29 Temmuz 2007 Pazar / Şile - Ağva Gezisi

OOOOoooo
biz yokuz diye şaane geziler düzenleniyor bakıyorumda:p

Olsun bizde buralarda geziyoz. Dönüşte bir topik açacağım: Edremit-Akçay-Altınoluk vs... :mrgreen:

her şey çok güzel di ama grubu kaybetmeseydim daha güzel olurdu.neysiki bir sorun olmadan herkez evine dönmüş olması.ama biz konvoy halin giderken az daha kötü bir kaza oluyordu.BURGMAN 400, CBR,lere takılınca viraja hızlı girince baya bir uğraştan sonra bariyelleri sıfırlayarak yoluna devam etti.

Ah o grup psikoljisi yokmuu...sanki sen değilsin süren bir başkası oluyor...hızına adapte olamıyorsun sağlıklı frenleme yapamıyorsun tedirgin oluyorsun...ben hep grup sürüşlerinde mesafe aralığının en uzak tutulmasından yanayım...biri kaza yaptımı diğeri en azındna kendini kurtarabilsin veya buna benzer ihtimaller...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ah o grup psikoljisi yokmuu...sanki sen değilsin süren bir başkası oluyor...hızına adapte olamıyorsun sağlıklı frenleme yapamıyorsun tedirgin oluyorsun...ben hep grup sürüşlerinde mesafe aralığının en uzak tutulmasından yanayım...biri kaza yaptımı diğeri en azındna kendini kurtarabilsin veya buna benzer ihtimaller...

Sen çok grup takıldın herhalde.....:p:p:p

Toplu sürüş olayına karşıyım..... Herkes kendine güvenebildiği süratte gitmeli bence.... Rota belli..Gidilecek yer belli.... Toplu sürüşe herkes ayak uyduramaz.....:cat::cat:

Sen çok grup takıldın herhalde.....:p:p:p

Toplu sürüş olayına karşıyım..... Herkes kendine güvenebildiği süratte gitmeli bence.... Rota belli..Gidilecek yer belli.... Toplu sürüşe herkes ayak uyduramaz.....:cat::cat:

kanka ben tırsıyom grup sürüşden ...ne maynaklar çıkıyo bi bilsen...eli yüzü düzgün tipler...konuşuyon sohbet ediyon...insan evladı...anası babası sevenleri var...sosyal biri...ama yola çıkıyon sapıtıyor herif...makaslar...ani hızlanmalar...insan şaşıyo...

bi eğim gördümü kökleyen tipler biliyom kendimden...:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@achille

Abi hepsini siteye koydum, oradan alabilirsin...

bıraz gec oldu ama yınede tskler resımler ıyı cıkmıs,daha yenı bakıyorum,tabıkı tecrube bakımından soruyorum umarım benımde grup surusunde hatam olmamıstır,ona gore cok dıkkatlı kullandım.ama yıne aynı ekıple farklı gezılere yol alabılırım dostlarım.

mete abi ne yaptın ya ne kesmesi kızılderili apaçi diiil motor apaçi yahuu :) ayrıca benim apaçi nedendir bilmiyom dişlilerden yada yanlış vites seçiminden olabilir eğim gördüğü zaman deli gibi salıyo aşağı kendini fakat rampaya gelince pek bi isteksiz utanamasam inip çekecem yani ...

mete abi ne yaptın ya ne kesmesi kızılderili apaçi diiil motor apaçi yahuu :) ayrıca benim apaçi nedendir bilmiyom dişlilerden yada yanlış vites seçiminden olabilir eğim gördüğü zaman deli gibi salıyo aşağı kendini fakat rampaya gelince pek bi isteksiz utanamasam inip çekecem yani ...

bende rampa aşağı dayanamıyom...deli gidiyo makina abi napayım...:p

24119216cf2.jpg

17586527mb2.jpg

20472015uy9.jpg

96280191jv9.jpg

76324235do0.jpg

62448807vf1.jpg

43060697ha7.jpg

46294137wa4.jpg

14097616of5.jpg

hpim1756smallyc9.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar