ve işte yürek hoplatan süper miniler

allah nazardan saklasın maşallah diyim işte örnek aile bu olsa gerek umarım bizimde böyle çocuklarımız olur :rendeer:

herşeyden önce sizi kutlamak istiyorum..bu çocuklara bu fırsat verilmezse yapabilecekleri hiçbirşey yok..eğitim eğitim deyip duruyoruz..işte eğitim diye kendimizi paraladığımız olay bu..inşallah ileride kaldırdıkları kupalarla beraber onurlanırız..allah-a emanet olun..hoşca kalın

cicici bididididbubububu nekadar tatlı bunlar böyle umarım büyüdülermi yarışmalara katılır ve ünlü olurlar

Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim.Ben baktığınız resimlerdeki FURKAN amacım iyi bir kroscu olmak.:cherry: :D

ilk baktığım şey kormalıkları... neden eksik be abi???

dostum onların yaşına göre ancak bunları bulabildim

miniklerin babalarına kocaman alkışşşşş...::alkiis::::alkiis::::alkiis::

aldım kabul ettim teşekkürler

maşallah çok güzel görüntüler..
minikleri ve babalarını tebrik ederim..
inşallah gelecekte ülkemizin adını dünyaya duyururlar..
Allah kaza bela göstermesin..

inşallah duyururlar teşekkürler

herşeyden önce sizi kutlamak istiyorum..bu çocuklara bu fırsat verilmezse yapabilecekleri hiçbirşey yok..eğitim eğitim deyip duruyoruz..işte eğitim diye kendimizi paraladığımız olay bu..inşallah ileride kaldırdıkları kupalarla beraber onurlanırız..allah-a emanet olun..hoşca kalın

ilgilenen tüm dostlara teşekkür ediyoruz inşallah istedigimiz gibi yetişirler

Son düzenleme:

HRC

ben küçükken babama zar zor bmx aldırmıştım şimdi o aklıma geldi, şimdi yeni nesil daha şanslı.
Bende topiği görünce mini etekli kızlar görücem filam sanmıştım :p hani çağrıştırmıyoda değil :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yürüyün be aslanlarım :) benden iyiler maşallah :)

ben küçükken babama zar zor bmx aldırmıştım şimdi o aklıma geldi, şimdi yeni nesil daha şanslı.
Bende topiği görünce mini etekli kızlar görücem filam sanmıştım :p hani çağrıştırmıyoda değil :mrgreen:

hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin.mt sitesinde mini eteklilerin işi ne.kafanızda kask gözünüzde yol olsun iyi sürüşler.

yürüyün be aslanlarım :) benden iyiler maşallah :)

dostum senin nasıl kulladığını bilmediğim için yorum yapamıyorum.teşekkürler.

Son düzenleme:
lan ben bu yasımda cross motora binmedim helal sizee yürüyün beee heloo wiyıuuu :mrgreen: cıldırdım

abi ortalama kaç yaşında motoru kullananlar benim yiğenim henüz 3 yaşında çok sabırsızlanıyorum ona motor kullanmayı öğretmeyi

hiç te erken degil bence

abi ortalama kaç yaşında motoru kullananlar benim yiğenim henüz 3 yaşında çok sabırsızlanıyorum ona motor kullanmayı öğretmeyi

12 8 ve 7 yaşlarındalar ama unutmaki dünya şampiyonu TRAVİS PASTRANA 4 yaşında başlamış ve 8 yaşında suzuki takımına girmiş.bence ne kadar erken okadar iyi

abi hakkaten daş gibi hatunlar ben esmer olanını begendim......

Son düzenleme:
:mrgreen:şimdikiler şanslı abicim... yoktu bizim zamanımızda böyle şeyler.

sizi tebrik ederim çocuğunuzu başı boş bi şekilde sokaklara bırakmayıp butür faaliyetlere yönlendirmeniz çok güzel.
her baba böyle bişey olsun ister ama birazda bütçe meselesi tabi.

velhasıl çocuklar şanslı

Hemen AÇiklasam İyİ Olur Yorulmayin,Çevresİnde Kİ BÜyÜklerde Ne Varsa Çocuklara Da O Yansir...

bunlar ne yahu böyle kendileride motorlarıda ufacıklar :) umarım kazsız belasız binerler:rendeer:

:mrgreen:şimdikiler şanslı abicim... yoktu bizim zamanımızda böyle şeyler.

sizi tebrik ederim çocuğunuzu başı boş bi şekilde sokaklara bırakmayıp butür faaliyetlere yönlendirmeniz çok güzel.
her baba böyle bişey olsun ister ama birazda bütçe meselesi tabi.

velhasıl çocuklar şanslı

evet çocukları sokaktaki küfür ve kötü alışkanlıklardan ve kahve alışkanlığından uzak tutmanı engüzel yolu spor diye düşündüm çocuklara maşallah söyleyin iyi sürüşlerhttp://www.motosiklet.net/forum/images/smilies/eskiler/glasses10.gif
:cat:

bunlar ne yahu böyle kendileride motorlarıda ufacıklar :) umarım kazsız belasız binerler:rendeer:

maşallah söyle dostum maşallah söyle

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar