15 yasında motora binioz:D

meraba arkadaslar ben eray , ankaradayım baqtım site gsl bn de üye olum dedim 15 yasındaım
motorum mondial 151 rs ins seneye cbr 125 olucak:D
bu yasta motora basladık hade hayırlısı:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TüTüTü Maşallah Dikkatli Ol Kerata :p :) :cat:

Kalıcı Ve Katılımcı Olman Dileği İlee :)

Dikkatli ol kardeşim . Korumalarını ve tedbirlerini almayı ihmal etme . Özellikle şehirçinde kullanırken çok daha dikkatli ol . Hayırlı olsun ...

Hoşgeldin
15 yaşında motora binmek gurur veriyor sanırım.

meraba arkadaslar ben eray , ankaradayım baqtım site gsl bn de üye olum dedim 15 yasındaım
motorum mondial 151 rs ins seneye cbr 125 olucak:D
bu yasta motora basladık hade hayırlısı:D

oooooooo kardeşim aynen senin gibi 15 yaşındayım mondıal 151 rs vvar büyüynce vitesliye geçmek istiyorum:cat::cat:

Bende 14-15 yaşlarında motosiklet kullanmaya başlamıştım...

Ne diyeyim, dikkatli ol, kazasız belasız kullan...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşa katılıyorum.bende 15-16 yaşlarında mahalle arasında mobilete binerdim.bu arada aramıza hoşgeldin genç arkadaşım.:rendeer:

bende arkadaşlara katılıyorum, daha çok uzun seneler binersin , çok acele etme :)

allah sizlere kazasız belasız hayırlı kullanmak nasip etsin.dikkatli olun.soğuk kanlı olun.bu yaşta başlamak çok ideal bir yaştır.siz biraz da şanslı nesilsiniz..çünkü birçok artık motosikletçi abileriniz var.web siteleri ve ülkemizde ekipman zengiliği oldukça çok.artık 20 yaşında seni inşallah cbr 1000rr rın üzerinde görürüz...:).hayılı olsun..yolun açık olsun.

ya arkadaşlar ben sizi anlamakta güçlük çekiyorum çocuk 15 yaşında trafikte motor sürüyor sizde onu tebrik ediyorsunuz vallahi helal olsun size sizin kardeşiniz çocuğunuz falan yok heralde ama hiç sevdiniz biri yok şu koca dünyada ben şahsen fikirlerinize katılmıyorum 15 yaşında bir çocuğun trafikte cirit atması hiçde hoş değil lütfen genç arkadaşlarımıza daha iyi örnek olalım yarın bir kazada kendisi veya başkaları zarar gördüğünde ne yazacaksınız çok merak ediyorum:farao::farao::farao:

+17

hoşgeldin arkadaşım bende senin gibi yeni üye oldu tercihini doğru yapmışsın üye olmakla

bana bak bana git sen mahallende top oyna motor senin neyine :mrgreen: ehliyet al sora kapısalım senle

Trafiğe kapalı anda binmen tavsiyemdir...

Motosiklete genç yaşta başlaman güzel birşey , fakat motosiklet sadece gezme eğlenme aracı , daha açarsak çocuk oyuncağı değildir... Büyük sorumluk gerektirir.

Trafiğe kapalı alanda eğitimlerini tamamlayıp 17'ne gelince ehliyet alıp trafiğe çık diyeceğim fakat sen dinlemeyeceksin. Bu yüzden umarım kazasız belasız binersin... Unutma kaza yaptığında suçlu sensin.

arkadaslar zaten babam asker çiğiltepe askeri lojmanlarında oturuyom trafiğe kapalı alan aksamları da sitelerde trafiğe çıkarsam babamla beraber
korhan34 motorlar aynı benimde siyah 151 rs:cat:
trafikte cirit atmıyom yani:D:farao:

hııı bi de asırı bi şekilde gurur duyuyom bu yasta sürmekten:mrgreen:

Son düzenleme:
arkadaslar zaten babam asker çiğiltepe askeri lojmanlarında oturuyom trafiğe kapalı alan aksamları da sitelerde trafiğe çıkarsam babamla beraber
korhan34 motorlar aynı benimde siyah 151 rs:cat:
trafikte cirit atmıyom yani:D:farao:

hııı bi de asırı bi şekilde gurur duyuyom bu yasta sürmekten:mrgreen:

hoşgeldin :)

kapalı alanda binmen güzel sakın trafiğe çıkma yaşın dolana kadar kendini geliştir o kapalı alanda ehliyetini alınca rahatlıkla gezersin artık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar