- Konu Yazar
- #2,381
Hoooooooooooooooooooooooooooooooop!
Bensiz koca yazı geçireceğinizi mi sandınız be
46 gün aradan sonra tekrar merhabalar dostlar.
Allaha şükür daha iyiyim.5. ameliyat dedik 6. sını da olduk öyle geldik.Küçük bi ameliyat yarası ile taburcu oldum o da zamanla geçecek inşallah.
Yokluğumda beni soran merak eden ziyaretime gelmek isteyen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Dostluğunuzu esirgememişsiniz.......
Gelelim forumda olanlara.
muhahhanın 256 tonluk çantasını görünce ameliyat yerimde bi sızı oldu nedense
Jeansatarı uzun süre aradan sonra görmek güzeldi.Sevgiler dostum.
İzmarit motor almış.Görünce ben bile oh be dedim
gugukk o filtreyi tak dostum ses iyi.Perfo iyi.Regal falan ne oluyo yakışmıyo.
Şaka şaka.....
ydanis satmayın olm motorları ne oluyonuz lem....
Yeni gelenlere selamlar.
Sinyalleri kırılanlara geçmiş olsun.
Ayrıca egzostum da açık hiçbir sorun yok arkadaşlar.Korkanlar dert etmesin.Egsostu ucundan değil yanınan açtıracaksınız.İçindeki susturucuyu oksijen ile eriterek delikleri büyütüyorsunuz.Hem basınç düşmüyor hem ses artıyor.Tavsiyemdir.
Şu yağ borusundan alanlar bana bi ulaşsın nasıl temin ettiklerini bi bileyim de haftaya istetecem bi zahmet...
Bi de muayene sürelerini 1 yıldan 3 yıla düzelttiren var mı.Kanunda değişiklik var.İlk muayene süreleri mayıs 2005 ten sonra trafiğe çıkan araçlar için 1 yıldan 3 yıla çıkarıldı.Şubede tescil belgesini değiştirip yeni tarihi düzelttirebiliyormuşuz.Böylece vergi temiz kağıdı muayene parasından kurtulunuyor.Sadece30 lira tescil belgesi parası var.Bir bilen bi yapan varsa burdan bilgi verirse onu da seveceğim
Tüm dostlara sevgiler ben buralardayım.......
Bensiz koca yazı geçireceğinizi mi sandınız be
46 gün aradan sonra tekrar merhabalar dostlar.
Allaha şükür daha iyiyim.5. ameliyat dedik 6. sını da olduk öyle geldik.Küçük bi ameliyat yarası ile taburcu oldum o da zamanla geçecek inşallah.
Yokluğumda beni soran merak eden ziyaretime gelmek isteyen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Dostluğunuzu esirgememişsiniz.......
Gelelim forumda olanlara.
muhahhanın 256 tonluk çantasını görünce ameliyat yerimde bi sızı oldu nedense
Jeansatarı uzun süre aradan sonra görmek güzeldi.Sevgiler dostum.
İzmarit motor almış.Görünce ben bile oh be dedim
gugukk o filtreyi tak dostum ses iyi.Perfo iyi.Regal falan ne oluyo yakışmıyo.
ydanis satmayın olm motorları ne oluyonuz lem....
Yeni gelenlere selamlar.
Sinyalleri kırılanlara geçmiş olsun.
Ayrıca egzostum da açık hiçbir sorun yok arkadaşlar.Korkanlar dert etmesin.Egsostu ucundan değil yanınan açtıracaksınız.İçindeki susturucuyu oksijen ile eriterek delikleri büyütüyorsunuz.Hem basınç düşmüyor hem ses artıyor.Tavsiyemdir.
Şu yağ borusundan alanlar bana bi ulaşsın nasıl temin ettiklerini bi bileyim de haftaya istetecem bi zahmet...
Bi de muayene sürelerini 1 yıldan 3 yıla düzelttiren var mı.Kanunda değişiklik var.İlk muayene süreleri mayıs 2005 ten sonra trafiğe çıkan araçlar için 1 yıldan 3 yıla çıkarıldı.Şubede tescil belgesini değiştirip yeni tarihi düzelttirebiliyormuşuz.Böylece vergi temiz kağıdı muayene parasından kurtulunuyor.Sadece30 lira tescil belgesi parası var.Bir bilen bi yapan varsa burdan bilgi verirse onu da seveceğim
Tüm dostlara sevgiler ben buralardayım.......