dishy'ye hoşçakal diyin,tubiş geldi ;)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gaziantep İl Temsilcisi
hayırlısı olsun tubiş gerci dishy de güzeldi alişmiştık biz o deli kıza:mrgreen: ama olsun tubiş de güzel

Neyini beğenmediniz merak ettim,rumuz değil ki ismim benim :)

Eskisine alışmıştık ya o bakımdan takılıyorum sana.Sen nasıl istiyorsan ve beğeniyorsan önemli olan odur.

Fakat; ismim benim demişsin, ben senin adını Tuba sanıyordum, senin adın tubiş'mi :p :)

tuğba sana ne diyelim şimdi..hoşgeldin desek olmaz ..biz en iyisi iyiki varsın siteye renk katıyorsun ha dishy ha tubiş diyelim..yeni nic hayırlı olsun..bence avatarın biraz böyle kalsın seni tanımıyanlar sana sataşma gafletinde bulunmasınlar:)hoşca kal

Ahahaahha abi alemsin, o kadar mı kötüyüm ya :mrgreen: Sağol :)

hoş geldin tubiş :cherry:

Katılımcı olman dileğiyle :p

Sağol :)

Yeni nickin hayirli olsun, baska guzel yenilikler getirsin sana:)

Mesela Transalp :queen::queen:

::plus1:: güle güle kullan

:pale:

hayırlısı olsun tubiş gerci dishy de güzeldi alişmiştık biz o deli kıza:mrgreen: ama olsun tubiş de güzel

Sanki şimdi başka biri miyim, yine o deli kızım ben :queen::queen::queen:

Eskisine alışmıştık ya o bakımdan takılıyorum sana.Sen nasıl istiyorsan ve beğeniyorsan önemli olan odur.

Fakat; ismim benim demişsin, ben senin adını Tuba sanıyordum, senin adın tubiş'mi :p :)

Hayır Tuba değil Tuğba :p:p

Sen nasıl rahatsan öyle güzeldir.Tanıyan tanıyo nasıl olsa.Tanımayanada gününü gösterirsin:mrgreen:.Hadi hayırlı olsun Tubiş kardeş.

sendemi brütüs...:p demek yoğun istek üzerine sende eski nickini tarihin derin yaprakları arasına gömdün tubiş...neyse böylesi daha iyi oldu kanımca...:bounce:

vay be popülariteye bak...bizim metehanduroyu bile geride bıraktın kız helal vallaha...:mrgreen:

Konuyu Toplam 18 üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)

hoşgeldin tubiş.. böyle daha iyi olmuş..

Sağol :)

Dishy daha iyiydi ama neyse buda yakışmış:)

Ooooo sen donanımhaberden buralara gelir miydin yau :p:queen::queen:

Ya kimisinde ''Ğ'' olmuyor...::unsure::

o bakımdan şeyettiydim :p :)

Tamam tamam :p

Sen nasıl rahatsan öyle güzeldir.Tanıyan tanıyo nasıl olsa.Tanımayanada gününü gösterirsin:mrgreen:.Hadi hayırlı olsun Tubiş kardeş.

Gösteririm valla :queen::queen::rendeer:
sendemi brütüs...:p demek yoğun istek üzerine sende eski nickini tarihin derin yaprakları arasına gömdün tubiş...neyse böylesi daha iyi oldu kanımca...:bounce:

vay be popülariteye bak...bizim metehanduroyu bile geride bıraktın kız helal vallaha...:mrgreen:

Konuyu Toplam 18 üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)

Hahaahah sen Mete abi gelince gör şamatayı :queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun ben birsey sormak istiyorum siz antalya nın yerlisimisiniz niye mereaketigimi sorarsanız aslen bende antalya akseki yarpuz köyün denim orda dogmadım ama soruldumu antalya derim merakımı mazur görün :)

Yeni isminle bin yaşa kardeşim Üye olarak eskisin ama benden küçüksün. E bu durumda şimdi ben senden eski üye oluyorum değil mi? :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Vayy beee o kadar hoşgeldin dedik geldik tanışmaya başlık açıyoruz iyi mi :) Sebebi açık arkadaşlar, son zamanlar da daha da çok rahatsız olmaya başlamıştım.. Benimle bağdaşmayan bir rumuzdu dishy ;) dishy bu siteye üye olalı 2 sene 2 ay olmuştu..

Tanımayanlar için :p Yoktur da ben yine de söyleyeyim :mrgreen:

20 yaşında, eczanede çalışan,Antalya'da ikamet eden, motoru herşeyden çok seven,motosiklet.net bağımlısı birisiyim :)

Umarım alışırsınız tubiş e, herkese keyifli sürüşler :p[/QUOT

memnun oldum TUBİŞ..........yaa sen cok kucukmussun...:):):) saglıcakla kal.

Bayan üyeleri hatırlamaya çalışırken farkettim, "siyahlimuzin" rumuzlu arkadaşımızın mesajlarını göremiyorum, uzun zamandır yazmıyor.

Super Moderator
hayırlı uğurlu olsun :rendeer:
ama dishy nin mesaj sayısı gitmiş :mrgreen:
bakalım ne kadar zamanda gelicen o sayılara :cat:
nice senelere MT de inş.

nerden çıktı şimdi bu değişiklik,çok alışmıştık "dishy" e:p
neyse yinede hoşgeldin bakalım:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoşgeldin..Umarım katılımcı olursun.... Bu arada nerdensin?...Kendini biraz daha tanıtırmısın?...

szr

Hoşgeldin tubiş
Ukelalık olarak düşünme de biraz dishy e göre çocukca kalmış:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar