Cbr 125 2007 Mi Yoksa Apache Mi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cbr150 her daim iyidir :cat:

bu tvs de her şeye atlıyo tevesenin eski ve yeni versiyonunu anlatayım sizlere
tvs apache eski versiyonu olan apachemopet

mobilletten günümüze

mobilletten günümüze

şimdiki hali keşke o eskiki hali olsa dedirtiyor

tipsizlik ödülünü alan aphache
işte huzurlanırınzda mopet kafa aphache karar sizin.

..............................................

Son düzenleme:
Ben olsam sarı apache alırdım. Bazı zaman düşünüyorum motor alıcak olsam ne alırdım diye...bir türlü karar veremiyorum. Aklımda bi kaç motosiklet var;
• Hysoung Karion RT 125
• TVS Apache 160
• Gilera Runner 200
• Honda CBR 125
• Hysoung 250 Comet
• Keeway Superlight 150
• Honda CBF 150

Bunlar arasında en beğendiklerim TVS Apache ve Hysoung Karion RT 125 ama ikiside sarı olacak...

bence de sarı apache guzel ama gormedım hıc sarı rengını cbf 150 yı gec zaten hyosuglar daguzel galıba bende alıcam hyosung 250r lara taktım suanda ama bellı olmaz er5 de olabılır haa gorkem cıbır maxımum 120 felan basıyo fazla kafa tutma kullandık onuda tıpı guzel ama içi boş

Son düzenleme:
haa gorkem cıbır maxımum 120 felan basıyo fazla kafa tutma kullandık onuda tıpı guzel ama içi boş

1 senedir cbr125 kullanmasam sana inanıcam :) Allah aşkına... Bare bilmeyenlere yalan yanlış bilgiler vermeyin...
Kimseye birşey kanıtlamak veya kafa tutmak zorunda değilim... Banane. Apache ister 12114 bassın ister basmasın umrumda değil...
Ama doğru olmayan bilgiler verilince sesimi çıkartmak zorundayım.
6 vites Cbr 120km'yi rahatlıkla 5. viteste görebilir ve sabit hızla yol alabilir...

Son düzenleme:
cbrı bidefa kullandım ve sadece paranı sokağa atmışsın dedim,hayatımda bu kadar ağır kalkan bi motosiklet görmedim,malı kötülemek amacıyla değil mondial 150 kn bile ondan daha atik,ama bi defa fun olmuş görüntü açısından,tercihim apacheden yana,cbr ciler kızmayınız

Kızmak ne demek , kızmıyoruz...
Herkese göre farklı gelebilir cbr tabi... Ben birçok motosiklet kullandım. Fakat cbr'ın kalkışı bana göre gayet normal...
Videodan görüldüğü gibi standart bir cbr bu şekilde kalkıyor...

[YT]psVRI1bItwo[/YT]

bunun standart olduğunu nasıl ispatlayabilirsin ki ispatlasanda,kalkış çok zayıf ve yani motora başlayan biri için yani ilerde cc motor düşünenler için tavsiye etmeyeceğim bir makina

125 lik mopede 5 milyar vermem ben...ha paran vardır alırsın bişi demek düşmez bize...

tvs siyi gözün kapalı alabilirsin.harika bir makina.üstelik amartisörleri çag dısı degil gazlı oldugu için öyledir.........st_erdogan arkadasım...

TEKTEKER_RAMÇO;752260' Alıntı:
tvs siyi gözün kapalı alabilirsin.harika bir makina.üstelik amartisörleri çag dısı degil gazlı oldugu için öyledir.........st_erdogan arkadasım...

BMW'nin standart F650GS'e bile koymayıp sadece DAKAR versiyonuna koyduğu gazlı amortisör sisteminin TVS denilen markada olduğunu mu sanıyorsunuz? :mrgreen:

söylenen her şeye gözünüzle görmedikçe inanmayın arkadaşlar :cat:

ha tabi "Çin mallarında ABS var" deyip de sonradan kıvırarak "yok bu öyle ABS değil" diyenler gibi kıvıracaklarsa bilemem.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
arkeologlar çalışmalarını bitirmişler havalı olan amortisörler yağlı olanlara göre konfor açısından daha etkin oldukları için kullanılmış.
sanırımın honda nında bazı mühendisleri yaşadıkları yüzyılı unutmuş olacaklar ki hala 250 cc ye kadar olan modellerde nano teknoloji fren sistemleri yerine kampana fren sistemleri kullanılar.

cevabın aşağıda...

BMW'nin standart F650GS'e bile koymayıp sadece DAKAR versiyonuna koyduğu gazlı amortisör sisteminin TVS denilen markada olduğunu mu sanıyorsunuz? :mrgreen:

söylenen her şeye gözünüzle görmedikçe inanmayın arkadaşlar :cat:

ha tabi "Çin mallarında ABS var" deyip de sonradan kıvırarak "yok bu öyle ABS değil" diyenler gibi kıvıracaklarsa bilemem.

nihayet hayal dünyasında tvs ile motogp kazanmayan biri konuştu.
saol pro...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
luxor nedir bu senin tvs düşmanlığın

Aynısı bende var ondan olabilir mi?

aynızından burdada var 7 tane bi sende var ssandın heeee,japanlar sana specialmi ürettiler yoksa,o motorun suu soğutmasından başka hiç bir şeyi yok teknik olarak,arka fran diskmi dicsn yoksa ha doooooru ya bide altı fitesti o:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar