- Konu Yazar
merhaba arkadaslar
daha önceden yapmıs oldugum 850 km lik zonguldak gezisini hatırlayanlarınız vardır. bu sefer kapsamı biraz daha arttırdım ve toplamda 1400 km lik izmir-kusadası gezisi yaptım.
ama bu sefer yanlız değildim. yanımda kadim yol arkadasım gökhan (bedrun) vardı.
şimdi geziden resimler ve yol notları...
yola kütahya dan basladık. aydın ve manisanın kıyılarından izmir e vardık.
ama izmir tabelasını cekemedim yaa kacırdık sanırım.

yolda gökhanın kaskının içine arı girdi onu cıkarmak için durdugumuzda cekilen bir foto

benzin almak için durdugumuz bir istasyonda klasik arabalara meraklı bir abiyle karsılastık. bu da kendisinin topladıgı 55 model chavrolet

diğeri gibi toplanmayı ve boyanmayı bekleyen 54 model chavrolet ve bizim motorlarımız.

kamp yerine varış

asker cocugu olmanın verdiği etkiyle kaskları hizaya getirdim

evim ve ybr m

kusadasından bir görünüm

yolda ak sakallı bir dedeyle karsılastık ve bize okunmus üflenmiş su verdi. ve dedi kii:
"evlatlarım! bu su karanlıkta size yol göstersin.."
vee pödöff diye kayboldu. işte bu du o su. nasıl da ısıldıyo mubarek.
aslında o dedeyi bulmusken sayısal sonucunu da soracaktım ama ben daha sa demeden kayboldu.:salut:

süper bir manzara...

biraz da bulmaca çözmeye ne dersiniz?
asagıdaki iki resim arasındaki 9 beygir farkını bulun bakalım.
not: atın yanındaki adam dikkate alınmayacaktır..

dönüş yolu
izmirden görüntüler...

kısıtlı zaman yüzünden izmir de fazla kalamadık.
yenifoça dan görüntüler...
herşeyin iyisi yenisidir dedik ve eskifoça ya ugramadık

balıkesir yolunda havranlı bir abiyle karsılastık
onda da kırmızı ybr vardı
uzun bir süre tam gaz yarıstık ve birbirimizi yenemeyeceğimizi anlayınca durduk ve cok güzel bir yere götürdü bizi cay ısmarladı.

balıkesir e dolunay ısıgında gece 23:00 da vardık
yolculugumuzun en keyifli kısmıydı.

balıkesir de 1 gece benim lise arkadasımım evinde konakladık ve ertesi sabah bursa ya dogru yola cıktık
bursa ya kemalpasadan geçelim yolumuz kestirme olsun dediysek de bu sekilde hareket etmekle yolumuzu 1 saat den fazla uzattık.
nasıl derseniz yol calısmaları..%&'&+^!(%(
ama yine de güzeldi çünkü ara yollardan gitmek her zaman değişik güzellikler gösteriyor.
işte o güzellikler...

mermer madeni. madende calısan arkadasların ikram ettiği soguk suyu yudumladık ve yola devam...

bursa yı da gezecektim ama yine zaman problemi önümüze geçti. gökhan ile baska bir zaman sadece bursa için anlastık ve yola devam...

inegöl de köfteci orhan ın kapısının önünde durdugumuzda ybr nin km saati nin durumu 66666

bu geziden yol notları:
- izmir yolunda bir ailenin yok oldugu cok feci bir kaza gördük. kaza yapan aracı gözseydiniz içinden sag cıkılamayacagını anlardınız. üzücü ama gercek.
- ybr sürekli gaz kolu en son seviyede ve limitlerde gitti ve banamısın demedi.
- bi ara kandii yola oyle bi kaptırmısım ki önümde giden giden gökhan kırmızı ısıkta durmus ve ben de onun yanından saatte 120 km ile vınnnnn diye geçtim. sonra aynadan gökhanın durdugunu gördüm ve geri döndüm neden durdun yine diye sordum. o da bana kırmızı ısıgı gösterince abowww dedim.
- bir kırmızı ısıktan hareket esnasında gaza biraz fazla dokununca ybr saha kalktı bi müddet tek tekr üzerinde gidip sag salim iniş yaptım. ama g..t 3,5 attı.
gezi esnasında arada bir bizi arayıp halimizi hatırımızı soran cüneyt abi ve ugur kardeşime... ugu kardeşine ayrıca bagaj için
bize cay ısmarlayan havranlı abimize....
susurluktaki benzin istasyonunda bize kutu kola ikram eden benzin istasyonu calısanlarına...
bize evini acan balıkesir deki arkadasıma...
veee bu yolculukta beni yanlız bırakmayan gökhan kardeşine...
vee beni mutlu eden ve hatarlayamadıgımdan buraya yazamadıgım nice insanlara ve olaylara..
cook tesekürler.
son olarak ybr 125 alacaklar. düşünmeyin paranızın son kurusuna kadar helaldir.. ybr sehir içi motoru diyenler 1400 km yapan beni örnek alsınlarrr.
bu kadar değil daha nice yol maceralarında forester sizlerle olacak
şimdilik hoşçakalıın
fotograflar ve yazılar: forester
daha önceden yapmıs oldugum 850 km lik zonguldak gezisini hatırlayanlarınız vardır. bu sefer kapsamı biraz daha arttırdım ve toplamda 1400 km lik izmir-kusadası gezisi yaptım.
ama bu sefer yanlız değildim. yanımda kadim yol arkadasım gökhan (bedrun) vardı.
şimdi geziden resimler ve yol notları...
yola kütahya dan basladık. aydın ve manisanın kıyılarından izmir e vardık.
ama izmir tabelasını cekemedim yaa kacırdık sanırım.

yolda gökhanın kaskının içine arı girdi onu cıkarmak için durdugumuzda cekilen bir foto

benzin almak için durdugumuz bir istasyonda klasik arabalara meraklı bir abiyle karsılastık. bu da kendisinin topladıgı 55 model chavrolet

diğeri gibi toplanmayı ve boyanmayı bekleyen 54 model chavrolet ve bizim motorlarımız.

kamp yerine varış

asker cocugu olmanın verdiği etkiyle kaskları hizaya getirdim

evim ve ybr m

kusadasından bir görünüm

yolda ak sakallı bir dedeyle karsılastık ve bize okunmus üflenmiş su verdi. ve dedi kii:
"evlatlarım! bu su karanlıkta size yol göstersin.."
vee pödöff diye kayboldu. işte bu du o su. nasıl da ısıldıyo mubarek.
aslında o dedeyi bulmusken sayısal sonucunu da soracaktım ama ben daha sa demeden kayboldu.:salut:

süper bir manzara...

biraz da bulmaca çözmeye ne dersiniz?
asagıdaki iki resim arasındaki 9 beygir farkını bulun bakalım.
not: atın yanındaki adam dikkate alınmayacaktır..

dönüş yolu
izmirden görüntüler...

kısıtlı zaman yüzünden izmir de fazla kalamadık.
yenifoça dan görüntüler...
herşeyin iyisi yenisidir dedik ve eskifoça ya ugramadık

balıkesir yolunda havranlı bir abiyle karsılastık
onda da kırmızı ybr vardı
uzun bir süre tam gaz yarıstık ve birbirimizi yenemeyeceğimizi anlayınca durduk ve cok güzel bir yere götürdü bizi cay ısmarladı.

balıkesir e dolunay ısıgında gece 23:00 da vardık
yolculugumuzun en keyifli kısmıydı.

balıkesir de 1 gece benim lise arkadasımım evinde konakladık ve ertesi sabah bursa ya dogru yola cıktık
bursa ya kemalpasadan geçelim yolumuz kestirme olsun dediysek de bu sekilde hareket etmekle yolumuzu 1 saat den fazla uzattık.
nasıl derseniz yol calısmaları..%&'&+^!(%(
ama yine de güzeldi çünkü ara yollardan gitmek her zaman değişik güzellikler gösteriyor.
işte o güzellikler...

mermer madeni. madende calısan arkadasların ikram ettiği soguk suyu yudumladık ve yola devam...

bursa yı da gezecektim ama yine zaman problemi önümüze geçti. gökhan ile baska bir zaman sadece bursa için anlastık ve yola devam...

inegöl de köfteci orhan ın kapısının önünde durdugumuzda ybr nin km saati nin durumu 66666

bu geziden yol notları:
- izmir yolunda bir ailenin yok oldugu cok feci bir kaza gördük. kaza yapan aracı gözseydiniz içinden sag cıkılamayacagını anlardınız. üzücü ama gercek.
- ybr sürekli gaz kolu en son seviyede ve limitlerde gitti ve banamısın demedi.
- bi ara kandii yola oyle bi kaptırmısım ki önümde giden giden gökhan kırmızı ısıkta durmus ve ben de onun yanından saatte 120 km ile vınnnnn diye geçtim. sonra aynadan gökhanın durdugunu gördüm ve geri döndüm neden durdun yine diye sordum. o da bana kırmızı ısıgı gösterince abowww dedim.
- bir kırmızı ısıktan hareket esnasında gaza biraz fazla dokununca ybr saha kalktı bi müddet tek tekr üzerinde gidip sag salim iniş yaptım. ama g..t 3,5 attı.
gezi esnasında arada bir bizi arayıp halimizi hatırımızı soran cüneyt abi ve ugur kardeşime... ugu kardeşine ayrıca bagaj için
bize cay ısmarlayan havranlı abimize....
susurluktaki benzin istasyonunda bize kutu kola ikram eden benzin istasyonu calısanlarına...
bize evini acan balıkesir deki arkadasıma...
veee bu yolculukta beni yanlız bırakmayan gökhan kardeşine...
vee beni mutlu eden ve hatarlayamadıgımdan buraya yazamadıgım nice insanlara ve olaylara..
cook tesekürler.
son olarak ybr 125 alacaklar. düşünmeyin paranızın son kurusuna kadar helaldir.. ybr sehir içi motoru diyenler 1400 km yapan beni örnek alsınlarrr.
bu kadar değil daha nice yol maceralarında forester sizlerle olacak
şimdilik hoşçakalıın
fotograflar ve yazılar: forester