size bi sorum olacak...

merhaba arkadaşlar.benim size bi sorum olacak.motoru istop edince egzoz tarafından inceden tık tık tık tık sesler geliyor.servise sormadan önce size danışayım dedim önemli bişeymi acaba:silent:
yardımlarınız için şimdiden teşekürler:cat:

eksoz soguyo onun sesı guzel kardesım.buarda kaza yapmıstın ne yaptın yaptıbıldınmı motorunu.

egzoza sürekli motorun sıcaklığı ve patlattığı yakıtın sıcaklığı deydiği için yada içinden geçtiği için egzoz ısınıyor ve stop edince artık ısı gelmediği için soğumaya geçiyor ve tık lıyor :) bu olay motordada gerçekleşir motosikleti çok devirli ve zorlayarak kullandığında gereğinden fazla ısınır ve soğumaya geçtiğinde oda tıklar :) :)

eksoz soguyo onun sesı guzel kardesım.buarda kaza yapmıstın ne yaptın yaptıbıldınmı motorunu.

vallahi yaptıramadık.geçen bi msj atıp kalayladım.ay başında yaptırıcam dedi.bakalım bekliyoruz.ben bunu mahkemeye versem bi sorun olurmu geçmiş tarihli diye?arkadaşında eniştesi var komser.olmadı öyle halledicez

egzoza sürekli motorun sıcaklığı ve patlattığı yakıtın sıcaklığı deydiği için yada içinden geçtiği için egzoz ısınıyor ve stop edince artık ısı gelmediği için soğumaya geçiyor ve tık lıyor :) bu olay motordada gerçekleşir motosikleti çok devirli ve zorlayarak kullandığında gereğinden fazla ısınır ve soğumaya geçtiğinde oda tıklar :) :)

verdiğiniz bilgiler için teşekürler.bende korkmuştum önemli bişey diye.içime su serptiniz:cherry:

Önemli değil ozrace bildiklerimi elimden geldiğince herkesle paylaşmaya çalışıyorum hoşçakaLL

genleşmeden dolayı egzos dumanı borudan geçerken boru genleşiyor ve şişiyor ısı birden kaybolduğunda duman geçmediğinde yeniden büzüşür ve boru daralırken o sesi çıkarır
egzos borunu ısı sığası daha geniş aralıkta olan bir tanesiyle değişirsen hallolur
ama bence gerekli değil ama genleşip gevşemekten metallerde yorgun düşer ve aşınır.
uzun vadeli kullanamazsın o boruyu.

genleşmeden dolayı egzos dumanı borudan geçerken boru genleşiyor ve şişiyor ısı birden kaybolduğunda duman geçmediğinde yeniden büzüşür ve boru daralırken o sesi çıkarır
egzos borunu ısı sığası daha geniş aralıkta olan bir tanesiyle değişirsen hallolur
ama bence gerekli değil ama genleşip gevşemekten metallerde yorgun düşer ve aşınır.
uzun vadeli kullanamazsın o boruyu.

vallahi motosikleti alalı 3 ay oldu.2 yıl garantisi var.bişey olursa deyiştirirler sanırım.garantide olduğu için elliyemiyorum.bilgi içinde teşekürler:wiinkk:

merhaba arkadaşlar.benim size bi sorum olacak.motoru istop edince egzoz tarafından inceden tık tık tık tık sesler geliyor.servise sormadan önce size danışayım dedim önemli bişeymi acaba:silent:
yardımlarınız için şimdiden teşekürler:cat:

aynısı bende de var takma egzozlar sogurken öyle ses cıkarırlar :mrgreen:

zaten garaj sessiz olduğu için orada duydum yoksa farkedilmiyor neredeyse.
bilgiler için teşekürler arkadaşlar:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar