Gelecegin Motorcusu Insaallah

Arkadaslar kendi cektigim bir videoyu sizinle paylasmak istedim.
Plotumuz 8 yasinda 2 yildir motor kullaniyor ben babasi olarak elimden geldigince egitim veriyorum su ana kadar kazasi yok insaallah böyle devam eder.yorum larinizi bekliyorum
http://www.youtube.com/watch?v=kP4jgcHUgc4

Yalnız arkadki ufakLık da az deil haa :queen::rendeer::queen::rendeer:

çok şanslı sizin gibi babası oldugu gibi bizimkilerde arkamda olsa çok güzel olurdu ama neyse

tebrik ederim sizi

başarılı olur inş sizin gibi bi babası olduktan sonra başarısıda olur tabi

Allah bağışlasın, aman gözünüzün önünden ayırmayın.....

tebrikler iyi bi sürücü olması için kaza yapmasıda gerek kza tecrübe arttırır benim oglum ikikez kaza yaptı şimdi daha iyi kullanıyor

heyy masallah gelecegin ghostrider'i:mrgreen:

Digeride abisinin yolundan gidiyor.

Ailecek motorcu yetiştiriyorsunuz sanırım:rendeer::mrgreen:

Allah bağışlasın motor sevgisini aşılamanız çok güzel. Ayrıca yurtdışındasınız ve ileriki zamanlarda Motosiklet etkinliklerine (yarışlar,antreman,eğitim v.s) katılmalarını sağlamanız daha kolay olur:)
Bende bindim bu motorlara acayip hızlanıyor ufak mufak ama kalkışları biraz yavaş oda büyük olduğum için olsa gerek. kendi boyutlarına göre aşırı hızlara çıkıyor melet. Tekerle ufak olduğu için suratlenince zapdedilmesi zorlaşıyor ani bir harekette asfaltla bütünleşme ihtimaliniz var :mrgreen:

Motorcu Bİr Babanin Cocuklari Olmak Bİr Sans..bende Motorcu Bİr Babanin OĞlu OlduĞum İÇİn Sansliyim.babam Suan Bana Motosİklet Sevdasini AŞiladiĞi İÇİn PİŞman.İnsallah Sİz Pİsman Olmazsiniz.unutmayinkİ Ne Kadar TecrÜbe O Kadar GÜven Demek.o Kadar GÜven Bİr O Kadar Rİsk Demek...yanİ Kazasiz Belasiz Aslanlar Gİbİ YetİŞİr Ve BİlkİnÇlİ Bİr Motorcu Olarak KarŞimiza Çikar..benİm Gİbİ Kask Siz Bİnmeye AliŞmasin.

maaşallah hll valla
Benimde kardeşim gelsin tatile yanıma bende Honda todayle onu başlatıcam motora UFAK UFAK oda 12 yaşında hadi hayırlısı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar