Harem-Sirkeci Feribot Sohbetleri

muvattali (Yener abi) ile çok rastlaşıyoruz arabalı vapurda.
Yolculuk koyu bir sohbet ile hemen bitiveriyor.
Bu arada tekrar geçmiş olsun abi selamlar.

Onurcuğum teşekkürler.. Geçen çarşamba akşamı o güzel sohbetin ardından yaşadığım olay çok tatsız oldu gerçekten, desteğin için çok teşekkürler. Şimdi düşününce çok ucuz atlatmışım diyorum doğrusu, refuje vurup motorla resmen yan yola uçtum yaf :p

Bu arada kaza esnasındaki ilginç enstanteneyi de anlatayım -şok dedikleri bu olsa gerek- Neyse benim o bitmek bilmeyen asfalt taklaları nihayet bittikten sonra doğrulup ayağa kalktım ve önemli birşeyim olmadığından emin oldum derken o an gözüm sevgili falconuma ilişti ve içim resmen cızz etti. Ben sürüklenirken o refüjdeki ilk sekmenin ardından asfalta vura vura sağa yatık olarak gidiyordu. İşte tam o esnada karşıdaki şantiyeden işçiler aniden fırlayıp koşmaya başladılar ve o anda 'yav bu adamlar nereye koşuyor böyle, birşey mi oldu acaba' diye düşündüm. Meğer bana yardıma geliyorlarmış, sağolasıcalar :queen:

İşte feribot sohbetlerine bir de post-feribot sohbeti eklendi. Servis sonrası birebir sohbetlere devam ederiz umarım :wiinkk:

Bir de o işçi arkadaşlara baklavalı bir teşekkür ziyaretim olacak tabii..

Bu sitede kimse artık feribota binmiyor sanırım :wiinkk:

Dostum ben hiç feribotu kullanmadım hep köprüden geçtim karşıda işim olunca
anlattıkların çok keyifle yol aldığını gösteriyo.Feribota giriş kaç ytl şu an ve kaç
dakika aralıklarla kalkıyo acaba.

... anlattıkların çok keyifle yol aldığını gösteriyo.Feribota giriş kaç ytl şu an ve kaç
dakika aralıklarla kalkıyo acaba.

Motorla 2 YTL. 20-30 dakikada bir kalkıyor. Seferler sabah kaçta başlıyor bilmiyorum ama gece 21:30'a kadar devam ediyor.

Yolun düşerse bir denemeni öneririm. Tutku yapabilir hani :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
İHTİYAR;653762' Alıntı:
Birde Haremin sırtlarında 3.selim ilkokulu vardı ömercikle aynı sınıfta okumuştuk bir dönem 69-70 yılları duruyormu okul orada,gerçi taş binaydı tarihi eser sayılır.
Satmadılarsa duruyordur.

Üsküdardan gelen sahil yolu yoktu o zaman.salacakta 3-4 tane plaj vardı yüzerdik.

Sonra darbe olmuştu 70 senesiydi sıkı yönetim filan,sokağa çıkma yasakları.kahveler kapalı vs vs.

VALLA CAN DÜNDAR'IN BELGESELİ GİBİ HAAAA... :) :rendeer:
ihyiar abi ya, seni sürekli takip ediyorum, müdavimin oldum. hatırlar mısın o darbe yıllarında benzin sıkıntısı varmış, o zaman motora nazıl biniyordunuz?

Benim çalıştığım yer,Barbaros bulvarında Sabancı lisesi arkasında.Şirketten çıkınca direk birinci köprüye girebilmeme rağmen feribota gidiyorum.Sonradan gezilerde karşılaştığım baya bir arkadaşımı feribotta tanımıştım.Bence ıskartaya çıkacak feribotlardan birini motorcu mekanı yapalım:).En azından seyahat etmesekde sohbet sınırsız olur.

Özel yer döşemesi demişler ama umarım Pendik-Yalova feribotları gibi olmaz... Kışın Yalovaya gittiğimizde ayakta zor duruyorduk feribot üzerinde.

niye öyle söyledinki :pale: sohbet süremiz de 25 dakikadan 9 dakikaya iniyor :salut:

Ya sorma :pale: Çok da haklısın :cat:

...Sonradan gezilerde karşılaştığım baya bir arkadaşımı feribotta tanımıştım.Bence ıskartaya çıkacak feribotlardan birini motorcu mekanı yapalım:).En azından seyahat etmesekde sohbet sınırsız olur.

Nostaljik motosiklet feribotu. Valla kulağa çok hoş geliyor, neden olmasın ki :mrgreen:

Özel yer döşemesi demişler ama umarım Pendik-Yalova feribotları gibi olmaz... Kışın Yalovaya gittiğimizde ayakta zor duruyorduk feribot üzerinde.

Biz klasik feribotları ve sohbetlerini çok arıyacağız gibi :pale:

Biz yine yaparız sohbetimizi , ön tarafı 5-10 motor alacak kapasitede olsun yeter :)

Görkem'cim,yeni gelecek bişey için illa yeni bi kural koyarlar,bizimde sohbetimizin içine ederler.Hem baksana 9 dk.'ya inecekmiş süre.

Sohbet kesmezse biz de Boğazı birkaç kez geçeriz feribotla. Maksat muhabbet olsun dimi ama :mrgreen:

Yeni feribotlar hakkında yorum yapacak var mı aranızda? Suhulet ve Sahilbent adında 2 tanesi sefere çoktan başladı. Ama eski feribotlar gibi sohbet ortamına açık değiller bence.

Bu arada topic geçen yazdan beri uykudaydı uyandırdım :mrgreen:

Haremden sirkeciye motosikletle geçiş ücretini bilen arkadaşlar yazabilirse sevinirim. ! de kaç dakika sürüyor acaba ? bayadır giren olmamış buralara ...

Haremden sirkeciye motosikletle geçiş ücretini bilen arkadaşlar yazabilirse sevinirim. ! de kaç dakika sürüyor acaba ? bayadır giren olmamış buralara ...
Bu feribotla bisikletle karşıdan karşıya bikaç kere geçmiştim 2007 yılında. Araba gibi gişeye giriyodum komediydi tam :cherry: 1.65 lira ödemiştim bisiklet için para almıyolar sadece yolcu parası. Konu madem hortlamış yazayım dedim :)

Merhaba,

Harem/Sirkeci;
Köprü çekilmez kır Sirkeci hem deniz havası hem çay
Kulllananlara selam ola.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar