Bizde bağımlısı olduk bu veletin..

mrhba arkaşlar sitenize yeni üye oldum..Bu sitede çok öğrenicekşeyim var..Bi motor almadan önce iyice bilgi almak istiyorum..İnşallah en yakın zmanda bi Cbr 125 yada Bws almayı planlıyorum..

merhaba arkadas hosgeldin sende oturdun demek sihirli koltuga
o koltuga turan kendini bu sitede buluyor zaten

yener kulakların çınlasın yener. 2 dönem önce askerim olan yener kardeşim başka dünyalara sürükledi beni. içinden çıkamıyorum. sen de öyle olacaksın herhalde. hoşgeldin, sefa getirdin.

Yarın ilk olarak bir araba sahibi olacağım (umarım) ama var ya içimde zerre kadar heyecan yok. İlk motosiklet sahibi olduğumdaki heyecanımı ise anlatacak kelimeler bulamıyorum.

Seni çok iyi anlayanlar arasındasın arkadaşım, hoşgeldin aramıza :rendeer:

yener kulakların çınlasın yener. ...

Kim bu adaşım bakiim :silent: :p

Son düzenleme:
Yarın ilk olarak bir araba sahibi olacağım (umarım) ama var ya içimde zerre kadar heyecan yok. İlk motosiklet sahibi olduğumdaki heyecanımı ise anlatacak kelimeler bulamıyorum.

Seni çok iyi anlayanlar arasındasın arkadaşım, hoşgeldin aramıza :rendeer:

Kim bu adaşım bakiim :silent: :p

yukarıda yazdığım gibi 2 dönem öncesi askerimdi, kendisi de motor tutkunu olarak beni de yanına çekmeyi başardı.

tomassı hosgeldın.buarada ıstedıgın motorlar apayrı modeller.hangı tıp motorlardan hoslanıyosun.

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyhm8.jpg

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramıza Hoşgeldin Dostumm:)

tomassı hosgeldın.buarada ıstedıgın motorlar apayrı modeller.hangı tıp motorlardan hoslanıyosun.

ben supersport tarzı motorlardan hoşlanıyorum..Ama ilk olarak başlama olarak Cbr iyi olur diye düşündüm...Bws ise yazlıkta daha kullanışlı olacağı için istemiştim diğer kuzenlerimde kullanır diye bana kalsa Cbr125.Ama BWS bayılıyom gerçekten mükkemmel

Motosikleti
Dl650vstorm
selam olsun

selam arkadaşlar ben de aranıza yeni katılmış bulunmaktayım herkeze selam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar