Bir Cbr 125 yok mu şu koskoca İstanbul'da :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar yaz başından beri Cbr 125 arıyorum satın almak için :pale:
Duyduk duymadık demeyin bana yardım edin :pale: lütfeeenn :salut:
3400 ytl. ye kadar 2006 model maximum 7500 km. de ve repsol harici herhangi bir renk.
Herkese sevgiler :rendeer:

Bi sürü wardı ben gecen gün bakmışştım :) kardşim yeschim ; bence kadıköy taraflkarına bi ak sen :)

3400 ytl. ye kadar 2006 model maximum 7500 km. de ve repsol harici herhangi bir renk.

repsol harici demişsin, işin epey zorlaşıyor zaten :) ben de 2 aydır cbr bakarken, 3,300 e kadar repsol bulmuştum ama gittim 3,800 e kırmızısından aldım, manyak mıyım neyim? :)) ama ne demişler kırmızı olsun, üç kuruş fazla olsun :cat:

Ben ağustos sonu gibi satmayı düşünüyorum... Düzenli bakımları mototal ve konşuk motorda yapılmış temiz ve düzgün motordur... 2006 model 12000 km civarında.. kırmızı siyah renkte...

eğer o tarihe kadar alamamış olursan bunu düşünebilirsin... 3000+alım satım masrafı; bu fiyata o tarihte satmayı planlıyorum...

eylül yada ekim gibi bende yeni motor almayı planlıyorum...

herşeyin hayırlısı neyse o olsun....

kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum... :):rendeer:

Son düzenleme:
Ben ağustos sonu gibi satmayı düşünüyorum... Düzenli bakımları mototal ve konşuk motorda yapılmış temiz ve düzgün motordur... 12000 km civarında.. kırmızı siyah renkte...

eğer o tarihe kadar alamamış olursan bunu düşünebilirsin... 3000+alım satım masrafı; bu fiyata o tarihte satmayı planlıyorum...

eylül yada ekim gibi bende yeni motor almayı planlıyorum...

herşeyin hayırlısı neyse o olsun....

kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum... :):rendeer:

ne almayı düşünüyorsun? ve neden?

cbr 125 artık yetersiz gelmeye başladı... 12000 km tecrübe yaşadım...

yeni motor alma sürecinde 2 kur eğitim alıp z 750 almayı planlıyorum...

600 cc lik bişey seçsen daha iyi olmaz mı? bir anda 500 cc artırıyorsun... pek anlamam ama, güzele benziyor... şu motosiklet meredi ilk defa kanıma girdiği zaman ybr 125 almayı düşünüyordum kısa yoldan öğrenirim diye... sonra kadıköyde bir motorcuda cbr 125 ile tanıştım. adam modelleri gösteriyordu tek tek elinde ne varsa, dedi şu gördüğün 125 cc dedi cabbarı göstererek :) inanamadım, motordan anlamıyoruz ya, bana süper spor gibi gelmişti... ama aartık anlıyoruz az biraz :) ama hayalimdeki motor 2007 fazer... acaba merak ediyorum o parayı verebileceğim gün gelecek mi o motora?

Mutlaka o zamanlar gelecektir... Önemli olan sağlığımız...

CBR 125'ten sonra 750 cc. bir naked fazla evet ama bu aleti kullanabileceğime inanıyorum... Gerekli donanımlarımı tamamladıktan sonra(eğitim+trafik olmayan yerde pratik+gerekli full koruma) üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum...

tam istediğin gibi birşey var...

http://www.dnbmotor.com/

Bu Honda bayisinin sahibi Gökhan Konşuğun kızkardeşinin üzerine kayıtlı çok temiz cbr var...heves edip kullanmış sonra sıkılmış...:pkmside az...fiyatı uygun...benim selamımı ilet Gökhana...indirim yapsın...indirim yapmazsa oraya gidip yanaklarından öperim ben onun...motur Cevizli Konşukta...:cat:

GKN

ya sen ara
telefonla yani
bulduun ilanlarla konuş
bende yeni motor aldım 10.750 diyen ada
9.200 e düştü
onun için ara konuş internetteki fiyatlara aldanma

ben alıyım 2006 7.500 e geldiğinde sana satıyım kardeşim:mrgreen: (bende 18 yaşımda vitesli bi motor almak istiyorum cbr125 gibi)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar