2008 Kawasaki Klr650

evet cok hos ve sık olmus ozellıkle farları :) satmasam mı ne benım klr yı? :D

Bence satma =) O motor senin bütün ihtiyaçlarını karşılar bence... Fakat tarzını değiştirmek istiyorsan bilemem

Bence satma =) O motor senin bütün ihtiyaçlarını karşılar bence... Fakat tarzını değiştirmek istiyorsan bilemem

evet haklısın tabı bende ıstemem klr gıbı bır motorum varken satmayı ama mecburum cok zorlanıyorum odemelerımde..yoksa sana yazmıstım nedenlerını..:pale:

Ön kafa grenaj direksiyonla birlikde hareket etseymiş cok daha güzel olacakmıs yaa...

Ön kafa grenajın direksiyonla birlikte hareket etmesi bazı anlarda olumsuz olabilir myheart. Yoruculuk bakımından, hafta içi şehir içinde kullanırken daha rahat olursun. He gidonun baktığı yere ışığın yönelmesi ayrı bir güzel olay tabi, millet bi dönem bunun için mercedes'e kucakla para ödüyordu. Aha benim ramzeyde bile var o özellik direksiyon dönünce farlarda otomatik ona ayak uyduruyo :queen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Model guzelmis, fiyati da ona goredir tabi ki. Sinifi yuzunden tipten cok kullanisliligi on planda tutuldugunu dusunuyorum. Alan olursa simdiden gule gule kullanmalarini dilerim. Uzunca bir sure bana uzak bu tarz makinalar :)

Ön kafa grenajın direksiyonla birlikte hareket etmesi bazı anlarda olumsuz olabilir myheart. Yoruculuk bakımından, hafta içi şehir içinde kullanırken daha rahat olursun. He gidonun baktığı yere ışığın yönelmesi ayrı bir güzel olay tabi, millet bi dönem bunun için mercedes'e kucakla para ödüyordu. Aha benim ramzeyde bile var o özellik direksiyon dönünce farlarda otomatik ona ayak uyduruyo :queen:

evet gerçekten cok sanslıyız. bundan sonrada sanslı olmak istiyorum.:cat:

3 seçeneim var KLR XT yada Ktm ... Hastasıyım yaw:)

Bende bende :queen: 25 krktr

Sanırım Kawasaki artık yeşil renginden sıkıldı honda ve yamahanın renklerine sarkmaya başladı :) Siz ne dersiniz? (Bence Yeşir Renk Yakısıyo Kawaya)

Son düzenleme:
3 secenekde birbirinden güzel ama 3 seçenegininde kendıne göre farklılıkları war xt600 ve klr 650 yı kullandığım için gözüm kapalı bir şekılde xt600 u alırım zaten elımde halı hazırda klr 650 war benzınde bıraz elı bol olmasına karşı sürücünün bütün isteklerını karşılıyor ktm ye zaten birşey söylemeye gerek yok adı üstünde markasıda zaten dünyaca tanınmış ktm yani :D seçim senın ama ben yınede klr derım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar