Demekki neymis? Parca sıkıntısı her motorda yasanabiliyormus. Demekki her Honda servisi dort dortluk degilmis, tipki diger farkli markalarin dort dortluk olmayan servisleri gibi.. istisnalar kaideyi bozmaz mi diyosun GorkeM yani ?![]()
Honda cg 125 lerde (cgl 125 değil karıştırmayın..)öyle arızalar çıkarki şaşarsınız...alana illallah dedirtir...öyle kötü bir seridir yani...
Honda actıvalarda kronik bir akü sorunu vardır...servis bile başedemez bu durumla...durup dururken akü boşalır...
bizim cbf 150 plakalık plaka ığığını tutan bakalit çatlar...depo göstergesi adam gibi çalışmaz...3/2 depoyu 0 gösterir...
innova arka lastikleri paso patlar...tel jantla alakalı bir durum...
aklıma gelen detaylar bunlar...
Konuş Mete_han abi konuş...Dök hondanın kirli çamaşırlarını ortaya:mrgreen:
Maaşını alamadı galiba bu ay..... Saydırıyo.....:queen:
bu ayki maaş geç yattı...biraz haşlayayım Hondayı...![]()
Olm senin içini biliyom ben....... ......?......
Aaaa seninki geç mi yattı abi ben aldım zamanında![]()
Merhabalar...
13.07.2007 tarihinde tem otoyolunda motorum arıza yaptı ve yolda kaldım. Sonradan öğrendiğim kadarıyla şanzıman bloğum ve dişlilerim kırılmış.
Olabilir sonuçta kul yapısı hiç arıza yapmayacak diye birşey yok. Yolda ne yapacağımı düşünürken cevizli konşuk motorun minibüsü geldi ve motorumu servise götürdü sağolsunlar...
Olaylar bundan sonra başlıyor; önce motorda sadece şanzıman bloğu sorunu olduğunu düşünüp şanzıman bloğu siparişi veriliyor. Daha sonra şanzıman bloğu gelince takacaklarken dişlilerdede sorun olduğu anlaşılıyor. Dişli siparişi veriliyor...
Tabi bana bunlar söylenmiyor ben daha önce arayıp sorduğumda arızadan sonraki cuma günü yada p.tesi günü alabileceğim söylenmişti... Bende bu umutla tekrar arıyorum ve parça beklendiğini öğreniyorum. buda olabilir eywallah...
Ama gelecek parçanın 10.08.2007 den sonra geleceği tam bir tarihinin belli olmadığını öğreniyorum...
10.08.2007 den sonra en iyi ihtimalle 12.08.2007 de gelse 13.08.2007 de servise ulaşsa monte edip vermeleride 2 gün sürse etti 15.08.2007...
13.07.2007 de arızalanan motorumu bir ay sonra bile alamıyorsam Honda'nın servis ve yedek parça kalitesi nerdedir?
Honda hayat onda diyip diğer markaların servis ve yedek parçalarına laf ediyoruz... Kawasaki yada ne bileyim aprilia'yı yerden yere vuruyoruz... Durum ortada...
Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum...
Honda ama bu aralar hayat onda değil...
amma yaptınız şimdi yaaaa bir kişi sorun yaşadı diye honda yı hemen yere vurdunuz...kardeşim en kötü bayiye gitmiş demek ki...bu kadarhonda düşmanlığı olmaz honda ve her zaman hayat onda.....
iki gün önce konşuktaydım, cbr 125 le bi vatandaş geldi 3000 km de ve debriyaj balatası bitti değişelim dedi, malesef elimizde yok dediler.. bu bilginize..
ayrıca benim innova için bir yıldır istediğim bir-kaç vida'da yok bu serviste, aldığımdan beri olmayan amotisör vidası ve egzost koruma demiri vidası, yalama yapan yağ karter vidası gibi.. konşuk iyidir ucuzdur ama bu kadarda olmaz yani, basit bir cıvatanın yedeği nasıl olmaz?