araba kullanırken motosikletle yaptığınız hareketler oluyomu?

kask takmadığım için çok tedirgin yolculuk ediyorum,ölecekmişim gibi geliyo:queen:

arabadayken banda oluyor boşlukardan geçme çabası ama arabada oldugumu erken farkediyorum. bazende sıkışık trafikteyken motorla gitseydim şimdi nerde olurdum diye düşünüyorum.. :)

bazen de kendimi kasıyorum sürücü koltugunda sanki motorda gidiyorum özellikle yüksek devirde gidip araba sollarken..

Kavşaklarda aynaya güvenmeyip cam açıksa kafayı çıkarıp sağı solu 270 derece kontrol etme alışkanlığı oldu bende cam kapalıysa bide dönüp arka köşeye bakıyorum ki bu motosiklet kullnamayan sürücülerin garibine gidiyor.

araba kullanırken değil de yaya giderken gözüm sık sık sol aynanın olduğu yere bakıyor... sanki ayna varmış gibi...:)

Bu boşluk doldurma rahatsızlığı bendede oluyor.Modu değiştirmek zaman alıyor.:cherry:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni motordan sonra oldu , arabayla sağ ve solum doluyken aradan geçiyorum , hoş değil yapmamak lazım

ayak yere koyuyorum yerine daha orjinal bir espri isteriz :p

Sol elimle debriyaja basarken sol ayağımla vitesi değiştirmek baya zor oluyor:p:queen:

bana tersi oluo

motorla taksici sıkıştırmaya çalışıyorum

sonum iyi diil

COk guldum yaaa:D

Senınkı yıne ıyı ben daha motora bınelı 1 hafta olmadı avcılar mınıbusu benı sıkıstırdı bende ustune kırıyordum son anda soluma donup aracın buyuklugunu fark edıp ayaklarımın bosta oldugunu gorunce vaz gectım :))
Ama ehlıyetımı alayım hepsıne soracagım

valla ben de öyle şeyler olmuyo yada fark etmedim:cherry:
ama bilerek ve isteyerek motosiklet sürücülerine kıyak geçiyorum mesela biri motorlu arkadaşı sıkıştırmaya çalışırsa araya girip yiyosa benim üstüme dogru gelsene durumları oluyo:cherry:bazende yolun ortasından motorlunun arkasından gidip arkadan eskortluk bile yapiyorum arkadaş da bom boş yolda kafasına göre gidiyo:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu cok güzel Bir Konu:) elinize sağlık

valla ben de öyle şeyler olmuyo yada fark etmedim:cherry:
ama bilerek ve isteyerek motosiklet sürücülerine kıyak geçiyorum mesela biri motorlu arkadaşı sıkıştırmaya çalışırsa araya girip yiyosa benim üstüme dogru gelsene durumları oluyo:cherry:bazende yolun ortasından motorlunun arkasından gidip arkadan eskortluk bile yapiyorum arkadaş da bom boş yolda kafasına göre gidiyo:cat:

Bunu bende yapıyorum. Başka farklı bi durum hissetmedim ama :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
konu güzelde ben bişey anlamadım ben arabada bayan sürücü görürken motosikletle hareketler yaparım o kadar soylim :)

konu güzelde ben bişey anlamadım ben arabada bayan sürücü görürken motosikletle hareketler yaparım o kadar soylim :)

Anlamadıysan nasıl yorum yapabiliyorsun.. Mesaj yazmak için bu kadar kasma bence kendini, komik çünkü..

Bayan sürücü görmek senin için enteresan olabilir tabii, hayatında hatun görmemiş tipler için olağan bir durum....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar