hastası oldum..

ya arkadaşlar benim henüz bir motorum yok ama almaya karar verdiğim andan beri ve babamdan da bu yönde olumlu cevap aldığımdan beri motorla yatıp motorla kalkıyorum.. hemen hemen her an motosiklet sayfalarındayım.. araştırıyorum, fotoğraflara bakıyorum, videoları izliyorum..
belki inanmayacaksınız ama rüyamda bile motosiklet sürüyorum :mrgreen:
fakat tüm bunlara rağmen ne alacağıma karar verebilmiş değilim.. ehliyeti alır almaz bi tane alcam.. şu motora bi bakabilir misiniz??

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3426331

Valla inanmayacak bişey yok, ben motorum olmasına rağmen sürüyorum rüyamda.. :mrgreen:
Marka fanatikliği olmasın ama bence Kanuni değil de japon bişey al :) :cat:

deer sanki bi melez motor gibi.
bence kullanmayı biliyorsan bi test sürüşü yap beğenirsen alırsın

Deer sorunlumuş biraz.Çevrende kullanan varsa ilk önce sor derim.Tipi falan çok hoş bence.Ama o fiyata alacagın seçenekler çok

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanuni değilde asya başlığı altında abal nikli arkadaş baya bilgi sahibi bir danış istersen

ucuz cınlı alacagına pahalı japon almanı tavsıye ederım....:) senın ıcın daha ıyı olacaktır

Moderatör
bana vazo degilde heykeli andirdi.. Bol bol arastir hocam, once tarzini belirle sonra marka ve modellere bak..

bırak kanuniyi :S git honda cbr 125 al 2. ellerı 3 mılyara var hem güç olarak hem tip olarka hem teknık servıs hemde saglamlık bakımından daha yiyi honda

Benim tavsiyem 2-2,5 bin ytl'ye yamaha ybr almandır...Satması da çok kolaydır ayrıca kullanması çok zevklidir ybr'nin...Ve çok dayanıklıdır.Mümkünse japon bi marka al...

Benim tavsiyem 2-2,5 bin ytl'ye yamaha ybr almandır...Satması da çok kolaydır ayrıca kullanması çok zevklidir ybr'nin...Ve çok dayanıklıdır.Mümkünse japon bi marka al...

ama hocam ben o tarz motorları sevmiyorum.. scooter tarzında deer ya da 150 ZC, ayrıca racer 200 tarzı seviyorum.. yani basit bi şey olmasın :wiinkk: :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Suzuki burgman 150 cc al sonra saçını başını yolma sağlam makine al,verdiğin paraya yazık etrafında kaç tane kanuni deer scooter gördün karar senin.

Hayırlı olur insallah kardesim.
Ancak ilanda motorun yanında verdigi o kaskları doooogggruuuu çöpe atacaksın sözmü :wiinkk:

sakın alma kanuni&çin benim arkadaşta var deer motorun son hızı 85 inana biliyomusun hiç rahat değil pişman olursun sen bence mio,beat,gibi scooter al ilk başta sonra tecrübelenip işi büyütürsün ama ilk ehliyet alıp sonra motor al derim

yok yok
deer kanuninin kaliteli bi üretimidir
diğer çnli versiyonlarına benzemez
uzun vadeli kullaırım diosan al derim:cat:

Kanuni Deer hakkında olumlu yorum yapan bir kullanıcı duymadım şimdiye kadar... Ayrıca 4 ay önce dümdüz yolda önümdeki deer kullanıcısının karteri delindi , boşalan yağ tekere dolandı ve kaza yaptı... O günden beri deer'dan soğudum.
Ayrıca çok performanssız bir makine deer.

Forumda arama yapmanda yarar var:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/31442-kanuni-deer-152-a.html

Son düzenleme:
Suzuki burgman 150 cc al sonra saçını başını yolma sağlam makine al,verdiğin paraya yazık etrafında kaç tane kanuni deer scooter gördün karar senin.

görmemesinin sebebi fiyatı olabilirmi:) fiyatı bence uygun.temizede benziyor.yinede iyice araştır :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar