Tüm motosiklet ehliyeti soru ve sorunları

evet arkadaşlar bende öğrendim 4/5 ağustos sınav hadi hayırlısı az kaldı haftaya giricez, alalım şu ehliyetleride içimiz rahat olsun :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Umarım öyledir. Daha önce sınava girenlerin yorumlarını alabilir miyiz?

benim 7 tane arkadaşım gecen sene direksiyon sınavına kendi motorları ile gitti sonuc ne mi hepsi sınava gireblidi fakat polis varmış orda 800er lira ceza yemişlerdi :queen:

7 Temmuz'da yazılıya girdim, bugün de direksiyona girdim, Perşembe günü netice belli olacak. Sizden 1 hafta öndeyim. (Nasıl olduysa bu...)

Merhaba Arkadaşlar;
Direksiyon sınavı hepinizin bildiği gibi 4 veya 5 Ağustosta yapılacak.Sınav yeri ve zamanı ile ilgili bilgiler çarşamba veya perşembe netleşecek.Sınavlarda genel olarak kurs motosikletleri kullanılır.Ancak o anki sınav komisyonunun izin vermesi halinde kişi kendi motoru ile sınava girebilir.Bu arada sınav günü sonuçlar açıklanıyor.En geç 1 veya 2 hafta içerisinde herkes ehliyetine kavuşmuş olur inşallah...

ağustos bitmeden ehliyetleri alacaz sanırım.dimi mete_han abi:cherry:

evet abi...4 üne sınavdan geçeriz...1 hafta içinde dosyalar hazır olur...ister kursa aldırırsın ister kendin alırsın...haydin hayırlısı...Ağustos 2.haftası elimizde...benimkine sadece A2 yazıdırılacak...

s.a ben bugün girdim direksiyon sınavına . 1 haftaya alabilirmiyim ehliyeti ?

ya benm b ehliyet brz fazla hızlı oldu ama pazar direksiyon pazartesi evrakları verdim salı ehliyeti almıstım ben inş simdide ole olur sıkıldım artık ehliyetsiz gezmekten uzun yol yapamıyorum yaa:queen:

evet abi...4 üne sınavdan geçeriz...1 hafta içinde dosyalar hazır olur...ister kursa aldırırsın ister kendin alırsın...haydin hayırlısı...Ağustos 2.haftası elimizde...benimkine sadece A2 yazıdırılacak...

hayırdı abi niye sadece a2 yazıyolar:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar