Merhabaaaa.....:)

hani kendini tanıtacaktın:pr:
neredensin,motor ne,kimsin nesin kendini anlatsan diyorum

abi dur!!!
ben sana nasıl yetişeceğim yaa?? :)
dediğim gibi benim henüz bir motosikletim yok...:salut: öyle sessiz sakin vatandaşın peşine takılıp gidiyorum işte..

abi dur!!!
ben sana nasıl yetişeceğim yaa?? :)
dediğim gibi benim henüz bir motosikletim yok...:salut: öyle sessiz sakin vatandaşın peşine takılıp gidiyorum işte..

takıl abla takıl.böyle böyle motorsiklet kültürün gelişir en sonunda finali yaparsın...
.....................şöyle güzel,alımlımı alımlı,kırmızı bir naked.........................
:rendeer:

hoşbulduuuuum.....

takıl abla takıl.böyle böyle motorsiklet kültürün gelişir en sonunda finali yaparsın...
.....................şöyle güzel,alımlımı alımlı,kırmızı bir naked.........................
:rendeer:

naked pek te benlik değil ama senin hatırın için olur:rendeer:
eeee ne de olsa kırmızı!!!!

bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........
ben senden sonra geldimmm ama yine de hoş geldin diyesim geldi...:queen:

Emiş hoşgeldin vatana millete ve tüm motosiklet caimasına hayırlı uğurlı olsuuuuun:)...Gülümseee sende hoşgeldin......

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben sana hoş geldin diyemeyecegim sen bana hoş geldin demen lazım sen benden eskisin :queen::rendeer:

Emiş hoşgeldin vatana millete ve tüm motosiklet caimasına hayırlı uğurlı olsuuuuun:)...Gülümseee sende hoşgeldin......

teşekkür ederim hoşbuldummm.....

ben sana hoş geldin diyemeyecegim sen bana hoş geldin demen lazım sen benden eskisin :queen::rendeer:

amaaaan... zaman kavramı dediğin nedir ki.. geliiir geçer sen de hoşgeldin o zaman:rendeer:

:cat:
sağolasın arkadaşımm hoşbulduk....
emişim senin adına da söylemiş oldum ama...:cat:

canımmm.... teşekkür ederimmm

mehabaaaaaaa hoooooşgeldiiiiiinizzzzzzzzz:rendeer::cat:

sana da hoşbuldum dostummm

Son düzenleme:
emis hoş geldin gıııı demek naked senin tarzın değil ha birdaha bana rtçı olabilecekmisin acaba anca yağlanmış cantlarımı ve mutfakdaki bulaşıkları yıkarsan belki hemen heveslenme belki dedim nergis den sana sıra gelirse :cherry:

hosgeldin .... :) yolda geçen motorlar arabalardan çok dikaktini çekmeye başladığı an bilki yakın zamanda altına çekeceksin bitane ......

:cat:

hoşgeldiniz. (The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 25 characters.)

Son düzenleme:
emis hoş geldin gıııı demek naked senin tarzın değil ha birdaha bana rtçı olabilecekmisin acaba anca yağlanmış cantlarımı ve mutfakdaki bulaşıkları yıkarsan belki hemen heveslenme belki dedim nergis den sana sıra gelirse :cherry:

sen var yaaa
benim ss im vaaaar:p

tanıştığımıza memnun oldum.geç kaldığına pişman olabilirsin aramıza.bu yüzden daha aktif ve katılımcı olarak aradaki farkı kapatman dileğiyle:wiinkk:
hoşgeldinnnn.....:cherry:

tanıştığımıza memnun oldum.geç kaldığına pişman olabilirsin aramıza.bu yüzden daha aktif ve katılımcı olarak aradaki farkı kapatman dileğiyle:wiinkk:
hoşgeldinnnn.....:cherry:

yaaa aktif olmaya çalışıyorum tabiii ama msn de bile arkadaşlarıma sabah günaydı akşam da iyi akşamlar demeden gittiğim oluyor:pale:

yaaa aktif olmaya çalışıyorum tabiii ama msn de bile arkadaşlarıma sabah günaydı akşam da iyi akşamlar demeden gittiğim oluyor:pale:

evet aynı zamanda msn den de arkadaşı olarak kanıtlayabilirim ne günaydın diyo ne de iyi akşamlar... ::pulp::
kızımız kurtaracak kimyacıları az kaldı... :wiinkk:
::pulp:: ::pulp:: :.pulp::
menemeni bensiz de yemişsiniz nergisle baggio söyledi...:salut:

evet aynı zamanda msn den de arkadaşı olarak kanıtlayabilirim ne günaydın diyo ne de iyi akşamlar... ::pulp::
kızımız kurtaracak kimyacıları az kaldı... :wiinkk:
::pulp:: ::pulp:: :.pulp::
menemeni bensiz de yemişsiniz nergisle baggio söyledi...:salut:

afiyet oldu bizeee:mrgreen: senin makarnaları özledik ama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar