dusunuyorum saygılar...:rendeer:
benıde sıkıstırsın o bayan bende sıkıstırırım ucurumdanda ucurturum :bounce:
peki bu motorlu arkadaş allah göstermesin ölseydi ne diyecektin merak ediyorum bende çok sıkıştırıldım hatta bi bayan beni kaldırım üzerine attı sinir olmamak elde değil bu arkadaşı açıkçası sizin gibi fazla kınıyamıyorum bi motorcu kaza yapıp öldüğü zaman keyfinin uğruna öldü gitti işte diyolar peki buna ne diyeceksin..başlıkdan içeriğe saçma sapan bi konu açmışsın,
başlığa bak tubiş hariç bütün bayanlar bi yerlerde seni sıkıştırmışlığımı var?
kadının ne kadar tecrübeli olduğunu ehliyetini ne zaman aldığınımı biliyosun, her zaman acemi olunma ihtimalini unutmamalısı, eşşek kadar ankara asfaltında, her durumda sana toz yutturacak bi araçla atışmışsın, senin önünden gitse bi yeremi gecikecektin, ankara asfaltı 3 şeritli yol geçebilecek hızda isen boş şerit mutlaka bulurdun, neyse trafik raporu düzenleyecek diilim ama
Motorcu serseridir imajına sağlam bi katkıda bulunmuşsun , yuhh.
yav arkadaş sen diyonki sinek ineği ezdi deyip bizi deyilde kendini kandırıyon .buolay arabayla araba arasında geçse yorum yapıcam suanda gülüyorum:queen: