TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sen 13 beygiri kafanda fazla büyültmüşsün.mopetlere gelince 150-160 gören çift silindirli mopetler var.senin motorda iyi bir mopet walla tipine bak tipi tip:queen::queen::queen:bu mopet kafanın son hızına gelince 135 değil 120 dir.inanmayanlara senin kendi çektiğin video ile karşılık vereyim.
EROLL88 adlı kullanıcı youtube

[YT]stTzbgBsQII[/YT]
artık yok ben tam basamadımda,yol yetmedide deme artık
hani 135 basarken video çekmek tehlikeli oluyodu nedeni işte bu!!! 135 tvsnin neyine bee:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Ya yapmayın yüzlerce kere güzel dille yazdım... Artık sadece gülüyorum sizin sdik yarışınıza... Bir de bu yarışa cbr'ı da katmıyor musunuz :mrgreen: herneyse yanlışlıkla bir uğradım topic'e... eğer sorunuz olursa cbr125 topic'inde sorabilirsiniz :rendeer:

açık ara bide... :queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
puhaha gercegı ıkımızde bılıyoruzda bakma işte sana tavsıyem tvs lere fazla takılma yolda gorursen bosuna sınır olursun emın ol 120 den sonrasında kontrol zorlasıyo ıspatlıcam dıye kendımı rıske atamam

bırak sende sıdık yarıstırmayı 120 gordunmu adam gormus ıcte ben daha gorenı gormedım cbf ile neden boyuna kavga cıkar bu konuda anlamam en ıyısı ybr kardesım gozunu sevdıgım karaoğlana hıc masraf etmemıstım nerdeyse bosu bosuna ovme cbf yı mıllet gercek sanacak

ya hakıkaten adam yapıyomu yapıyo yok bıde sızın ıcın 130 135 le gıderken kamerayla cekımmı yapacak ben olsam bende yapmam kamerayı sabıtleme aparatım yoksa.delımı adam yaaa ewet apache 13.5 beygırr ve cbf yıde ybr yıde rahat rahat gecıyor. dıger ybr cbf topıgınde murat solemıs(ınsane) cbf nın baslıca sorunları gun ısıgına cıktı. yag kacırma, kontak sorunu jantta boya dokulmesı falan fılan hadı boya neyse de yag kacırma falan ne oluyo kımse ybr de bole sorun yasamıyo mesela ıstersen her vıtes 10.000 de degısıtr yıne yag atmaz sdıklı karı gıbı.bence apache cbf den daha ıyı bır motor ama tekerlek arası mesefa kısa onu sewmıyom ben. dayanıklılık ve daha bırcok konuda ybr hala bası cekıyor.helal olsun

yag sorunu ole buyuk derecede deıldı ama bendede vardı yanlız bıde km ıbresı gıderken zıplama yapıyodu nos yemıs gıbı 80 den 110 a zıplıyo sonra yıne 80 e dusuyo noluyoz dedım kac defa ampulumun yandıgını hatırlamıyorum ama

120 mi... :mrgreen: 120 cbr'ın sabit hızı zaten ... niye sinir olayım... geçer giderim...

eveeettt bugün motorumu almak için arayan arkadaş söylediği gibi cuma günü gelirde motoru alırsa bende 13 ağustosat ayrılacağım yıllık izin bitmeden apachiciler kervanına katılacam emme samsundan kalkıp teee aksaray , afyon veya ankaraya geleceğim bu esnadan bana yardımcı olacak arkadaş var mı aranızda? ha aksaray ha ankara arasında fiyat fark eder mi acaba? yarın zaman olursa ankarayı ve diğer yerelri bi arayacağım. ben gitmeden de işlemler yürürmü motoru da kargoyla falan gönderseler. evet arkadaşlar fikirlerinizi alayım.

abi motoru bilmiyorum ama fotoğrafları öyle güzel çekmişlerki nerdeyse Kawa Z750 gibi duruyo

arkadaşlar yardım bir arkadaşla bahse girdim sebebi kendi motoru better125 lik 1 lt benzin ile 140 km gittiğini idda ediyor bende ise 110luk linkgen motur var benim motur ise 1 lt benzinle 63 km gidiyor moturcu arkadaşlarım var söylüyorum onlarda öyle bir motur daha üretilmedi diyorlar ama motur sahibi idda ediyor denemesi bedava dedi siz değerli arkadaşlar ben bu iddayı kazanabilirmiyim yoksa bizim bilmediğimiz birşeylermi var

ben gördüm hayalet gibi gidiyor çok sessiz tavsiye ederim ama bir araba alırsın bu fiyata

benim 110 luk linkgen motur apaçiyi geçer desem bana gülersiniz arkadaş 2 kişiyle 100 ü ğörmüş ben 3 kişiyle 135 i gördüm

Son düzenleme:
arslanturk ne marka senın motor onu cozemedım yanlız fazla basmada parcalanmasın gıderken yolda bu aralar cok goruyorum yolda adamın egzoz cıvatası sımıtcının arabasına fırladı adam bı dunya kusur ettı dumura baak:mrgreen:

senin hondacılar çekemiyormudur nedir bu motoru.

apaçinin neden tutulduğu çok açık...kurye arkadaşlar motorun parçalarının ucuz olduğunu söylüyor...birde cbfnin dezavantaji yan yatarsa ön kafa granajı çok para gereksiz diyolar...bugün yolds TEM kuryede 36.000 kmde apaci gördüm...bayağı temizdi...

arkadaşlar merhaba cbf 150 yi satıp apaçi aldım.öncelikle şunu belirtiyim yol tutuş olarak cbf den, çok daha iyi,daha hızlı ve daha az yakıyor.ama 2artçıyla devamlı bineceksiniz arka oturma mesafesi kısa olduğundan rahat edemiyorsunuz.o konuda cbf daha iyi.motor 8000 de herhangi bişey yok.cbf te 3000 km de kontak kesti allahtan garantiden komple kontok değişti.7000 de sattım bennde onu.ki tüm bakımlarını zamanından önce yaptırıyordum.ama iyi motordur oda.yağ eksiltme diye bişey bende olmadı.ama tvs kullanan arkadaşlarla konuşmamda hiç bir sorunla karşılaşan duymadım şu ana kadar.kullanıyoruz bakalım görücez:)

wolcano hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullan.Artık yorumlarını burada bekliyoruz.Almayı planladığım motorlardan olduğu için yakın takipteyim.

arkadaşlar merhaba cbf 150 yi satıp apaçi aldım.öncelikle şunu belirtiyim yol tutuş olarak cbf den, çok daha iyi,daha hızlı ve daha az yakıyor.ama 2artçıyla devamlı bineceksiniz arka oturma mesafesi kısa olduğundan rahat edemiyorsunuz.o konuda cbf daha iyi.motor 8000 de herhangi bişey yok.cbf te 3000 km de kontak kesti allahtan garantiden komple kontok değişti.7000 de sattım bennde onu.ki tüm bakımlarını zamanından önce yaptırıyordum.ama iyi motordur oda.yağ eksiltme diye bişey bende olmadı.ama tvs kullanan arkadaşlarla konuşmamda hiç bir sorunla karşılaşan duymadım şu ana kadar.kullanıyoruz bakalım görücez:)
Tarafsız bir kıyaslaya bilirsen hangisi daha iyi :silent: Gerçi sen biraz cbf de talihsizlikler yaşamışsın:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar