Bende eski göztepeli ve Fenerbahçe lisesi mezunuyum 1993 mezunuyum ondan gözüme yabancı gelmediniz.Luxor' Alıntı:harun da ben de göztepede oturuyoruz ve fenerbahçe mezunuyuz.
kendisi sınıf arkadaşım olur
Bende eski göztepeli ve Fenerbahçe lisesi mezunuyum 1993 mezunuyum ondan gözüme yabancı gelmediniz.Luxor' Alıntı:harun da ben de göztepede oturuyoruz ve fenerbahçe mezunuyuz.
kendisi sınıf arkadaşım olur
Bende eski göztepeli ve Fenerbahçe lisesi mezunuyum 1993 mezunuyum ondan gözüme yabancı gelmediniz.
biz de 93 mezunuyuz..........
dostum ellerinize sağlık süper olmuş valla bizleride götürdünüz oralara selamlar
Luxor emeğine, ellerine, kollarına sağlık.. Paylaşım için bende çok teşekkür ediyorum. Oralara 10 yaşındayken, sene '90 yazında gitmiştik cümbür cemaat. 17 yıl geçmiş. Resimleri görünce fena halde özlediğimi farkettim. Uzun yol gezisi hayal listemde bulunan Gökçeada ve Bozcaada gezilerinden sonra Ayvalığı da listeme ekliyorum :mrgreen: Tabii motora daha dün başladım, kırk fırın ekmek yemem lazım sizler gibi gezebilmem için (üstelik artçımla birlikte) ama olacak allahın izniyle :wiinkk:
valla sizinle gezmiş kadar oldum desem yeridir...
ne hoş görüntüler onlar öyle...zevkli rengarenk bir gezi olmuş...
devamı dileğiyle....
görüntüler tamamen mest etti....![]()
Ellerinize sağlık valla resimler hem çok doyurucu hemde Ayvalığa gitme isteği uyandırıyor. Neyseki tatil programımın içinde ayvalıkta var bu yaz
tüh yaw keşke haberim olsaydı bende aywalıkta yazlıktaydım walla bi türlü ne zamndan beri fırsat bulupta siteye girememiştim hem çevre civarıda gezerdik beraber ama süper gezi olmuş seneye beklerim ona göre:cat: