allah nazardan saklasın maşallah diyim işte örnek aile bu olsa gerek umarım bizimde böyle çocuklarımız olur :rendeer:
ilk baktığım şey kormalıkları... neden eksik be abi???
miniklerin babalarına kocaman alkışşşşş...::alkiis::::alkiis::::alkiis::
maşallah çok güzel görüntüler..
minikleri ve babalarını tebrik ederim..
inşallah gelecekte ülkemizin adını dünyaya duyururlar..
Allah kaza bela göstermesin..
herşeyden önce sizi kutlamak istiyorum..bu çocuklara bu fırsat verilmezse yapabilecekleri hiçbirşey yok..eğitim eğitim deyip duruyoruz..işte eğitim diye kendimizi paraladığımız olay bu..inşallah ileride kaldırdıkları kupalarla beraber onurlanırız..allah-a emanet olun..hoşca kalın
ben küçükken babama zar zor bmx aldırmıştım şimdi o aklıma geldi, şimdi yeni nesil daha şanslı.
Bende topiği görünce mini etekli kızlar görücem filam sanmıştımhani çağrıştırmıyoda değil :mrgreen:
yürüyün be aslanlarımbenden iyiler maşallah
![]()
benimkisi sadece espri ama mt de minili yokta değil hani..kroscu01' Alıntı:hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin.mt sitesinde mini eteklilerin işi ne.kafanızda kask gözünüzde yol olsun iyi sürüşler.
abi ortalama kaç yaşında motoru kullananlar benim yiğenim henüz 3 yaşında çok sabırsızlanıyorum ona motor kullanmayı öğretmeyi
benimkisi sadece espri ama mt de minili yokta değil hani..
http://www.motosiklet.net/forum/fotograflar/34192-rizla-suzuki-kizlari.html
Vay bea şöyle bi ebevynimiz olmadiki abi
Küçük Kalkar Büyüğe Bakar Demişler...doğruymuş.
:mrgreen:şimdikiler şanslı abicim... yoktu bizim zamanımızda böyle şeyler.
sizi tebrik ederim çocuğunuzu başı boş bi şekilde sokaklara bırakmayıp butür faaliyetlere yönlendirmeniz çok güzel.
her baba böyle bişey olsun ister ama birazda bütçe meselesi tabi.
velhasıl çocuklar şanslı
bunlar ne yahu böyle kendileride motorlarıda ufacıklarumarım kazsız belasız binerler:rendeer: