600RR için yardım !!!!!!

Boy, Edy ve diger SS kullanan arkadaslardan ricam eger cevrelerinde kendilerinin cok iyi bildigi temiz 2006- 2007 max 5000-10000 km lerde 600RR varsa acilen bana yardım edebilirlermi acaba ?
Sahibinden.com da bir sürü var onu biliyorum ama adamların digital saatler ile oynamadıklarını bilmem imkansız. bu nedenle sizin yardımınız benim icin cok onemli.

Son düzenleme:

edy

etrafa sorarım, sana uygun birşey duyarsam mesaj atarım.

Moderatör
Aklimin bi kosesine yaziim.. Buralarda da var bi kac tane, duyarsam haber veririm..

Abi al artık nooooolurrrrrsunnnnnnnnn :p :mrgreen:

Çok bezdirdim dimi sizide:pale:
insallah bu hafta krediyi cıkartıp omümüzdeki hafta içi de almayı dusunuyorum.
Kısmet güzel kardesim. Birde o kadar para verince insan gerçekten kararsız kalıyor bir turlu veremiyor bu arada da parayı nasıl denk getirecegi konusunda cebelleşiyor.
İnsallah kısmetse ve hayırlısı ise Rabbim basip ederse önümüzdeki hafta almayı planlıyorum.
Söz ondan sonra basışını ağrıtmayacagım :wiinkk:

etrafa sorarım, sana uygun birşey duyarsam mesaj atarım.

Zahmet vermezsek cok sevinirim edy. :rendeer:

Aklimin bi kosesine yaziim.. Buralarda da var bi kac tane, duyarsam haber veririm..

Tşk ederim Lucas :rendeer:

hayırlıysa hayırlıca al..inşallah en kısa zamanda rabbim gönlündekini hayır eyler hayırlıcada nasip eyler..gözlerinden öperim...hoşca kal

İnsallah abicim. Allah razı olsun dualarınız yeter.
Ellerinizden öperim.
Saygılarımla. :rendeer:

Son düzenleme:
zaten bankadan kredi çıkmazsa biz MT ailesi olarak sana bir yardım kampanyası başlatıcaz :mrgreen: bütün hayırsever MT ailesi senin hesabına bağışta bulunacak :queen:

kardeşim erhan umarım bana kızmamışındır, inan dualarım seninle hayırlısıyla 600 rr bulacaz sana

Eyvallah teflonum benim :p
vallahi büyük sevap işlersiniz :cherry:
İnsallah abim kısmetse onumuzdeki hafta geliyor :cat:
senide yoldan cıkarayımda bizim tencere mecburen almak zorunda kalsın :queen:

Eyvallah teflonum benim :p
vallahi büyük sevap işlersiniz :cherry:
İnsallah abim kısmetse onumuzdeki hafta geliyor :cat:
senide yoldan cıkarayımda bizim tencere mecburen almak zorunda kalsın :queen:

Almam abicim SS.. Elimden gelse sana da aldırmıycam da olmuyo işte..

Yakup' un böyle bi lüksü kesinlikle yok zaten.. Ona asla izin vermem..

Gelin sizde benim gibi Enduro devam edin.. :p SS de neymiş , şeytan aleti o :mrgreen:

Tencere dibin kara seninki benden kara misali diyorsun yani :queen::queen::queen:

hadi abim al bir 600rr da şöööööyle güzel bir hayırlı olsun diyelim:rendeer:

insallah kardesim. ecelmi ceker bilinmez ya cekiyor bakalım kerata bizi. Belkide miat doldu kimbilir :wiinkk:

Almam abicim SS.. Elimden gelse sana da aldırmıycam da olmuyo işte..

Yakup' un böyle bi lüksü kesinlikle yok zaten.. Ona asla izin vermem..

Gelin sizde benim gibi Enduro devam edin.. :p SS de neymiş , şeytan aleti o :mrgreen:

Kanuni Racer 200 yazıyor profilinde, dağa onunla mı çıkıyorsun :p :mrgreen::queen:

Bu arada abi şaka yapıyoruz, takılıyoruz, sen hayırlısıyla al, aldıktan sonra da günde 3 tane başlık açarsın artık.. :queen:

inşallah bulucas bende izmirdeyim öle denk gelirse haber veririm umarım gelebilirsin

Kanuni Racer 200 yazıyor profilinde, dağa onunla mı çıkıyorsun :p :mrgreen::queen:

Bu arada abi şaka yapıyoruz, takılıyoruz, sen hayırlısıyla al, aldıktan sonra da günde 3 tane başlık açarsın artık.. :queen:

Söz sana dish motoru alayım bir yeni motorum diye baslık acacagım sonra hiç açmayacagım :queen:
Anlıyorum kardesim sagol varol. Allah razı olsun sıcak dusunceleriniz bile yeter. Surda bizim birbirimizden baska kimimiz var bu motosiklet camiasında :wiinkk:

inşallah bulucas bende izmirdeyim öle denk gelirse haber veririm umarım gelebilirsin

izmiri bilmem de Afyona dogru geliyorum heralde bu gidisle :queen::queen:

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4316265

Son düzenleme:
insallah kardesim. ecelmi ceker bilinmez ya cekiyor bakalım kerata bizi. Belkide miat doldu kimbilir :wiinkk:

kimin bileceğini sen de bilirsin.... gerçekten böyle düşünmüyorsundur umarım... Allah hayırlısıyla alıp kazasız belasız kullanmayı nasip etsin....

amin kardesim cümlemize insallah cümlemize ölümün bile hayırlısını nasip etsin.

Amiiiiin....
yaa abim bak zaten insanlar kazalardan , ufak ta olsa sıyrıklardan tedirgin oluyorlar, yapma sen de böyle....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar