Alp'im Tunay'im bunlar sıkıldıklarında saclarinin rengini modelini falan degistirirler.. Demekki bilgisayar basinda da nick degistiriyorlar.. Sıkıntıdandır o sıkıntıdanEski rumuzu neymiş ki arkadaşın? Hem neden değiştirmiş ki?....:silent:
Alp'im Tunay'im bunlar sıkıldıklarında saclarinin rengini modelini falan degistirirler.. Demekki bilgisayar basinda da nick degistiriyorlar.. Sıkıntıdandır o sıkıntıdan![]()
hayırlı olsun ben birsey sormak istiyorum siz antalya nın yerlisimisiniz niye mereaketigimi sorarsanız aslen bende antalya akseki yarpuz köyün denim orda dogmadım ama soruldumu antalya derim merakımı mazur görün![]()
Yeni isminle bin yaşa kardeşim Üye olarak eskisin ama benden küçüksün. E bu durumda şimdi ben senden eski üye oluyorum değil mi?![]()
hoşgeldin tubiş,aktif olmanı dilerim :cherry:
memnun oldum TUBİŞ..........yaa sen cok kucukmussun...saglıcakla kal.
gülegüle hoşgeldin:mrgreen::queen:
İ s m a i L;756352' Alıntı:Bayan üyeleri hatırlamaya çalışırken farkettim, "siyahlimuzin" rumuzlu arkadaşımızın mesajlarını göremiyorum, uzun zamandır yazmıyor.
hayırlı uğurlu olsun :rendeer:
ama dishy nin mesaj sayısı gitmiş :mrgreen:
bakalım ne kadar zamanda gelicen o sayılara :cat:
nice senelere MT de inş.
nerden çıktı şimdi bu değişiklik,çok alışmıştık "dishy" e
neyse yinede hoşgeldin bakalım:rendeer:
hoşgeldin
tekrar .......................................
Hoşgeldin..Umarım katılımcı olursun.... Bu arada nerdensin?...Kendini biraz daha tanıtırmısın?..
Eski rumuzu neymiş ki arkadaşın? Hem neden değiştirmiş ki?....:silent:
Hoşgeldin tubiş
Ukelalık olarak düşünme de biraz dishy e göre çocukca kalmış![]()
BİROL 78;756401' Alıntı:neyse tubiş daha sıcak bir isim .![]()
Hoşgeldin Tubiş
Nick değissede logo aynı sorun olmaz)
Bu arada antalya semalarında NX falcon4 le dolasan bırını gorursek sensin demekki bilmek guzel
(hepinize saygı duyuyorum )
By Mükemmel;756411' Alıntı:Yeni nikin hayırlı olsun kanka...
güle güle dishy:salut: hoş geldin tubiş:queen: bende yeni üye olduğum icin burada kimseyla tanışm fırsatı olmadı belkide ilk seni tanıyorum yeni nick'in hayırl olsun
hadi hayırlısı bakalım hoşgeldin...kalıcı olman dileğiyle demicem zaten kalmışsın kalcağın kadar![]()
yeni nick in daha da sevimli olmuş tubiş.... hayırlı olsun:cat:
pişman olma bu daha iyii bir rumuz olmuş hayırlı olsun bakalım....
image maker'ın kimdi tuğba? :queen: iyi güzel, nicki değiştirmişsin de neden avatar aynı kalmış onu çözemedim ben![]()
Alp'im Tunay'im bunlar sıkıldıklarında saclarinin rengini modelini falan degistirirler.. Demekki bilgisayar basinda da nick degistiriyorlar.. Sıkıntıdandır o sıkıntıdan![]()
yok olmamış , biz ankaralılar olarak muhalefetiz öyle herşeyi beğenmeyiz:cherry:
sevindim sevindi sevin....sevindik sevindiniz sevindiler...:mrgreen:
Motosikleti: Yamaha Cygnus / Honda Nx4 Falcon
Kan Grubu: B Rh+
neee....11 mesajmı.... yalan oldu nick değişikliği...![]()