- Konu Yazar
Bu sabah köprü çıkışı artçımla 80km gibi sağ şeritte motorumla mutlu mesut giderken, sol tarafımdan bana aniden yaklaşan Gümüş Hyundai Getz ve muhterem sürücüsü artçımın ayaklarına hafifçe dokunarak yalpalamamızı sağladı..Ve korna sesi ile irkilerek kendi şeridine geçti..Trafik durmadığı için kendiyle ilgilemedim ama zaten çaldığım korna ve el kol hareketlerine tek tepkisi göz ucuyla bakmak oldu, sonra ona da bakmadı ve sakızını çiğnemeye devam etti..en azından bir özür hakkediyorum sanırım..Sonuçta demin 2 kişinin canını alıyordun..
Diyecek çok şey varda, sinirliyim hala..Keşke plakasını alıp biraz uğraşsaydım..Sadece yeteneksizlik söz konusu değil, saygısızlık, salaklık, bencillik gibi çok şey var..Ve böyle sürücüler de pek az değil ne yazıkki..
Ama açık konuşmak gerekirse, bu tarz şeylerin hepsini birden hep bayanlarda görüyorum..Saygısızlık yeteniksizlikle birleşince hiç çekilmez bir hal alıyor..
Diyecek çok şey varda, sinirliyim hala..Keşke plakasını alıp biraz uğraşsaydım..Sadece yeteneksizlik söz konusu değil, saygısızlık, salaklık, bencillik gibi çok şey var..Ve böyle sürücüler de pek az değil ne yazıkki..
Ama açık konuşmak gerekirse, bu tarz şeylerin hepsini birden hep bayanlarda görüyorum..Saygısızlık yeteniksizlikle birleşince hiç çekilmez bir hal alıyor..