bununla full depo ile en fazla kaç km yapılır ? 150 olurmu ?
Olur sakin kullanırsan 160 170 km bile yaparsın:cat:
ben sakin kullanamam80-90 arası gidersem ne kadar yapabilirim ?:bounce:
O zaman 140-150 yaparsın
Sana benim motoru veriyim:queen:
Burak Hoş geldin.İstanbulda mısın eğer istanbuldaysan tavsiye edeceğin bi servisi var mı...
arkadaslar bende aranıza yenı katılanlardanım..ılk motorum bws 1002.5 ay oldu 2200 km geldı bıle o kadar keyıflı bı alet kı bınmek ıcın yer arıyorum.. biraz fazla benzın yaktıı dogru ama gaza cok bastıgınız zaman ole ıcmeye baslıyor benzını..2 kısı rampa fln cıkısta 150 lık mondıal racıngler arkadan plakamı okumakla yetınıo
kı rodajına cok cok dıkkat etmemıstım genede cok saglam kacıyor..bu arada ıstanbulda serwıs sormussun szr ben sırınewlerdekı aydın yamaha bayısıne goturuyorum..bahcesehıre en yakın yer orası..basında duruyorum..yanı dahada 1.5 sene rahat kullanıcam en azından ehlıyetı alana kadar ama bws hep garajımda duracak acayıp hastası oldugum bı motor
gerrcektende cok saglam alet cok seri ama ben nedense 2 kısı 90 tek basıma 100 u hıc gecemedım..sızce rodajdanmı kaynaklanıyor?
evladiyelik sözü tam oturdu abi be
bizim burda yani aydın cevresın de erkek kuaforu bı ABI VAR
bu kucuk canavara acık hava fıltresı
genıs benzın hortumları
performans egzoz taktı tekerlerı sıfırladı
motor tek kısı 140 ıbresını patlattı ıkı kere daha bısı demeye gerek yok
cevrenızde bws manyagı bı eleman varsa ona gozunuz kapalı motoru teslım edın aldıgınızda motor 250 lik kafa tutsun abı
abı aydın cevresındenım guzel bı nokta servıse cok dıkkat et ve motorun basından ayrılma bıde bos depo ver servıse bınmesınler![]()