CBX250 twistarla bulgaristanda motosiklet festivali

evet arkadaşlar hafta sonu bulgaristana motosiklet festivaline gittim.benimle gelecek kimse çikmayinca hanımla ikimiz atladık motora ve gittik bulgaristana.benim XTnin ruhsat problemi olduğundan arkadaştan CBX250 twistar ı aldım ve yola koyulduk(yalnız söylemeden edemicem twistar kadar rahatsız motor daha kullanmamıştım uzun yola sakın ola twistarla çıkmayın poponuz isyan ediyon ve omuzlarınız kopuyo:pr:)cumartesi sabah saat03.22 de herşey hazır ve biz twistarımızı çalıştırıp yola koyuluyoz:cat
kpel273th4.jpg

ve kumburgaz gişelerinden giriyoruz otobana
kpel274tq7.jpg

bir saatlik yolculuktan sonra ilk molamız ve ben artık anladım twistarın uzun yol için olmadığını ama geri dönüş yok :cat:
kpel276nd1.jpg

buda artçım biricik aşkım benim:cherry:
kpel277sg6.jpg

kısa moladan sonra isyan etmeye başlayan popolarımızla :cherry:yola devam ediyoruz ve günün ilk ışıklarıyla edirne gişelerindeyiz
kpel279qe1.jpg

kpel280rq0.jpg

ve gişelerden hemen sonra biraz yakıt ikmali merak etdenler için söylüyorum yanımda yedek benzin vardı bidonlar görünüyo zaten resimlerde nedeise bu motorla ilk defa gidiyorum ve nekadar yakar bilmediğim için yolda kalmaktansa yedek benzin aldım yanıma ve bidonun birini burda döktüm depoya dieriniyse brakıyorum gerek olmassa yine geri getirecem onu:)
kpel281vi6.jpg

ve işte kapukule sınır kapısından içeri giriyoruz:cat:
kpel282rk4.jpg

kapıda ilk işimiz triptiğimizi yaptırıyoruz.
kpel283ya1.jpg

ve herşey tamam pasaport kontrol gümrük ve işte bulgara giriyoruz saat 07:30
kpel284bf9.jpg

kapıdaki younluk bizi fazla etkilemiyo ve artık bulgardayız kapıdan beş km.ilerde paralarımızıda deiştiriyoz ve yola devam bizim kasabaya doğuru:cherry:
kpel285xb9.jpg

ama maalesef fazla dayanamıyoz ve birbuçuk saaten sonra firar etmeye çalışan popolarımızı :queen:dinlendirmek için kahve molası veriyoruz
kpel286iy3.jpg

kpel287wi7.jpg

ve yine yoldayız:cat:
kpel288og8.jpg

ve işte kasabamıza geliyoruz burası meydanımız lastik izlerinden motorcu arkadaşlarımın yakında gittikleri belli:cherry:
kpel289hp3.jpg

ve işte evimizin önündeyiz burda ben fazla durmadan eşimi bırakıp çocuklarımı görüp festivale devam edicem arkadaşlar orda bekliyolar.
kpel290hb7.jpg

kpel291cg7.jpg

kpel291cg7.jpg

ve birbuçuk saatlik görüşmelerden sonra veriyorum gazı festival alanına doğuru ve işte festival girişindeyim:cat:
kpel294os7.jpg

kpel293sz2.jpg

kapıdan girişi ödeyip stikarımı motorun farına yapıştırdıktan sonra işte içerdeyim benim arkadaşların yanındayım artık çadırımı kurup muhabet ve elenceye başlıyoruz:cat::queen:
kpel401yx4.jpg

kpel295pt8.jpg

kpel296sd4.jpg

kpel297uo9.jpg

kpel298da7.jpg

kpel299xl2.jpg

kpel302uf6.jpg

kpel303rs6.jpg

kpel308wd4.jpg

kpel312tt3.jpg

buda benim arkadaşın kulübünün logosu bütün üyeleri bunu sırtına yaptırıp diktiriyo
kpel300uv1.jpg

buda beni davet eden arkadaş:queen:
kpel301aq2.jpg

devamlar geliyo inşalla bu akşam bitiririm.
festivalden bazi etkinlikler
kpel304bj4.jpg

kpel306hf5.jpg

işte ben XTile gitseydim buna kesin katılırdım:cherry:
kpel305lg3.jpg

kpel310fx5.jpg

bu motorcuda fesrival gazisi ama iyiki ambulanslar hazırda bekliyo ve ilk yardım hemen yapılıyo ve eleman elenceye devam deyip dolaşıyo ortalarda:queen:
kpel309nc3.jpg

bunlarda başka etkinlikler.
kpel330bz5.jpg

kpel322wm5.jpg

kpel335ob9.jpg

kpel331qu9.jpg

kpel333bq2.jpg

kpel340ja3.jpg

kpel341qb1.jpg

kpel342rg3.jpg

kpel344wn2.jpg

kpel346jz6.jpg

kpel347my1.jpg

kpel349ep7.jpg

burdada ben ve arkadaşlar gölgede biralama yapıyoruz:cherry:
kpel319lo7.jpg

işte buda ben ve ordaki kankam Osman
kpel325dt5.jpg

kpel326xl2.jpg

burdada Osman ve kız arkadaşı İrina.
kpel328la6.jpg

buda ben ve İrina
kpel327kg5.jpg

burdaysa gün içinde birası fazla gelenlerin hastanesi yani ayılma merkezi:queen: şekilde görüldiği gibi elemanlar ayılırken bile biralar ellerinde:cherry:
kpel315ef5.jpg

kpel318hm8.jpg

burdada arkadaşım Osman ayılma merkezinden çıkmaya uraşırken:queen:
kpel316ka3.jpg

ve buda sarhoş motorcular tarafından rahatsız edilen bir tatlısu yengeçi:queen:
kpel317mf5.jpg

işte buda eteşle oynamayı seven bir motorcu kız:cat:
kpel352ff0.jpg

kpel353wy5.jpg

kpel355hk4.jpg

işte burda gegeyi noktalıyoruz ve kapanış şovlarını bekliyoruz ve son biraları yudumluyoruz çunkü sabaha ayık olmamız lazım nede olsa yola gidecez:cherry:
kpel358eu8.jpg

işte kapanış ışıkları gerçi çounu çekemedim ama olsun zaten birçok fotoraf daha var ama onlar burda yayına uygun deil o yüzden sadece bende kalıyolar:queen:
kpel362rc2.jpg

ve işte sabah çadırlar toparlandı ve herkes ayık vaziyete gitmeye hazırlanıyo
kpel368gt3.jpg

ve tam bu sırada Osmanın aklına geliyoki teneresinin bi sorunu var ve hemen depoyu sökup bi karburator ayarı yapalım diyoruz ama biraz uraştıktan sonra sorunun dandik hava filitresinden oluştuğunu anlıyoruz ve filitreleri söküp yola koyuluyoruz:cat:
kpel367lo8.jpg

ve işte herşey tamam ve yola koyuluyoruz kasabamıza doğuru ben oldan eşimi alıp türkiye doğuru yola çıkacam.
kpel370kh1.jpg

ve işte geri dönüş yolundan birkaç kare:cat:
kpel371vw7.jpg

kpel374nc6.jpg

kpel376pw5.jpg

kpel375zz1.jpg

ufak bi kahve molası ama bizim kız hala yerinde duramıyo:queen:
kpel380he8.jpg

kpel381ef7.jpg

ordan ayrılıp 30km.ilerde birer çorba yemek için duruyoruz
kpel387ip0.jpg

kpel385vo1.jpg

ve işte buda bana verilen şeref konuğu taktirnamesi gerçektende öyle çünkü yunandan ve almandan gelenler vardı ama ben en iyi konuşmayı yaptım heralde ki bana verdiler:cat:
kpel402zv6.jpg

buda taktirle birlikte verilen broş güzel bişey
kpel403sc2.jpg

ve artık geri dönme zamanı.
fazla resim koymicam artık çünkü bu resim sitesi üzünden kafayı yemek üzereyim:pr::pr::pr:
kpel391br2.jpg

işte İSTANBUL tabelası göründü eve kalmış sadece 280km.:cherry:
kpel394sh2.jpg

buda gurbetçilerin her seneki çileleri ama bizi etkilemiyo ve 20 dakikada geçiyor kapıyı.
kpel395fx7.jpg

kpel397pn5.jpg

kpel398an4.jpg

işte otobandaki son molamız ve pazar akşamı saat00:10 Avcılardaki evimize varmış bulunuyoruz:cat:
kpel400sm6.jpg

arkadaşlar festivalde sadece 24 saat bulundum ama çok super geçtiğini söyleyebilirim 24saat boyunca motorlar hiç susmadı yani bol bol SS shopar ve enduro sesi dinledim ama o ortamda yine dinlemeye razıyım.
eylülde büyük ihtimal yine gidecem ama inşalla XTmin ruhsatını hallederim veya parayı denkleştirirsem bir super tenere almak istiyorum.
umarım hoşunuza gider gezi resimlerim:cat:

Son düzenleme:
Moderatör
Oh ma$allah.. Biz koltuktan popomuzu kaldiramiyoruz, siz sinirlari a$iyorsunuz.. Guzel gezi olmu$, tesekkurler paylasim icin :)

Son düzenleme:
.benimle gelecek kimse çikmayinca hanımla ikimiz atladık motora ve gittik bulgaristana.benim XTnin ruhsat problemi olduğundan arkadaştan CBX250 twistar ı aldım ve yola koyulduk(yalnız söylemeden edemicem twistar kadar rahatsız motor daha kullanmamıştım uzun yola sakın ola twistarla çıkmayın poponuz isyan ediyon ve omuzlarınız

CBF 250 ve twister kullananlara bunu söylesen duman ederler adamı ama malesef doğru...Küçük bi scooter ya da YBR 125 tarzı bir motordan sonra CBF 250'ye geçenler için pek problem olmayabilir ama en azından senin için XT'den sonra o kadar rahatlığına ve titreşimsizliğine rağmen twister, attan inip eşeğe binmek gibi bir şey olsa gerek.Ama XT ile gidebilseydin gerçekten harika olurdu.Gezi için tebrikler...:cat:

Slm.

Gezi süper. Yurt dışındaki festivallere katılan çok az sayıda üye var. Bunlardan biri olmak güzel bir duygu olsa gerek... :cat:

Tabiki büyük makineden inince sıkıntı yaşatmıştır.

Uzun yolda 2 kişi rahatsız edebilir...ama ybr , cbr 125 ve çin motorlarından oldukça fazla rahat olduğu ispatlanmıştır. En azından 12 saatlik gezi ve 400 km için popo huzuru garantisi veriyorum... :mrgreen:

Çok güzel bir gezi. Özellikle yurt dışına yapılan gezilerin paylaşılması çok önemli. Hem seyre doyum olmuyor hemde deneyimleri paylaşıp birçok insana fikir verilebiliyor.

Yolunuz açık olsun.

paylaşım için teşekkürler. bulgaristan pasaportunuz mu var acaba? yoksa vize işlemlerini nasıl yaptırdınız?

tekerine sağlık. gezinin devamını ve fotoları merakla bekliyorum.

güzel bir gezi olmuş twister'a güvenipte yola çıkmanız güzel bir düşünce...

yalnız söylemeden edemicem twistar kadar rahatsız motor daha kullanmamıştım uzun yola sakın ola twistarla çıkmayın poponuz isyan ediyon ve omuzlarınız kopuyo.

CBF250'nin selesi uzun yol için biraz yoruyo buna kabul ama zaten motor turing değilki bu bir kusur olsun...ama omuzların kopması konusunu anlayamadım doğrusu...tek seferde 500 km gidip geldim omuzumda hiç bir ağrı hissetmedim halbuki...:silent:

CBF 250 ve twister kullananlara bunu söylesen duman ederler adamı ama malesef doğru...

niye duman edelim arkadaşım...Honda'dan CBF250 satışları için komisyonmu alıyoruz sanki...arkadaş net bir şekilde düşüncelerini söylemiş...bu onun düşüncesidir onu bağlar...ama aynı motoru kullanan bir başka arkadaş bu görüşe katılmaz...herkesin düşüncesiyne saygı duymak lazım...

Gaziantep İl Temsilcisi
paylaşimin için teşekürler dıger resımlerı beklıyoruz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok güzel bi gezi olmuş emekleriniz ve paylaşımınız için teşekkür ederiz.

çok güzel bir gezi olmuş, tebrikler.:rendeer:
ben de vize işlemlerini merak ettim. motorla yurt dışına çıkmak için ne gibi bir işlem yapmak gerekiyor?

Tebrikler

Sevgili arkadaşım Mustafa, çok güzel bir gezi yapmışsın bol bol eğlenmişsin anlşılan o ki. 250 lik bir motorla Bulgaristan'a gidip gelmeyi herkez göze alamaz. Bu cesaretinden dolayı seni ayrıca kutlarım. Çok da güzel fotoğraflar çekmişsin, paylaşım için teşekkürler. İnşallah ileriki tarihlerde beraber gideriz bu festivale. Selamlar...

ben hala motosikletle yurt dışına çıkmak için yapılması gereken işlemler ve alınması gereken izinleri merak ediyorum :)

güzel bir gezi olmuş twister'a güvenipte yola çıkmanız güzel bir düşünce...

CBF250'nin selesi uzun yol için biraz yoruyo buna kabul ama zaten motor turing değilki bu bir kusur olsun...ama omuzların kopması konusunu anlayamadım doğrusu...tek seferde 500 km gidip geldim omuzumda hiç bir ağrı hissetmedim halbuki...:silent:

niye duman edelim arkadaşım...Honda'dan CBF250 satışları için komisyonmu alıyoruz sanki...arkadaş net bir şekilde düşüncelerini söylemiş...bu onun düşüncesidir onu bağlar...ama aynı motoru kullanan bir başka arkadaş bu görüşe katılmaz...herkesin düşüncesiyne saygı duymak lazım...

evet mesela bende motoru aldığımdan beri 16.000 km yaptım..ama tek bir sorun bile yaşamadım..hatta yol yorgunluğu bile yaşamadım..durmadan 350 km gittiğim halde...hatta 400..

ve bu arada güzel bir gezi olmuş..benim hayalimde de yatan bir karadeniz gezisi var aslında..var mı katılmak isteyen..:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar